Esu keblioje situacijoje santykiuose su vaikinu. Mes kartu jau daugiau nei 3 metus su pertraukomis. Skyrėmės, taikėmės, bandėme su kitais susitikinėti, bet vis tiek galiausiai vėl susieidavom. Jis manęs lyg ir nemyli, sako, kad neturėčiau iliuzijų dėl ateities, kad mūsų santykiai laikini ir neįpareigojantys. Man tokioje situacijoje aišku nelabai smagu, bet kita vertus... jei dabar reiktų spręst, ar norėčiau gyventi su juo arba tuoktis, turbūt geriau rinkčiausi skyrybas nei bendrą gyvenimą iki senatvės.
Taigi abu lyg ir suprantam, kad mūsų bendravimas laikinas ir nieko rimto nebus. Bet tas laikinumas tęsiasi jau 3 metus! Jei per tiek laiko neatsibodom vienas kitam, dažnai būnam kartu, jis mano namuose jau kaip šeimos narys, gal mūsų jausmai gilesni nei patys suvokiam... Turim laisvę bet kada išeiti pas kitą, bet neišeinam.
Pasimečiau. Žinau, kad jam labai svarbu jaustis nepriklausomam ir laisvam, todėl gal jis tik deklaruoja, kad santykiai paviršutiniški, bet jaučiasi kitaip...
Visai susipainiojau. Yra toks posakis - nėra nieko pastovesnio už laikiną... Manau mums tai tinka.
Būtų įdomu, kad parašytumėte savo požiūrį į šią situaciją.