Aš jau ,kaip 7 metai sergu šizoafektiniu-depresiniu sutrikimu,ir aš norėčiau pasakyti,kad žmonės kurie serga panašiom ligom,būtinai susirastų darbą pagal savo jėgas,rastų sau malonų pomėgy,sportuotų ,mestų žalingus įpročius,ypač alkoholy ir gertų normaliai vaistus.ką norėčiau pasakyti apie save,kad aš kartais pati nesusigaudau,ar aš myliu ar nieko nemyliu,ar aaš esu ar manes nėra,bet...aš kovoju diena iš dienos.Šiandien visai nemiegojau,bet stengiusi kažką veikti,na pvz:rašiau laiškus geriems draugams,ypač vienam žmogeliukui,kuriai taippat tokia diagnozė,gal kiek kitaip pasireiškia,kartais rašau savo mintis,pas tokius ligonius būna gana gilios mintys,aš negiriu savęs,piešimas labai padeda apsiraminti,reikėtų retkarčiais paskaityti psichologija tau žurnalą,ten labai įdomūs straipsniai,kurie suteikia šiek tiek vilties,svajoti apie gerą,nešvaistyti veltui laiko,juk mes gyvenam neamžinai,nueiti į Bažnyčią,pasimelsti,Dievas yra.....ir aš labai norėčiau susipažinti su tokio likimo žmogumi.Reikia džiaugtis ,kad mes galime vaikščioti ,matyti,girdėti,turime rankas