Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip atgaivinti santykius, ar jų neįmanoma atgaivint?

Kaip atgaivinti santykius, ar jų neįmanoma atgaivint?

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/27 21:14:23 21:14:23

nei vienas nepatarete nieko gero apart, kad pasmerktas reikalas. zmogus klausia, kaip atgaivinti, o ne jusu negatyvios nuomones uzbaigti santykius. manau, noreta atsakymu tokiu, kaip kartu ka nors nuveikti idomaus, pakeliauti, nueiti i kina, paivairinti rubus, dovaneles, sexualini gyvenima ir pan. aisku, as cia tik abstrakciai pateikiau pavyzdi. sekmes mastyti si linkme, o ne nurasyti viska i bankrota

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/28 08:54:05 08:54:05

jei žmonės mato, kad santykiai eina į bankrotą, nėra ko pykti, kad taip ir parašo.
O bandyti sex rūbelius, kinus ir visa kita nieks nedraudžia, bet ir tai greičiausiai veda į bankrotą.

A_

A

12 įrašai

2010/07/28 13:35:11 13:35:11

ugnelė: Aš manau, kad toks desperatiškas santykių gaivinimas nieko neduoda, dažnai tik atvirkštinę reakciją sukelia. Aš asmeniškai daugiau užsiimčiau savimi, stengčiausi pati labiau tobulėti, geriau jaustis, geriau atrodyti, o tada dažnai ir vaikinai, pamatę, kad niekas į juos įsikibęs nesilaiko, pradeda kitaip mąstyti. Vyrai yra medžiotojai, jiems nereikalingas laimikis, kuris pats ant žemės prie kojų voliojasi (atsiprašau už grubų išsireiškimą). Vyrai visada mėgsta vytis grobį, kuris nuo jų bėga ir patys puola bėgti, kai pajunta, kad vejasi juos.

Lengva taip rasyti, to moko ir straipsniai zurnaluose, ir knygose. Tuo metu, kai duzta santykiai, visas saves tobulinimas neaktualus, kiti vaikinai irgi visai vienodai. Tik skausmas, noras buti su tuo zmogum. Protu zinai, kad jau viska, kad turi gyventi toliau, o sirdimi viliesi, o gal? Dar bandai kazka daryti, kalbetis, viskas veltui... Ateina laikas, kai save itikini, kad jau santykiai uzgeso. Darosi lengviau, reikia tam laiko. Vienpuse meile pasmerkta , gali gyventi tik fantazijose. Svarbu kaip is to iseiti. Nesivaikyti seselio.

Mona

M

110 įrašai

2010/07/28 18:05:43 18:05:43

Jeigu dar yra ką gaivinti, tą turi daryti abu, nes vieno pastangos kitą gali tik erzinti. O žaidimas - aš bėgu tu vykis ir atvirkščiai - ilgainiui išsekina abu žaidėjus. Ir išvis - kam reikia tokių sudėtingų formulių santykiuose? Manau, kad nuoširdumas turi daugiau galios nei visokių knyginių receptų naudojimas.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/07/28 20:07:37 20:07:37

Ar įmanoma atgaivinti lavoną?

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/07/28 20:37:35 20:37:35

grdėjote apie daktarą Frankešteiną?

Lady_scorpio: Ar įmanoma atgaivinti lavoną?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/07/28 20:49:32 20:49:32

Pasileidusi: grdėjote apie daktarą Frankešteiną?
Lady_scorpio: Ar įmanoma atgaivinti lavoną?

Ahaaaaaaaa... Prigavote čia mane. Bet... daktaras Frankenšteinas nebuvo patenkintas atgaivinęs lavoną.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/07/28 20:52:59 20:52:59

Svečias: nei vienas nepatarete nieko gero apart, kad pasmerktas reikalas. zmogus klausia, kaip atgaivinti, o ne jusu negatyvios nuomones uzbaigti santykius. manau, noreta atsakymu tokiu, kaip kartu ka nors nuveikti idomaus, pakeliauti, nueiti i kina, paivairinti rubus, dovaneles, sexualini gyvenima ir pan. aisku, as cia tik abstrakciai pateikiau pavyzdi. sekmes mastyti si linkme, o ne nurasyti viska i bankrota

tiesiog, kai viena pusė atitolsta, o kita jau nevilty, nes mano, kad padarė viską kas įmanoma - metas konstatuoti medicininę mirtį.

Na kas bus po tokio bandymo susigrąžinti? Ar neliks jokių nuosėų ir žvyro dėl to, kad tiek reikėjo kovoti dėl kito žmogaus? Juk kito žmogaus mums reikai tam, kad galėtum būti savimi, o jie tie sexy rūbai ir t.t. tik būdas sumanipuliuoti? Tačiau kam? Nebent, būtum Mata Hari - artistė, siekianti vyro tikrai ne sau.. Bet ir jai baigėsi nekaip..

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/29 06:10:28 06:10:28

Pasileidusi:
tiesiog, kai viena pusė atitolsta, o kita jau nevilty, nes mano, kad padarė viską kas įmanoma - metas konstatuoti medicininę mirtį.

Na kas bus po tokio bandymo susigrąžinti? Ar neliks jokių nuosėų ir žvyro dėl to, kad tiek reikėjo kovoti dėl kito žmogaus? Juk kito žmogaus mums reikai tam, kad galėtum būti savimi, o jie tie sexy rūbai ir t.t. tik būdas sumanipuliuoti? Tačiau kam? Nebent, būtum Mata Hari - artistė, siekianti vyro tikrai ne sau.. Bet ir jai baigėsi nekaip..

Beveik sutikciau. Tik tarp zodziu "pavargau" ir "noriu kito(os) esminis skirtumas.
Seksi drabuzeliai, kaip kortu zaidime, kaip koziris jo pabaigai. Isties gali buti kaip klyzma nabasnikui. Buna, ne visi taisykles suprate. Buna skirtingus "zaidimus" "zaidzia". Buna letarge. Buna apsvaige, kartais ir komoi.

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/07/29 09:44:36 09:44:36

Temos autorė konstatuoja faktą "neįmanoma atgaivinti". O aš manau kitaip.

Santykiai keičiasi, transformuoja, bręsta, virsta į draugystę arba į kitokią kokybę, t.y. auga arba - ne.
Santykiai nutrūksta kai žmonės įsiskaudina, susipyksta, nesugeba vienas kito kitokio ir skirtingo priimti ir t.t. ir išsilaksto į skirtingas puses. Paprastai tokiu atveju prasideda kaltinimai saves, kito, aplinkos už kažką...
Santykiai banguoja ir vystosi tik nuolat kuriami. Sunkumų neįmanoma išvengti ir tik abiejų pastangos ir sąmoningas apsisprendimas padeda įveikti užstrigimus.

Nebūna beviltiškų situacijų, būna tik neviltingų žmonių.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume