Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip atgaivinti santykius, ar jų neįmanoma atgaivint?

Kaip atgaivinti santykius, ar jų neįmanoma atgaivint?

to ugnele

T

1 įrašai

2011/05/26 07:20:01 07:20:01

ugnelė: Aš manau, kad toks desperatiškas santykių gaivinimas nieko neduoda, dažnai tik atvirkštinę reakciją sukelia. Aš asmeniškai daugiau užsiimčiau savimi, stengčiausi pati labiau tobulėti, geriau jaustis, geriau atrodyti, o tada dažnai ir vaikinai, pamatę, kad niekas į juos įsikibęs nesilaiko, pradeda kitaip mąstyti. Vyrai yra medžiotojai, jiems nereikalingas laimikis, kuris pats ant žemės prie kojų voliojasi (atsiprašau už grubų išsireiškimą). Vyrai visada mėgsta vytis grobį, kuris nuo jų bėga ir patys puola bėgti, kai pajunta, kad vejasi juos.

Labai teisingai pasakyta! Tai 100% pasitvirtino ir ne karta. Kai vaikinai pamato, kad jie jums yra viskas, kad be ju negalite gyventi, kad jie yra visas jusu gyvenimas - jiems jus tampate nebeidomios. Tiesiog jau taip yra. Reikia pirmiausia mylet save, uzsiimt savo "augimu", tobulejimu, gyventi savo gyvenima: susitikimai su draugemis, darymas megstamos veiklos ir pan. Kai pradesit dziaugtis savim ir savo gyvenimu, savo veikla, busit daug idomesnes ir pacios sau, ne tik savo vaikinui, beje ir kitiems. Tad viskas prasideda nuo SAVES. Mylekit save, nebukit isikibusios i savo vaikinus (nekamantineti, nenurodineti kaip ka daryti jiems), nes juos tai slegia, tada nori istrukt, nori laisves...Suteikit jiems laisve, bunant kartu su jumis ir jie bus visada jusu!
Stiprybes keiciantis!

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/26 07:51:51 07:51:51

to ugnele:
ugnelė: Vyrai visada mėgsta vytis grobį, kuris nuo jų bėga ir patys puola bėgti, kai pajunta, kad vejasi juos.

!

Man taip pat butu idomu isgirsti, ka ji dabar mano apie sia savo fraze?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/05/26 20:22:53 20:22:53

Svečias:
to ugnele:
ugnelė: Vyrai visada mėgsta vytis grobį, kuris nuo jų bėga ir patys puola bėgti, kai pajunta, kad vejasi juos.

!

Man taip pat butu idomu isgirsti, ka ji dabar mano apie sia savo fraze?

Ir dabar manau tą patį. Pasirašau po ja:)
Tik kodėl klausiama?:)

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/26 21:05:30 21:05:30

Todel, kad ne grobio reik. Musio. Jei musio del zavingos, tai jau kazkas.
Jei zavingai del laukinio, tai vytis neteks.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/05/26 21:16:38 21:16:38

Numanau, ką turi galvoje. Žiūri iš vyriško taško. Kalbi apie tikslą. Ir net ne apie tikslą, o procesą.
Aš turėjau galvoje daugiau patį santykių sujudinimo mechanizmą. Na, kad nebūtų toks ,,stovintis vanduo''.
Už frazę pasirašau dėl to, kad ji vienaip ar kitaip pasiteisina visiems. Labai seniai pastebėjau ant savo kailio.
Beje, aš pati tą bruožą irgi turiu...

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/05/28 10:41:37 10:41:37

Pačiai taip nekartą buvo, todėl patarimas - pradėti gyventi DĖL SAVĘS, SAU... daugiau veiklos, daugiau laiko su draugais, o kasžin... tarp tų draugų gal vieną dieną atsiras TAS, IŠRINKTASIS... Žinau tik viena - reikia žinoti savo VERTĘ ir per daug nesižeminti...

jmj

J

1 įrašai

2012/10/30 10:29:53 10:29:53

O nebūtų lengviau pasikalbėti? gal tik tau taip atrodo...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume