Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodėl moterys būna neištikimos?

Kodėl moterys būna neištikimos?

Kaikada

K

298 įrašai

2010/07/23 10:08:34 10:08:34

Na, taip, jei kalbam apie emocinę ištikimybę, su viskuo sutinku... Aiškiai žmogui pasakai, kad nebegyvensi kartu, pasakai, kad skirsiesi ir darai žingsnius ta linkme, lyg ir tavęs niekas nebesaisto...Taigi, nesi ir neištikima, bet...
Tiesiog kalbu apie aplinkinius žmones, kurie dažnai viso to nežinodami, "išrašo nuosprendį" -moteris buvo neištikima, dėl to ir išsiskyrė.Supainioja priežstį su pasekme ir nuteisia...
Aišku, galima kalbėti apie tai, kad nereikia kreipti dėmesio į aplinkinius, vadovautis savo sąžine, bet kaip tai sunku gali suprasti tik tie, kurie gyvena ne didmiestyje, o nedideliame miestelyje...

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/23 10:17:26 10:17:26

panašu kad cia save teisinat o teisinasi tas kas kaltas pirma issiskirkit o paskui darykit ka norit tam mazam miestelyje

Kaikada

K

298 įrašai

2010/07/23 10:23:29 10:23:29

Jeigu mes nerašytume savo artimų, pažįstamų ir savo istorijų diskusijose, ką jūs įsilindę krūmuose komentuotumėt? Juk savų nei istorijų, nei gyvenimo neturite

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/07/25 06:38:57 06:38:57

Žinot, vakar Chodkevičių rūmų kiemelyje Kristupo vasaros festivalio dykame koncerte Vilniuje tiems, kurie neturi balkių vakare po 20 val. šėlo intelektuali gracija, intelektuali bordo erotika – profesionali Lietuvos vyrų sekso reikalų žinovė ir ekspertė Milda Bartašiūnaitė. Jos šokio erotikos reginys buvo žavus ir skoningas – meniškas. Seksualioji gracija su ilga bordo suknele, deja, ir būdama su kelnaitėmis, vedė ne vieną vyrą iš proto, kurių, deja, kaip visada buvo labai mažai. Viskas ten su ja buvo skoninga, žavu ir erotiška. Juk ne šiaip ši, kerinti grakšti gracija, sakosi patyrusi orgazmą po gimdymo. Yra manančių, kad šitais viešais pareiškimais ji nuslopino savo vyro seksualinį potraukį jai, todėl dabar jis išstūmė ją susirasti superinį meilužį LNK projekte. Šiaip yra manančių, kad po gimdymo matytų vaizdų vyrai nustoja geisti savo žmonų ir žiūri į jas tik kaip į motinas ir ne daugiau. Nebežiūri į jas kaip į moteris - pradingsta jų seksualinis potraukis. Todėl žmonos yra priverstos susirasti meilužį. Kiti mano, kad jei vyras iš anksto turi tokių baimių, tai toje šeimoje, toje poroje jau yra kažkas negerai. Ir tikrai, medikai pripažįsta tą faktą, kad pasitaiko atvejų, kai dalyvavę gimdyme kai kurie vyrai nebegeidžia savo moterų, bet skatina susirasti meilužį. Ką ir daro mūsų lietuvaitės – turi ne po vieną meilužį, kad orgazmas ne tik kad jas neapleistų, bet ir naujai atgaivintų sekso palaimai – kūniškai dvasių meilei savo vyrą.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/07/25 06:45:39 06:45:39

Atsiprašau, ne balkių, o babkių reiktų skaityti(...tiems, kurie neturi babkių...).

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/25 19:06:29 19:06:29

lankstute: Jei myliu ,tai myliu apie kokia dar neistikimybe galim kalbeti...Cia jau turetu buti kita tema .Ar ne?

Myleti yra viena, buti ysimylejusia-kita. As irgi myliu savo vyra vis dar, jau 10 metu. Bet ysimyleje nesame, aistros nera, sekso praktiskai nera. Bet jis geras tevas, geras seimos zmogus. Tai va dabar man pasakykite, ka man daryti? likusy gyvenima gyventi be aistros, be sekso elementaraus (sake, gausi tik svenciu progom...na mazdaug 10 kartu per metus)? Man trisdesimt viso labo, o esu pasmerkta pagal jus sedeti kojas suglaudus ir laukti, kada vyras teiksis "duot". Mintyse esu neistikima vos ne kasdien, tik laiko klausimas, kada tai pavirs y fizine neistikimybe.
Mano mama sako: "visa gyvenima vyras vadino mane k...va, o nebuvo del ko, dabar nugyvenus gyvenima galiu pasakyti, kad buvau durna, butu nors teisingai vadines..."

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/26 07:08:37 07:08:37

Nebūkime "durnos" - seksuokime! Visvien išvaizdūs vyrai mus kekšėmis vadina.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/26 09:34:35 09:34:35

Svečias: Nebūkime "durnos" - seksuokime! Visvien išvaizdūs vyrai mus kekšėmis vadina.

Cia kokiais tyrimais patvirtinta, kad seksavimas padeda nebuti durnai?
Ir kekse manes niekas nevadina... kiba isvaizdziu vyru aplink mane ner

indoril1320577906_db

I

48 įrašai

2010/07/26 11:50:08 11:50:08

Nereikia: Cia kokiais tyrimais patvirtinta, kad seksavimas padeda nebuti durnai?

Vadina, kai tarpusavyje aptarinėja, o ne kai girdi Na, nebent neišauklėtas individas būtų, tada ir tiesiai gali pasakyt.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/26 12:34:55 12:34:55

indoril:
Nereikia: Cia kokiais tyrimais patvirtinta, kad seksavimas padeda nebuti durnai?

Vadina, kai tarpusavyje aptarinėja, o ne kai girdi Na, nebent neišauklėtas individas būtų, tada ir tiesiai gali pasakyt.

Mmmmmm matai kaip, o man regis išauklėtas ir nors kiek savigarbos turintis vyras nesusidėtų su tomis, kurias po visko reikia vadinti kekšėmis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume