Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodėl moterys būna neištikimos?

Kodėl moterys būna neištikimos?

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/22 13:10:36 13:10:36

Nereikia:
Kaikada: Kentėjimas nuo degradavusio vyrelio neįtakoja neištikimybės. Protinga moteris visų pirma išsiskirs, o ne gyvens su degradu, tuo pačiu turėdama meilužį.

Dievuliau mano, kokie jūs teigiami! Kaip jums viskas paprasta. Arba jums dar labai mažai metų, arba gyvenimas visada kaip saldainis ant lėkštutės buvo padėtas. Protinga moteris padarytų tą, ar aną...Gyvenimas be galo sudėtingas: ir išsiskirti dažnai nėra paprasta ir tas pats degradavęs vyrelis nevisada sutikimą duoda, tempia gumą ir dar daug kitokių aplinkybių būna...

Nesiginčyju, aplinkybių būna visokių. Bet tai vistiek nepaaiškina neištikimybės.[/quote]paaiskina nes tada jau būna nusispjaut

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/22 13:22:16 13:22:16

x,x,x:
Nereikia:
Kaikada: Kentėjimas nuo degradavusio vyrelio neįtakoja neištikimybės. Protinga moteris visų pirma išsiskirs, o ne gyvens su degradu, tuo pačiu turėdama meilužį.

Dievuliau mano, kokie jūs teigiami! Kaip jums viskas paprasta. Arba jums dar labai mažai metų, arba gyvenimas visada kaip saldainis ant lėkštutės buvo padėtas. Protinga moteris padarytų tą, ar aną...Gyvenimas be galo sudėtingas: ir išsiskirti dažnai nėra paprasta ir tas pats degradavęs vyrelis nevisada sutikimą duoda, tempia gumą ir dar daug kitokių aplinkybių būna...

Nesiginčyju, aplinkybių būna visokių. Bet tai vistiek nepaaiškina neištikimybės.

paaiskina nes tada jau būna nusispjaut [/quote]

Jei būna nusispjaut, eini von iš namų ir būni nepriklausoma. Tada ir neištikimybės nebelieka, nes nėra prieš ką būti ištikimai.

vytas7878

V

45 įrašai

2010/07/22 13:37:05 13:37:05

Neištikimybės priežasčių daug gali būti.Tai ir dėmesio,švelnumo,romantikos trūkumas, aistra,geismas antrai pusei išblėsęs,iš keršto,kai sužinoma,kad partneris neištikimas buvo,dėmesio trūkumas,noras pasijusti geidžiama,mylima ar "nuosavo" vyro susilpnėjusi ar visai dingusi potencija dėl vienokių ar kitokių priežasčių,visko ir neišvardinsiu...

Kaikada

K

298 įrašai

2010/07/22 13:44:08 13:44:08

Eiti von iš savo namų? Jei vyrelis iš ten nesikrausto, nes matai jam kampelis priklauso???? Ar laukti 2 metus, kol skyrybų procesas pasibaigs, nes brangusis teismo posėdžiui šiaip taip išsiblaivęs, ten mekena, kad nori kartu gyventi ir tikrai keis savo gyvenimo būdą ir dėl to teismas nuolat nukeliamas?

Nesusidūrėt, matyt, su realiu gyvenimu, gyvenat idealiose svajonėse...
Duok Dieve, kad gyvenimas neatsisuktų š. puse į jus ir netektų pradėti į viską kitaip žiūrėti...
Neteisk ir nebūsi teisiamas.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/22 14:12:04 14:12:04

Kokie krikščioniški žodžiai... Niekas lyg ir neteisia, bet aš vistiek manau, kad nėra padėties be išeities. Iš kitos pusės tarp mano pažįstamų buvo toks protu nesuvokiamas atvejis:
Vyras su žmona vargais negalais išsiskyrė. Teismas padalino esamą turtą, t.y. butą. Salonas atiteko vyrui, o žmonai ir jos dukrai liko miegamasis ir vaikų kambarys, į kuriuos norint patekti, tekdavo pereiti per saloną. Vyrelis griežtai atsisakė paimti dalį pinigų už butą ir liko gyventi kartu su jomis. Negana to, atsivedė į savo kambarį nėščią naują mylimąją.
Štai toks tas ir gyvenimas. Variantų, kaip pasielgti šioje situacijoje, daugybė. Tik va kiekvienas elgiasi taip, kaip išmano. Kartais asmeninė laimė ne tokia svarbi kaip principai. Nei smerkt, nei teist neverta. Kiekvienas gyvename pagal save.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/22 14:14:24 14:14:24

tiesa, dar šis tas dėl to "eiti von". Man mano asmeninė laimė yra kur kas svarbesnė nei kažkokie principai prieš idiotą vyrą. Taigi aš ramia galva susidėčiau daiktus ir išsikraustyčiau gyventi kitur, kol pasibaigs visi teisminiai procesai.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/07/22 14:44:27 14:44:27

Ir per tą laiką būtum ištikima, nors sutiktum kitą žmogų, kurį myli ir jis myli tave? Nes juk oficialiai juk būtum dar žmona.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/22 14:49:39 14:49:39

Kaikada: Ir per tą laiką būtum ištikima, nors sutiktum kitą žmogų, kurį myli ir jis myli tave? Nes juk oficialiai juk būtum dar žmona.

Vajetau, kai žmonės nebegyvena kartu, aš neskaitau jų "vyru ir žmona". Matyt dėl to ir kilo ši menka diskusija, nes neišsiaiškinome sąvokų supratimo.

indoril1320577906_db

I

48 įrašai

2010/07/22 14:59:26 14:59:26

Kaikada: Ir per tą laiką būtum ištikima, nors sutiktum kitą žmogų, kurį myli ir jis myli tave? Nes juk oficialiai juk būtum dar žmona.

Tai čia jau net ne ištikimybės, o apskritai pagarbos kitam žmogui reikalas, nelabai suprantu kokia gali būti ištikimybė jei kitas jos jau seniai nevertina. Oficiali santuoka yra tik sutartis, santykių emocine prasme ji neapibrėžia. Nebent aišku labai norisi būt ištikimai prieš dievą, kas yra visiškas absurdas

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/22 19:11:20 19:11:20

Santuoka registruojama dėl giminės pratęsimo, dėl vaikų kuriama šeima, o ne dėl nesamos lytinės ištikimybės.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume