Emporija: Aciu, bet as jau negalvosiu apie sv.Valetino diena, nes po dvieju menesiu bendravimo issiskyriau su tuo zmogumi, su kuriuo norejau sutikti N.M. Nelengva buvo, bet reikejo uzbaigti sita rysi, nes jis daugiau liudino nei teike dziaugsmo. O del taves dziaugiuosi, Samanta Smagu zinoti, kad kazkas surado savo laime. Leisk paklausti ar judu esate is to paties miesto? Nes is mano miesto, man regis, sioje svetaineje prisiregistravusiuju nera. Bent jau atitinkanciu mano amziu.
Taip, mes iš to paties miesto, čia daug narių, nes miestas didelis...Ačiū už tavąjį džiaugsmą dėl manęs - esi tikrai kilni ir gera Nors dar ne ruduo ir viščiukų neskaičiuojame - dar visko gali būti tame vaiskiame meilės horizonte...
Pirmas mano jausmas dėl tavęs, Emporija - gaila. O paskui ateina mintis: o gal ir gerai kad išsiskyrėte dabar, o ne po kelių metų? Man patiko vieno mokslininko pasakymas. Jis jau padarė apie 999 nesėkmingus bandymus išradinėjant kokį tai svarbų dalyką, kuriuo mes visi dabar naudojamės (nepamenu kas ir kokį). Kai jo paklausė: "ką, dar tavo vienas nesėkmingas bandymas??" - jis atsakė: "Ne, tai tik dar vienas žingsnis link atradimo!". Taigi, kiekvienas mūsų nesėkmingas bandymas tėra žingsnis, sutrumpinantis kelią link sėkmės - puiki mintis, ir prašyčiau ja vadovautis Ir galiausiai: kiek varlių turime išbučiuoti, kol atrandame princą...