Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisRenginiai ir laisvalaikis → Sveskime Naujus Metus kartu :)

Sveskime Naujus Metus kartu :)

inna

I

5 įrašai

2009/12/30 10:42:18 10:42:18

o manes nezavi mintis svesti Naujus metus vienai, kad ir kaip pozityviai galvociau..

juritta

J

20 įrašai

2009/12/30 11:49:17 11:49:17

kiekvienas pasirenka kaip kam kas priimtiniau... arba kaip gaunas
beto ir vienam sutinkant Naujus galima ivairiu atrakciju prisigalvot

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/30 15:57:02 15:57:02

juritta: kiekvienas pasirenka kaip kam kas priimtiniau... arba kaip gaunas
beto ir vienam sutinkant Naujus galima ivairiu atrakciju prisigalvot

pavyzdziui kokiu atrakciju vienam asmeniui jus zinote?

Persona1297118296_db

P

252 įrašai

2009/12/30 16:35:17 16:35:17

ooo, nuo elementaraus tv žiūrėjimo, iki puikaus vakaro kvapnioj vonioj su visokiom grožio procedūrom, šampanu ir žvakėm vidurnaktį išėjai sau į kiemą, kaimynus pasveikinai, fejerverkus pažiūrėjai ir miegot

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/30 17:29:43 17:29:43

vasari66: Sveiki visi....nuostabi ideja, esi puikus zmogus, Samanta.Taip jau gaunasi, kad ir as greiciausiai siuos naujuosius busiu vienas....pirmieji Naujieji tokie.Perskaiciau visa diskusija ir nejuciomis uzsikreciau ideja praleisti siuos naujuosius su paslaptinga nepazistamuju kompanija, ar su vienu paslaptingu nepazistamuoju ar vyru ar moterimi, bet butinai "gerieciu", pozityviai nusiteikusiu zmogumi.Ir nesvarbu ar jaukioje kavineje, bute, kaimo sodyboje ar Gedimino prospekte.Kadangi naujieji nenumaldomai arteja siulau Samanta susiskambinti.mano vardas Linas, tel. 860990438

Ačiū tau, Vasari, už dėmesį ir gražius žodžius. Neabejotinai pats esi puikus žmogus . Manau, tikrai smagiai sutiksi N. Metus. Kas liečia mane - aš jau turiu draugą, kurį sutikau čia, DP, ir galbūt mes ryt kartu ir nebūsime, bet jis man yra svarbus...Suprask teisingai . Linkiu tau smagios kompanijos ir kažko, kas tau taps mielu žmogumi....

juritta

J

20 įrašai

2009/12/30 19:19:27 19:19:27

Persona: ooo, nuo elementaraus tv žiūrėjimo, iki puikaus vakaro kvapnioj vonioj su visokiom grožio procedūrom, šampanu ir žvakėm vidurnaktį išėjai sau į kiemą, kaimynus pasveikinai, fejerverkus pažiūrėjai ir miegot

Labai tiksliai aprašei Naujametes atrakcijas, tik pamiršai paminėt, kad dar reikia ko nors skanaus.. vien su šampanu galima 12 nebesulaukti

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/31 10:52:53 10:52:53

Šia šventine proga linkiu Meilės,…

tokios, kuri atveria Jumyse slypinčius išminties perlus,…

tokios, kuri padeda būti atviram ir nuoširdžiam,…

kuri padeda savyje atrasti stiprybes, kurių iki šiol nesuvokei turįs,…

kuri padeda keistis pačiam,…

kuri suteikia drąsos ir ryžto pasinaudoti galimybėmis,…

kuri įkvepia neįtikėtiniems poelgiams,…

kuri padeda mylėti kitus ir save ne tik stipru,…

kuri padeda suprasti, priimti ir atleisti,…

kuri padeda pajausti akimirkos vertę,…

kuri padeda suprasti, kas yra Meilė,…

kuri padeda laukti,…

kuri padeda parodyti kitam šviesiąją gyvenimo pusę,…

kuri įžiebia Meilę kitame žmoguje,…

kuri priverčia šypsotis Gyvenimui,…

kuri veda teisingu keliu,…

kuri padeda veikti taip, kad pasaulyje būtų geriau gyventi…

Gražiu Jums švenčių!

Su meile Samanta

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/31 10:56:23 10:56:23

Atrakcija ziureti televizoriu? Mirkti vonioje? Tokius ir panasius uzsimemimus galima daryti bet kuria eiline diena..

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/07 09:52:14 09:52:14

Aciu, Smanta uz grazius zodzius Tai kaip gi sutikai? Ar suveike pozityvaus mastymo galia? Man suveike Nebuvau viena, bet nebuvau ir su tuo, su kuriuo norejau. Buvome keturios vienisos ir saunios merginos, buvo linksma ir smagu

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/07 10:26:33 10:26:33

Emporija: Aciu, Smanta uz grazius zodzius Tai kaip gi sutikai? Ar suveike pozityvaus mastymo galia? Man suveike Nebuvau viena, bet nebuvau ir su tuo, su kuriuo norejau. Buvome keturios vienisos ir saunios merginos, buvo linksma ir smagu

Dėl tam tikrų priežasčių buvau su mama , bet tai buvo daugiau mano sprendimas. Man taip reikėjo. Santykiai tada dar buvo vėlyvoje kūrimo stadijoje. Man buvo labai naudinga ir svarbu praleisti N. M. su mylima mama - nes nežinia kiek ilgai busime kartu. Užtat pirmą N.m. dieną buvau su tuo, su kuo norėjau... Suveikė .
Dėl tavęs džiaugiuosi. Nesvarbu, kad buvai ne su tuo, su kuo norėjai. Gal dabar reikėjo taip - kad ateity būtų stipriau, brangiau, gražiau.. Kas žino? Bet žingsnis jūsų jau žengtas link to. Juk bus dar svarbių švenčių. Galvokime dabar drauge apie šv. Valentino dieną .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume