2009/01/08 21:50:44 21:50:44
Pritariu tai va.. kas kaip nori taip ir vaziuoja.. ir niekas niekam neaiskina su kuo vaziuoti. Argumentu lygyje apie viska galima diskutuoti, bet argumentuose keistai skamba tokie pasakymai kad "vieni ar kiti yra runkeliai o as va su BMW klausykite manes"
Zygfrid1295609168_db
Z
2032 įrašai
2009/01/08 22:14:35 22:14:35
Arunas KLP: Pritariu tai va.. kas kaip nori taip ir vaziuoja.. ir niekas niekam neaiskina su kuo vaziuoti. Argumentu lygyje apie viska galima diskutuoti, bet argumentuose keistai skamba tokie pasakymai kad "vieni ar kiti yra runkeliai o as va su BMW klausykite manes"
Gerbiamas Arunai, labai jusu atsiprasau, kad pavadinau runkeliu. Niekam tikrai neaiskinu su kuo vazineti. Tiesiog man labai uzkliuvo jusu argumentas, kad Lietuvoje zmones labai gerai gyvena. Is tiesu salis est neturi ko. Mano nuomone Lietuvoje zmones gyvena sunkiai. Esu aplankes kazkiek europos ir ne tik saliu. Man neatrodo kad Lietuvoje labai gera situacija. Pats gerbiamasis minejote, salis bankrutuoja. Ir jei as gyvenu pakankamai gerai, bet as matau kas darosi aplink.
O del BMW. Lexus man labai patinka, labai norejau GS. Bet jei lyginti BMW E60 520d 177AG ir Lexus GS300 , kai pirkau abu variantai kainavo apie 160k. Ivertinus viska, pasirinkau BMW. Gal cia mano pragmatiskumas nugalejo, nes esu vokietis. (Lexuse aisku geresne Audio). Man atrodo pvz kad su Audi vazineja kaimieciai ir ka? Geros tos audines. O jei BMW nukonkuruoja kitus auto savo techninemis savybemis, tai prie ko cia budulizmas?
2009/01/08 22:57:50 22:57:50
Gerbiamas Zigfrydai...
"Pavarymas ant BMW" buvo atsakas i "runkelius", to neslepiau is karto. (Beje as ne BMW specas bet lygtais 520d yra ne 7 klases)
Kas del gyvenimo kokybes... Na Danijoje is ties prastokai. Tenais neturi teises daugiau uzdirbti nei kiti nes mokesciai uzsmaugia. Lietuvoje? Tragiskai. Bet taip tragiskai pasidare per pastarasias kelias savaites del tiesiog protu nesuvokiamu valdzios sprendimu. Dieve suteik jiems proto
Matote pastaruoju metu mano gimtojoje Klaipedoje atsirado keistu dalyku "Parkomatu" o dalis visuomenes is pavydo tiesiog piktybiskai dziaugiasi kad uz automobilio parkavima prie savo namu reikes moketi po 3Lt/h. Ir kazkodel siulo vazinetis dviraciu. Del sios priezasties as gan neadekvaciai sureaguoju i pasiulymus kaip man gyventi kuo vaziuoti
Buvo malonu....
Zygfrid1295609168_db
Z
2032 įrašai
2009/01/08 23:20:58 23:20:58
ArunasKLP: Gerbiamas Zigfrydai...
"Pavarymas ant BMW" buvo atsakas i "runkelius", to neslepiau is karto. (Beje as ne BMW specas bet lygtais 520d yra ne 7 klases)
Kas del gyvenimo kokybes... Na Danijoje is ties prastokai. Tenais neturi teises daugiau uzdirbti nei kiti nes mokesciai uzsmaugia. Lietuvoje? Tragiskai. Bet taip tragiskai pasidare per pastarasias kelias savaites del tiesiog protu nesuvokiamu valdzios sprendimu. Dieve suteik jiems proto
Matote pastaruoju metu mano gimtojoje Klaipedoje atsirado keistu dalyku "Parkomatu" o dalis visuomenes is pavydo tiesiog piktybiskai dziaugiasi kad uz automobilio parkavima prie savo namu reikes moketi po 3Lt/h. Ir kazkodel siulo vazinetis dviraciu. Del sios priezasties as gan neadekvaciai sureaguoju i pasiulymus kaip man gyventi kuo vaziuoti
Buvo malonu....
Na Danijoje yra socializmas, kurio mes nesukureme pas save.
O Lietuvoje mokesciai irgi dideli. As kaip pradejau visus mokescius moketi, tai iskyla klausimas kam isvis dirbti,- vistiek viska sumoki...
O Klaipeda yra super. Nors as Wilno pragyvenau du kart daugiau nei Klp, manau, kad Memelis yra Nr 1 miestelis Lietuvoje.
O tie perkomatai man yra iprastas dalykas ir visada moku, kurioj saly ar mieste bebuciau. Klaipedoje tai visai nauji parkomatai- veikia. As jau mokejau ne karta, bet man zmones pasake kad dar 2 sav nereikia moketi.
2009/01/08 23:37:26 23:37:26
Na gal ir OffTopic bet kituose miestuose parkomatai stovi kad sprestu konkrecia problema, o KLP jie pastatyti tam ka uzdirbtu verslininkai juos pardave, priziurintys ir korumpuoti politikai. Taip pat praktiskai nera lengvatu vietiniams gyventojams. Del to smunka NT kainos, o taip pat uzsidaro tose zonose esancios parduotuves ir biurai. Nera gerai ar ne?
Tai kad kazkur yra jie tai ne argumentas jog turi buti ir pas mus.
Jei mokejote uz stovejima tai matomai keliu eismo taisykels primirsote kurios skelbia kad reikia moketi tose zonose kur yra atitinkamas zenklas "Parkavimas mokamas". Valdzia dar nespejo siu zenklu sustatyti
2009/07/22 15:06:44 15:06:44
As tai tik uz dvirati - ir sveika, ir patogu kai kamsciai...
Pikta Moteris
P
55 įrašai
2009/07/22 15:25:06 15:25:06
Lietuvos miestuose dviračiais važiuoti sunku. Dviračių takų mažai, o ir tie patys dažniausiai tik simboliškai nupaišyti, ant gatvės ar šaligatvio. Jei nupaišyti ant gatvės - būtinai bus priparkuota ant jo mašinų. O jie ant šaligatvio - pabandyk tada normaliai savo greičiu važiuoti, nenudauždamas kokios nors pensininkės Manios, kuri stovi vidury tako ir saulėgrąžas spjaudo.
Taip ir lieka dviratis tik kaip pramogos forma.
2009/07/22 19:50:54 19:50:54
jei blogas oras tai masina bet jei geras tai kartais per diena nuvaziuju apie 50km ir tikrai tai daug maloniau nei vairuot automobili
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2009/07/23 04:37:50 04:37:50
Pikta Moteris: Lietuvos miestuose dviračiais važiuoti sunku. Dviračių takų mažai, o ir tie patys dažniausiai tik simboliškai nupaišyti, ant gatvės ar šaligatvio. Jei nupaišyti ant gatvės - būtinai bus priparkuota ant jo mašinų. O jie ant šaligatvio - pabandyk tada normaliai savo greičiu važiuoti, nenudauždamas kokios nors pensininkės Manios, kuri stovi vidury tako ir saulėgrąžas spjaudo.
Taip ir lieka dviratis tik kaip pramogos forma.
O ir visa kita nepritaikyta dviratininkams. Ar daug darboviečių, biurų, kuriuose būtų kur palikti dviratį, kur būtų dušai, drabužinės? Dviračių takai išties tokie sąlyginiai...
2009/07/23 07:18:11 07:18:11
Smagu dviratis jei gyveni ir dirbi netoli. Bet kai iki darbo reikia vaziuot kokius 10 km, tai jau tampa problema. O jei dar darbo eigoje yra susitikimu skirtingose miesto pusese... O jei dar ir lyt pradeda:)
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume