Sveiki visi, nenorejau kurti panašios temos, bet man irgi reikia jūsų visų patarimo, o ypač ka mano vyrai. Draugaujam rimtai, kuriam bendrą ateitį, esame ne jaunuoliai - virs 30 gerokai. Zinau kad abu mylime vienas kita. Tik mano draugas atrodo nepripažįsta teisės man būti pavargusia, jausti galvos ar kitokį skausmą (kalba tikrai ne apie seksą - čia viskas nuostabu abiems). Jaučiuosi privalanti būti supermoteris (mes nemažai sportuojame), bet esu smulkaus kūno sudėjimo,galbūt (tik galbūt) yra problemų su širdim, nes nuo karščio ir apkrovų sunku kvėpuoti. Jis pyksta, aš jam eilinė niurzga, kuriai viskas negerai. O prieš metus kai susipažinome, buvo atidus, džentelmeniškas. Dabar virto tikrai nežinia kuo . Nes tai dar ne viskas ka čia parašiau. Jaučiu kad tyčia daro tai, ko aš nenoriu, o ko noriu - nedaro. Man taip atsibodo. Nesu kaprizinga ir reikalaujanti, greičiau priešingai. Bet noriu elementaraus dėmėsio, ypač kai man negera, o esu verčiama daryti žygius. Kas tai per žmogus? Egoistas išskirtinis, manipuliatorius? Ar įmanoma jį išugdyti? kantrybės aš turiu. Jis pats buvo prisipažinęs kad yra "laukinis". Gal tas elgesys tą ir reiškia? Myliu jį, galiu toliau bendrauti, tik jei bus iš to abiem nauda. Šiuo metu nusprendžiau pati neieškoti su juo kontaktų, taip sakant padaryti pauzę. Patarkite, labai būsiu dėkinga.