Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Padekit suvokti su kuo bendrauju...

Padekit suvokti su kuo bendrauju...

excess

E

10 įrašai

2011/08/13 12:41:15 12:41:15

Gal vyrukai ( na gal ir merginos) galit padėt suvokt vieno vyruko veiksmus, nes niekaip nesuvokiu . Kas jis toks, kokia jo pakraipa, požiūris į šeima, moteris ir t.t.

Susipažinom prieš 4 metus, po maždaug metų buvau pakviesta į pasimatymą - gal kokius 5 kartus , paskui pakviečiau jį pas save į svečius, nes kaip ir įsiprašė, paskui bendravimas vyko telefonu. Bendravimas tik telefonu buvo keistas ir man neitin priimtinas. jam ta esu išsakius daug kartų. Tad vis pakviesdavau ji į svečius, pasiūlymus kartais priimdavo, kartais pasakydavo, kad užsiėmęs. Na čia viskas lyg ir normos ribose, mano akim žiūrint. Jokių vilčių, kad galim būt partneriai ar pan neturėjau, nes tam kažko trūko iš jo pusės. Bet, jei atvirai tai visad to norėjau, kažkas jame tokio yra, kad mene traukia. Mes visa ta laiką bendraujam. Aš esu išsiskyrus ir turiu dukrą, jis nebuvo niekad vedęs ir vaikų neturi. O metelių mums virš 30 . Kadangi tiek metelių tai man pvz noris turėt naują šeimą ir žmogų šalia.. Tik toks jausmas, kad traukiu tokius kurie su manim nenori savo ateities siet ..

Tai gal dabar galit man padėt išsiaiškint šio žmogaus tikslus ir veiksmus, nes tiek metų nesuvokiu jo veiksmų ir tikslų, tik nerašykit, kad turiu su juo pasikalbėt, nes jo kalbos yra tokios, kad mes galim būt tik draugai - pažįstami t.y. partneriais būt negalim ( priežastys maždaug tokios, kad man reikia kitokio žmogaus ( na bet nežinau kaip tai suprast - tiesiogiai ar perkeltine prasme). Į klausimą kodėl su manim bendrauja - atsakymo konkretaus niekad nesu gavus.

Mes laikas nuo laiko susitinkam, paplepam. Neslėpsiu man laikas su juo praleistas - kažkoks stebuklingas, ypatingas. Kai mes susitinkam ir mano mergaitės šalia nebūna, atsisveikinimas vyksta su glamonėm ir ilgais bučiniais - jo iniciatyva, o aš kaip kvailė pasiduodu tam , kai mergaitė būna šalia, atsisveikinimas oficialus ...

Neseniai jis pradėjo klausinėt, kuo jį laiko mano mergaitė. Atsakymą gavo, kad mamos kavalierium jo tikrai nelaiko, nes taip nėra. Paskui pasitikslinau ar taip ir turėjau vaikui paaiškint, atsakė, kad pasakiau teisingai. Tada jo paklausiau kodėl jis su manim bendrauja - atsakymo taip ir neišgirdau, nors klausiau ne vieną kartą...

Kokie Jums atrodo šio žmogaus tikslai ir ketinimai ????

Aš pagalvoju tokius variantus . Nes kažkas manyje neleidžia šio žmogaus išmest iš galvos ir minčių.

Kartais pagalvoju gal jis gėjus, bet tada pati savęs klausiu nejaugi gėjus būtų susipažinęs su mergina, nes ir pažintis neįvyko per 5 min ( ilgai mane stebėdavo jo žvilgsniai, kol galiausiai išdrįso užkalbint) ir telefono paprašyt .

Kartais pagalvoju, kad esu tikrai ne jo skonio , ne jo tipo. Bet kam tada tas toks bendravimas tiek metų ??

Kartais pagalvoju gal impotentas, ar kažkas panašaus. Na bet kai atsisveikinimui pradeda glamonėtis, tai lyg ir viskas ten gerai, tik seksui nepasirašo . Tai tada iškyla kitas klausimas gal tada kažkas vistig trukdo jam bent pasimylėt ... Nes galvoju, kad sveikam vyrui sekso vistiek reikia

Ir dar vienas dalykas ką pagalvoju, kad galbūt jo nuostata yra tokia, kad negali draugaut su mergina kuri turi vaiką. Gal taip auklėtas ir pan...

Kaip Jums atrodo ?? O gal aš kažką darau netaip, negerai ???

excess

E

10 įrašai

2011/08/13 12:49:17 12:49:17

Na dar ka pagalvoju, gal jį kažkada paliko mergina ir jis dabar bijo naujų santykių ??

Na bet tiek laiko. Tai jau turėjo praeit, lyg ir .. Nes aš ir pati išsilaižiau širdies žaizdas po skyrybų.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/08/13 15:51:19 15:51:19

Manau, jis nemyli tavęs, kodėl tiek laiko bendrauja, gal but todėl, kad kažkuom jam įdomi, maloni moteris.Tavimi užpildo kažkokią savo gyvenimo tuštumą.Gal būt tave jis laiko tik savo gerai pažįstama drauge nežinau, gal klystu, bet toks įspūdis susidarė

valetas

V

23 įrašai

2011/08/13 17:20:06 17:20:06

Kazkoks minciu kratinis, vargina net siek tiek skaityti, bet tiek to, moteris juk rase Manau mes visi cia tik paspeliosime, o atsakyma turi tau pasakyti tik tavo draugas. Ir jis siek tiek, ji tau ir sako . Juk sako jog tau reikia kito zmogaus ne tokio kaip jis. Vadinasi nesijaucia esas taves vertas, nors jam ir smagu su tavimi, jei susitinka su tavimi. Koks vyras galetu glamoneti ir buciuoti nepatinkancia moteri Su potensija kaip supratau viskas jam ok. Domisi kuom ji laiko tavo dukra. Taigi ir kabinkis prie jo atsakymu. Klausk kodel jis mano jog tau yra netinkamas, ir cia jau tavo reikalas bus ji itikinti jog jis tau yra tinkamas. Taigi pasakyk zmogui kartais koki komplimenta

Emm, buciau gejus tai suvyliociau vos ne bet kuri vyruka, o cia moteris spelioja ir spelioja Man cia viskas atrodo taip paprasta. Nemoki klausineti moterie !

excess

E

10 įrašai

2011/08/13 17:44:39 17:44:39

Gal ir nemoku klausinėti ...

Bet negi klausiu kodėl aš jam nepatinku ??? Juk jei bendrauja, tai kažkuom vistiek patinku..

excess

E

10 įrašai

2011/08/13 17:48:35 17:48:35

Gerai paguodėt, bent kad ne gėjus

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/13 18:53:37 18:53:37

Gal jis benamis, bedarbis alkoholikas, su nuvaziavusiu stogu?
Rimtai. Ar daug faktu apie jo gyvenima zinai?
Mano vienas toks, simpatija irgi taip moterim sako: "mes galim būt tik draugai - pažįstami t.y. partneriais būt negalim, priežastys maždaug tokios, kad tau reikia kitokio žmogaus ". Nesako kodel, bet priezastis pirman mano sakiny.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/13 19:00:22 19:00:22

Dar pagalvojau, o gal jis ir gejus, tik truputi biseksualus (pasiglamzyt megsta). As tavo vietoje tiesiai klausciau. Bliamba, 5 m tyli.Mandagiu fraziu periodas turejo baigtis, laikas atvirumui. Kalbek, tiesiai klausk lyg su drauge kalbetum. Neatsakys, vel klausk. As jau seniai buciau paklausus, kodel pas mus sekso nera ir kuo nepatinku.
Gal po tokio pokalbio jis pabegs, arba suzinosi kazka sau nemalonaus, bet juk dabar gaisti su juo laika.
Pirmyk!
Ir nepamirsk parasyti, kqaip sekesi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/13 19:04:40 19:04:40

Keletą kartų girdėjau tokį pasakymą. Vienu atveju, vyras buvo vedęs, iš pradžių žadėjo skirtis, o po to pabūgo kardinalių pasikeitimų savo gyvenime ir nusprendė paaukoti meilę sąlyginam šeimyniniam ramumui. Jis sakydavo, kad aš vertesnė geresnio.Gal šitas atvejis ir netinka.
Kitas vyras pirma pasitraukė iš mano gyvenimo, tik po to pasakė, kad bijojo sugadinti man gyvenimą. Tuo atveju prieš tai rašęs svečias buvo teisus - jis per gyvenimą nieko neužgyveno, bomžu nebuvo, bet gyveno nuomojamame bute, už kurį nevisada užtekdavo susimokėti.
Bet kuriuo atveju, manau, kad abiejų jausmai nebuvo pakankami stiprūs. Nežinau, ar jūsų atveju, jo jausmai taip pat nėra pakankamai gilūs, bet tai būtų viena iš hipotezių.

excess

E

10 įrašai

2011/08/13 19:37:06 19:37:06

Na alkoholikas nėra, o ar kažkada buvo, tai neįsivaizduoju kaip patikrint. Nebent atsirastų kokių bendrų pažįstamų kurie tai galėtų papasakot...

Nuosavą būstą, auto turi. Kas dėl būsto mokesčių, tai niekad nesigilinau užtenka, neužtenka susimokėt. Kad daug uždirba nemanau...

Vedęs irgi nėra. Kas dėl kitų merginų, turėjimo, tai nesekioju iš paskos, gal ir turi.

O kas dėl biseksualumo, tai gali būt ... Užtai ir kilo klausimas galbūt gėjus, bet yra trauka ir prie moterų (pasiglamžyt mėgsta) ir daugiau nieko nereikia

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume