Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kaip suprasti ?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/02/17 07:37:32 07:37:32

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
svetlana: Man Twins pozicija kelia pagarba nelygu kiek jam butu metu.

O man ne tas pats kam dalinu patarimus. Kokia cia baime pasakyti metus?!
Vienaip kai jai 20 "nori pabaigti mokslus", kitaip kai jai 30. Baime i artuma.
O ir autorius nepanasus i drasuoli.
Va taip ir zaidzia kates peles zaidimus. Kol vienam atsibosta. Dazniausiai pastebiu vyrams. Taip ir gimsta "kiaules" kurios palieka vaikus. Ko pastaruju vaikai nemoka pasakyti taip kaip yra.

Va šitoje vietoje absoliučiai sutinku, kad man irgi pirmiausiai būtų įdomu, kokio amžiaus žmonės.
Tai yra be galo didelis skirtumas subrendime, mąstyme, patirtyje, poreikiuose.
Ir kiekvienu atveju patarimas galėtų būtų skirtingas.

beniko

B

19 įrašai

2011/02/17 18:08:24 18:08:24

zmones, kas jums darosi?!?! kodel imates spresti apie mergina, kurios absoliuciai nepazistat? prie ko cia su ja kazkas negerai? prie ko cia - jinai per daug branginasi ir pan.? informacijos pernelyg mazai, todel visi pradejo spresti pagal savo patirti.
is duotos informacijos matosi, kad jie tik draugai, kuriems malonu bendrauti. vaikinas pats gi sako, kad kolkas jis nieko nedare, kad duotu bent suprasti, kad ji jam patinka kaip mergina! kaip suprantu, tai jauni zmones, kurie dar tik mokosi kurti santykius, tai tokiu ir patarimu laukia, kaip juos kurti, o ne merginos ar jo charakteristikos....

beniko

B

19 įrašai

2011/02/17 18:12:59 18:12:59

ugnelė.: Aš sakyčiau - laikinai pristabdyti iš savo pusės tą ,,šturmavimą''. Kartais labai suveikia ir sustato viską į vietas tas ''katės - pelės'' žaidimas. Nes kai vienas intensyviai vis kabina, kitas užsiprogramuoja, kad anas niekur nepradings ir nebesistengia, gali leisti sau atsikalbinėti, atsisakinėti...
Pamenu, kai mane manasis labai atkakliai kabino, tai mano savijauta buvo ,,aha, mane labai myli, viskas ramu, niekur neprapuls''. Ar aš myliu - per tą atakavimą net nebuvo galimybės pagalvoti.
Ir tik kai kartą jis pramiegojo pasimatymą, tik tada per tas pora valandų mano viduje viskas stojo į savo vietas - Dieve, o kas bus, jei jis kur nors dingo? Supyko? Apsigalvojo? Tik tada pirmą kartą labai aiškiai pajutau, kad man to žmogaus irgi labai reikia.
Kartais tikrai sveika kažkiek palikti ramybėje, nelįsti į akis, leisti pasiilgti ir apsispręsti.

tai tiktu, jei jie butu PORA.
o siuo atveju, jis kaip tik turetu rodyti isskirtini demesi ir galu gale pradeti kalbeti ne "apie ora", o apie savo jausmus jai...

Danielius

D

407 įrašai

2011/02/17 18:19:04 18:19:04

benikas twisto merginos brolis- gynejas, grazu

beniko

B

19 įrašai

2011/02/17 18:28:23 18:28:23

Danielius: benikas twisto merginos brolis- gynejas, grazu

as moteris, beniko, tai - be niko

nepazistu situ jaunu zmoniu.

zinai, va sitas tavo komentaras tai butent ryskiausiai ir parode, kas butent diskusijose ar komentaruose vyrauja - uzimti kazkieno puse!!!
nemokam isiskaityti esmes, o is kart uzsiimam pozija pasakyti, kas cia teisus, kas neteisus...

Danielius

D

407 įrašai

2011/02/17 18:35:53 18:35:53

oij, sorry- sesuo, tikrai atsiprashau.... ir jokios ash pozicijos nepalaikau.... tai ne man...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/02/18 07:55:31 07:55:31

beniko: zmones, kas jums darosi?!?! kodel imates spresti apie mergina, kurios absoliuciai nepazistat? prie ko cia su ja kazkas negerai? prie ko cia - jinai per daug branginasi ir pan.? informacijos pernelyg mazai, todel visi pradejo spresti pagal savo patirti.
is duotos informacijos matosi, kad jie tik draugai, kuriems malonu bendrauti. vaikinas [b:3cj53qbu]pats gi sako, kad kolkas jis nieko nedare,[/b:3cj53qbu] kad duotu bent suprasti, kad ji jam patinka kaip mergina! kaip suprantu, tai jauni zmones, kurie dar tik mokosi kurti santykius, tai tokiu ir patarimu laukia, kaip juos kurti, o ne merginos ar jo charakteristikos....

Man asmeniskai matosi tik tiek kiek parasyta. Parasyta stai kas:

Twins: Kaip suprasti, kai patinkanti mergina sveikina su Šv Valentino diena ir kitomis progomis, mielai bendrauja telefonu, sms, [b:3cj53qbu]o susitikti neturi laiko beveik niekada [/b:3cj53qbu]? Per [b:3cj53qbu]meilės diena[/b:3cj53qbu], na suprantu ji buvo darbo diena, gal pavargo po jos, [b:3cj53qbu]bet pasiūliau vakarą praleisti kartu[/b:3cj53qbu], [b:3cj53qbu]tačiau atsakymas buvo neigiamas[/b:3cj53qbu], nors paskui [b:3cj53qbu]visa likusį vakarą susirašinėjom sms...[/b:3cj53qbu]
[b:3cj53qbu]Kad pasiūlymų susitikti negauna iš manęs irgi nepasakyčiau, nes nuolat pasiūlau laika praleisti kartu ir pan ...[/b:3cj53qbu]

Twins: kad galiu drąsiai jai sakyti pvz būkime pora , mylimaisiai ar kažkaip pan, ir[b:3cj53qbu] nebūsiu atstumtas [/b:3cj53qbu]???

Twins: O susirašinėjimas tai nepasakyčiau, kad visada [b:3cj53qbu]flirtas[/b:3cj53qbu] ar tik šiaip koks. [b:3cj53qbu]kartais būna flirtas[/b:3cj53qbu].

Twins: Man irgi keistokas jos elgesys - [b:3cj53qbu]bet na jinai truputį uždaroka.[/b:3cj53qbu]
[b:3cj53qbu]O tų parašymų su ženklais kartais būna ir iš mano ir iš jos pusės.[/b:3cj53qbu] Iš mano pusės aišku daugiau jų būna

Twins

T

10 įrašai

2011/02/18 18:18:19 18:18:19

ugnelė.:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
svetlana: Man Twins pozicija kelia pagarba nelygu kiek jam butu metu.

O man ne tas pats kam dalinu patarimus. Kokia cia baime pasakyti metus?!
Vienaip kai jai 20 "nori pabaigti mokslus", kitaip kai jai 30. Baime i artuma.
O ir autorius nepanasus i drasuoli.
Va taip ir zaidzia kates peles zaidimus. Kol vienam atsibosta. Dazniausiai pastebiu vyrams. Taip ir gimsta "kiaules" kurios palieka vaikus. Ko pastaruju vaikai nemoka pasakyti taip kaip yra.

Va šitoje vietoje absoliučiai sutinku, kad man irgi pirmiausiai būtų įdomu, kokio amžiaus žmonės.
Tai yra be galo didelis skirtumas subrendime, mąstyme, patirtyje, poreikiuose.
Ir kiekvienu atveju patarimas galėtų būtų skirtingas.

AČIŪ už nuoširdžius pamokymus. Ištikrųjų , tai mūsų draugiškuose santykiuose yra galbūt tik užuomazga į kitus, tolimesnius santykius. Užtai ir kilo tokį klausimą čia užduoti Kaip suprasti?. Galbūt čia tik man taip atrodo, arba tik aš noriu ne tik draugiškų santykių. O metelių tai mums apie 25

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/02/18 19:06:46 19:06:46

Tada Twins, ištaikyk progą ir paklausk gražiai ir tiesiai - ką ji mano, ar galėtumėte būti pora. O ji vienaip ar kitaip tau atsakys.
Ir nereikia taip bijoti neigiamo atsakymo - sutaupysi laiko ir galėsi dairytis sau kitos merginos. Nes merginos ~25 paprastai jau nori turėti vaikinus, apie tai galvoja, nori gražių rimtų draugysčių, tik kartais netiki vaikinų gerais ketinimais. Galvoja, kad jie nori tik pažaisti su jomis.
Tai va - imk ir pasiūlyk:)
Sėkmės!

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/02/18 19:10:47 19:10:47

sekmes.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume