beniko: zmones, kas jums darosi?!?! kodel imates spresti apie mergina, kurios absoliuciai nepazistat? prie ko cia su ja kazkas negerai? prie ko cia - jinai per daug branginasi ir pan.? informacijos pernelyg mazai, todel visi pradejo spresti pagal savo patirti.
is duotos informacijos matosi, kad jie tik draugai, kuriems malonu bendrauti. vaikinas [b:3cj53qbu]pats gi sako, kad kolkas jis nieko nedare,[/b:3cj53qbu] kad duotu bent suprasti, kad ji jam patinka kaip mergina! kaip suprantu, tai jauni zmones, kurie dar tik mokosi kurti santykius, tai tokiu ir patarimu laukia, kaip juos kurti, o ne merginos ar jo charakteristikos....
Man asmeniskai matosi tik tiek kiek parasyta. Parasyta stai kas:
Twins: Kaip suprasti, kai patinkanti mergina sveikina su Šv Valentino diena ir kitomis progomis, mielai bendrauja telefonu, sms, [b:3cj53qbu]o susitikti neturi laiko beveik niekada [/b:3cj53qbu]? Per [b:3cj53qbu]meilės diena[/b:3cj53qbu], na suprantu ji buvo darbo diena, gal pavargo po jos, [b:3cj53qbu]bet pasiūliau vakarą praleisti kartu[/b:3cj53qbu], [b:3cj53qbu]tačiau atsakymas buvo neigiamas[/b:3cj53qbu], nors paskui [b:3cj53qbu]visa likusį vakarą susirašinėjom sms...[/b:3cj53qbu]
[b:3cj53qbu]Kad pasiūlymų susitikti negauna iš manęs irgi nepasakyčiau, nes nuolat pasiūlau laika praleisti kartu ir pan ...[/b:3cj53qbu]
Twins: kad galiu drąsiai jai sakyti pvz būkime pora , mylimaisiai ar kažkaip pan, ir[b:3cj53qbu] nebūsiu atstumtas [/b:3cj53qbu]???
Twins: O susirašinėjimas tai nepasakyčiau, kad visada [b:3cj53qbu]flirtas[/b:3cj53qbu] ar tik šiaip koks. [b:3cj53qbu]kartais būna flirtas[/b:3cj53qbu].
Twins: Man irgi keistokas jos elgesys - [b:3cj53qbu]bet na jinai truputį uždaroka.[/b:3cj53qbu]
[b:3cj53qbu]O tų parašymų su ženklais kartais būna ir iš mano ir iš jos pusės.[/b:3cj53qbu] Iš mano pusės aišku daugiau jų būna