Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kaip suprasti ?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/02/16 18:41:23 18:41:23

Aš sakyčiau - laikinai pristabdyti iš savo pusės tą ,,šturmavimą''. Kartais labai suveikia ir sustato viską į vietas tas ''katės - pelės'' žaidimas. Nes kai vienas intensyviai vis kabina, kitas užsiprogramuoja, kad anas niekur nepradings ir nebesistengia, gali leisti sau atsikalbinėti, atsisakinėti...
Pamenu, kai mane manasis labai atkakliai kabino, tai mano savijauta buvo ,,aha, mane labai myli, viskas ramu, niekur neprapuls''. Ar aš myliu - per tą atakavimą net nebuvo galimybės pagalvoti.
Ir tik kai kartą jis pramiegojo pasimatymą, tik tada per tas pora valandų mano viduje viskas stojo į savo vietas - Dieve, o kas bus, jei jis kur nors dingo? Supyko? Apsigalvojo? Tik tada pirmą kartą labai aiškiai pajutau, kad man to žmogaus irgi labai reikia.
Kartais tikrai sveika kažkiek palikti ramybėje, nelįsti į akis, leisti pasiilgti ir apsispręsti.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/16 18:46:58 18:46:58

Twins:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: o kiek tau metu Twins?

JEI PARAŠYSIU, KAD MAŽDAUG 20-25, TAI ATSAKYMAS BUS MAŽVAIKIS ARBA KAŽKAS TOKIAME STILIUJE, JEI PARAŠYSIU 25-30 ATSAKYMAS BUS DAR KITOKS, JEI PARAŠYSIU, KAD 30-40 ATSAKYMAS BUS IŠVIS TURBŪT ŽIAURUS.

tAI GERIAU ŠIUO KLAUSIMU NUTYLĖTI

Man Twins pozicija kelia pagarba nelygu kiek jam butu metu. O stai pulti ieskoti kitos, kaip cia siule, net nepabandzius laimes su patinkanciu zmogumi - isties mazvaikiskumas irgi nelygu kiek butu metu.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/16 18:49:29 18:49:29

ugnelė.: Aš sakyčiau - laikinai pristabdyti iš savo pusės tą ,,šturmavimą''. Kartais labai suveikia ir sustato viską į vietas tas ''katės - pelės'' žaidimas. Nes kai vienas intensyviai vis kabina, kitas užsiprogramuoja, kad anas niekur nepradings ir nebesistengia, gali leisti sau atsikalbinėti, atsisakinėti...
Pamenu, kai mane manasis labai atkakliai kabino, tai mano savijauta buvo ,,aha, mane labai myli, viskas ramu, niekur neprapuls''. Ar aš myliu - per tą atakavimą net nebuvo galimybės pagalvoti.
Ir tik kai kartą jis pramiegojo pasimatymą, tik tada per tas pora valandų mano viduje viskas stojo į savo vietas - Dieve, o kas bus, jei jis kur nors dingo? Supyko? Apsigalvojo? Tik tada pirmą kartą labai aiškiai pajutau, kad man to žmogaus irgi labai reikia.
Kartais tikrai sveika kažkiek palikti ramybėje, nelįsti į akis, leisti pasiilgti ir apsispręsti.

Saunuole:)!Tik labai stipriu nervu ir saltakraujiskumo reikia tai pusei, kuri "atakuoja".

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/02/16 19:02:11 19:02:11

Reikia, Svetlana, reikia...
Žinai, dabar su savo dukrom labai pasikalbam ,,tarp mūsų mergaičių apie meiles''. Apie tai, kaip jas kabina ir kaip jos tai interpretuoja. Todėl tikrai nuoširdžiai rašau iš moteriškos ,,kabinamos'' pozicijos.

Mano močiutė visad sakydavo - ,,siūloma prekė pigi''.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/16 21:28:07 21:28:07

ugnelė.: Reikia, Svetlana, reikia...
Žinai, dabar su savo dukrom labai pasikalbam ,,tarp mūsų mergaičių apie meiles''. Apie tai, kaip jas kabina ir kaip jos tai interpretuoja. Todėl tikrai nuoširdžiai rašau iš moteriškos ,,kabinamos'' pozicijos.

Mano močiutė visad sakydavo - ,,siūloma prekė pigi''.

Taip, ir as tokios pat nuomones apie siuloma preke. Taciau...laikai stipriai pasikeite ne moteru naudai. Ir jei jaunos merginos dar gali sau leisti buti "brangiomis" - tai apie besibranginancia moteri vyru nuomone aiski: salta, neprieinama, nera ko su ja laika gaisti-pilna besisiulanciu. Taip ir sedeciau isdidzioje vienumoje,nes buvau "brangi" - bet sutikau zmogu, kuris turi supratima...Gera naujena visiems: kam jus isties reikalingi - jusu nepaliks ir sieks. O gal as cia per daug optimistiskai? Laikai juk pasikeite?..

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/02/16 22:23:37 22:23:37

Svetlana, aš turėjau galvoje ne moterų branginimąsi, bet siūlau vaikinui atsitraukti, nesisiūlyti bent kurį laiką, kad mergina turėtų galimybę pasiilgti ir pagalvoti - negi jis taip jai visai nereikalingas.

Danielius

D

407 įrašai

2011/02/16 22:30:34 22:30:34

na jus kaip norit, bet su ta twisto mergina tikrai kazkas netas..... tiesa, ko nemiegam?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/16 23:17:44 23:17:44

Danielius: na jus kaip norit, bet su ta twisto mergina tikrai kazkas netas..... tiesa, ko nemiegam?

Ko nemiegam? Tikrai, ko? Pas mane tai laikas 2 val atsilieka nuo LT, bepigu nemiegoti:).

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/16 23:50:17 23:50:17

ugnelė.: Svetlana, aš turėjau galvoje ne moterų branginimąsi, bet siūlau vaikinui atsitraukti, nesisiūlyti bent kurį laiką, kad mergina turėtų galimybę pasiilgti ir pagalvoti - negi jis taip jai visai nereikalingas.

Taip,as supratau, tik persokau i priesinga tema, atsiprasau .

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/02/17 07:01:49 07:01:49

svetlana: Man Twins pozicija kelia pagarba nelygu kiek jam butu metu.

O man ne tas pats kam dalinu patarimus. Kokia cia baime pasakyti metus?!
Vienaip kai jai 20 "nori pabaigti mokslus", kitaip kai jai 30. Baime i artuma.
O ir autorius nepanasus i drasuoli.
Va taip ir zaidzia kates peles zaidimus. Kol vienam atsibosta. Dazniausiai pastebiu vyrams. Taip ir gimsta "kiaules" kurios palieka vaikus. Ko pastaruju vaikai nemoka pasakyti taip kaip yra.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume