Sig-utė: Taigi, ir daktare jo man taip sake, kad vilties maza, nes eina del manes, o ne del saves...Baisu matyt, kaip zuva zmogus ir negalet nicnieko padaryt...Kartais man atrodydavo, kad salia manes jau ne zmogus, o gyvas lavonas...O buvo tai zmogus. Baisiai sunki tema...Kai matau dabar geriancius jaunus zmones, man pasidaro baisu ir negera, viskas sukyla...Man patiko filmukas toks sukurtas rusu, kuriame tas reikalas pavaizduotas tarsi rusiska rulete, tik joje zaidejas ne vienas, o visi seimos nariai, alkoholis zudo ne tik pati gerianti, bet ir visus su juo gyvenancius...Daznai pagalvoju, is kokio pragaro issigelbejau, o kiek yra moteru, einanciu i anoniminius ir besimokanciu gyvent su alkoholikais...Man kartais atrodo, kad as pati perejau per kazka tokio, kas galejo suluosint ir mane...Kartais as didziuojuos, kad nepasmerkiau saves ir savo vaiko. Bet visiskai pakilt reiks dar laiko...
Tai sunki nepagydoma ir progresuojanti liga kurios auka gali but kiekvienas kuris nepagalvoja kad dažniau gerdamas gali įgyt tą priklausomybę ir nesvarbu tai ar vyras ar moteris nes ir jų žinau kur daug gėrė bet metė ,bet žinau kur geria ir dabar sėkmingai bet kada pasiruošusios kelnes nusimaut tik kad kas joms ipiltų o tai dar baisiau uz geriantį vyrą!