Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Vyrų nėra?

Bronius.

B

79 įrašai

2010/09/10 21:00:02 21:00:02

Po pertraukos ir as cia BB . Nuo proto niekas nenusoko (bent jau as) Bet faktas tas , kad mintis apie beprasmiska tiketis cia susirasti istikruju to ko ieskai, isitvirtino galutinai . O forumas siek tiek gyvesnis nuo musu paistalu O ir ka daugiau skaityti ? Laikrasciai ryte apie tai kaip niekas niekam nesigauna , DP forumas vakare, apie ta pati

Saulės zuikutis:)

S

20 įrašai

2010/12/22 19:25:05 19:25:05

Sveiki:) O as tai manau , kad yra likimas ir kiekvienas sutinkam tai, ka turim sutikti. Pasakysiu stai toki keista dalyka: kad ir kiek kartu bandziau draugauti, visi vyrai buvo arba jau klimpstantys, arba alkoholikai. Ir linke i depresijas. Is pradziu to nepastebedavau, bet paskui viskas islysdavo. Ir kas dar keisciau, kai uzsiregistravau cia, manim iskart susidomejo vienas vyriskis, kuris kaip supratau uzsikodaves, nes jau 10 metu ne laso...Gal tai koks prakeikimas, bet gyvenime jau nieko nebeieskau...Manau jau savo atsiemiau su tais vyrais...As ju nekaltinu, tiesiog manau yra visokiu vyru, bet yra ir tai ko mes kazkaip negalim valdyti ir kontroliuoti, jei prie manes artinasi tik alkoholikai, tai turbut likimas ir as jau uzrisau ta reikala:) Tai tiek pamastymu:)

Pasaulė

P

97 įrašai

2010/12/22 19:29:18 19:29:18

Bronius.: Ko jus prie tos #Pasileidusi pristojot ? Tiesa sakant labai geras nickas . Prasmingas , atkreipiantis demesi , lietuviskas , aiskus ir taip toliau ir toliau . O jei ji dar ir savo nuomone turi tai jau viskas ? Nemoteris ? Durneliai , bobos ! Nu nepatinka man jos nuomone , bet tai nereiskia , kad nepatinka ji ! Jos poziuris , tvirtumas . Jus ka visai nukvakote besimasturbuodami ?
Kokie jusu nickai ? Geda paskaityti . Nesakau , kad mano geras , Jis net bjaurus man . O cia "pasileidusi" ! Kiek fantazijai peno ? Kiek minciu ? Ir visos tokios kurios supa moteri !

Jei nickas bjaurus, tai kodėl tokį rinkaisi? Juokinga, bet esu ir aš Brone buvusi...

renata_

R

358 įrašai

2010/12/23 14:45:47 14:45:47

Sig-utė: Sveiki:) O as tai manau , kad yra likimas ir kiekvienas sutinkam tai, ka turim sutikti. Pasakysiu stai toki keista dalyka: kad ir kiek kartu bandziau draugauti, visi vyrai buvo arba jau klimpstantys, arba alkoholikai. Ir linke i depresijas. Is pradziu to nepastebedavau, bet paskui viskas islysdavo. Ir kas dar keisciau, kai uzsiregistravau cia, manim iskart susidomejo vienas vyriskis, kuris kaip supratau uzsikodaves, nes jau 10 metu ne laso...Gal tai koks prakeikimas, bet gyvenime jau nieko nebeieskau...Manau jau savo atsiemiau su tais vyrais...As ju nekaltinu, tiesiog manau yra visokiu vyru, bet yra ir tai ko mes kazkaip negalim valdyti ir kontroliuoti, jei prie manes artinasi tik alkoholikai, tai turbut likimas ir as jau uzrisau ta reikala:) Tai tiek pamastymu:)

Jo, "apsiženiji" su asmeniu, vėliau pradeda jis girtaut, o tu kenti, nes toks a la likimas, nes visada "lipo" tik tokie, tai geriau nebus. Patogiausia suverst viską tai nelemtajai lemčiai, ane? Gal pačiai perkratyt galvelę reiktų, kad trauki tik tokius. Pati įsisąmoninusi šią "tiesą", tai ir skleidi visur ją. Gali būt, kad sąmomingai ar nelabai ieškai to patvirtinimo. Savo gyvenimą pati valdai, o ne kažkoks mistiškasis likimas, bent jau ne visą, galbūt mažą dalį. Sutinki tuos, ką stumi nuo savęs, o jie kaip tik tave suranda dar greičiau. Gal bėdavojies dėl to, jog taip visada nutinka. Minties galia begalinė. Neprošal galvelę perprogramuot.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/23 15:30:10 15:30:10

Sig-utė: Sveiki:) O as tai manau , kad yra likimas ir kiekvienas sutinkam tai, ka turim sutikti. Pasakysiu stai toki keista dalyka: kad ir kiek kartu bandziau draugauti, visi vyrai buvo arba jau klimpstantys, arba alkoholikai. Ir linke i depresijas. Is pradziu to nepastebedavau, bet paskui viskas islysdavo. Ir kas dar keisciau, kai uzsiregistravau cia, manim iskart susidomejo vienas vyriskis, kuris kaip supratau uzsikodaves, nes jau 10 metu ne laso...Gal tai koks prakeikimas, bet gyvenime jau nieko nebeieskau...Manau jau savo atsiemiau su tais vyrais...As ju nekaltinu, tiesiog manau yra visokiu vyru, bet yra ir tai ko mes kazkaip negalim valdyti ir kontroliuoti, jei prie manes artinasi tik alkoholikai, tai turbut likimas ir as jau uzrisau ta reikala:) Tai tiek pamastymu:)

štai ka Sigute aš tau pasakysiu jai jau jis dešimt metų nė lašo tikrai, jis neužsikodaves nes tas kodas nieko padėt negali.aš pats jau trys metai nė lašo ir neužsikodavęs bet žinau taisyklę ta taisyklę žino ir tas žmogus ,o ji sako jei ilgai sėdėsi ant bėgių tave pervažiuos garvežys o ne jo vagonai tai kai pakeli pirmaji stikliuka jis tas garvežys ir būna nuo kurio prasideda biocheminiai procesai smegeninėj kurie generuoja nora gert o su tuo noru kovot labai sunku, žinoma jai esi nuo jo igijes priklausomybę.kodas yra niekai prieš norą gert ir norą negert.!Vienas Žmogus yra kur negeria 26 metus lietuvoj o gerė daug!

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/24 10:43:21 10:43:21

Taigi, Renata 24, as irgi pries kazkiek tai laiko perskaiciau transerfinga ir dar kitu knygu apie pasamones desnius... Kaip ir tu juos zinau ir net esu isbandzius praktiskai:) Ir kas nuostabiausia jie veikia!:) Svajones pildosi, ko nenorime - ta ir gauname, o ko labai siekiame ir pertempiame energetiskai - tas pabega nuo musu. Kaltes jausmas- prazutingas, o cinikai gyvena geriausiai...Na tai kaip, Renata, ar man su galva viskas getrai? O gal kreiptis pas jus del jos perprogramavimo? Niekada nesmerk ir neizeidinek zmoniu, nes nebuvai ju kailyje ir nezinai visos esmes. Deja gyvenimas butu labai lengvas ir paprastas jei viskas vyktu pagal tas knygas. Jei taip butu, jau senai buciau buvus milijoniere ir turejus viska ko tik noriu...Ir be jokiu pastangu, kas smagiausia:) Na taip taip, nemazai as gavau, nemazai, nes visgi ten tiesa rasoma, bet...O tam suprasti reiks dar daug nugyventi, patirti, ismokti. Ir galbut, nors ir kokia begaline ta musu minciu galia, atsitiks kazkas...Bet tau Renata is visos sirdies linkiu tik visko paties geriausio, buk laiminga ir tegu visos tavo svajones issipildo, visos visos, o jei kokia neissipildys, galvok kad ne per stipri buvo tavo minciu galia, tik toks mazas patarimas, nesakyk kad kazkam su smegenim negerai, kol jo nepazisti. Ka gi, pabiedavojau as cia kazka, reik eit buitim uzsiimt, nes per daug filosofiju irgi negerai, visko po truputi, visko saikingai .Kolkas tada.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/24 17:45:25 17:45:25

Taigi, apie alkoholizma manau zinau nemazai, nes teko vest vyra gydyt nuo jo. Nepadejo, nes turbut as daugiau to norejau nei jis...Manau, mane galetu suprat tik tas, kas susidure su sia tragedija...I sia tema parasiau del to, kad galvoju, jog musu tautieciai turi didele ta girtavimo problema. Cia daug moteru raso, kad visi vyrai kiaules ir pan. Na ne visi kiaules tikrai, bet kiti tom kiaulem tiesiog tampa del gerimo, nes alkoholis sunaikina didele dali zmoniskumo...Nieko naujo cia nepasakiau...Gerai, Dedule, kad sustojai, nes arba sustoji arba ritiesi zemyn, kito kelio nera...

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/24 19:08:39 19:08:39

Svečias: Taigi, apie alkoholizma manau zinau nemazai, nes teko vest vyra gydyt nuo jo. Nepadejo, nes turbut as daugiau to norejau nei jis...Manau, mane galetu suprat tik tas, kas susidure su sia tragedija...I sia tema parasiau del to, kad galvoju, jog musu tautieciai turi didele ta girtavimo problema. Cia daug moteru raso, kad visi vyrai kiaules ir pan. Na ne visi kiaules tikrai, bet kiti tom kiaulem tiesiog tampa del gerimo, nes alkoholis sunaikina didele dali zmoniskumo...Nieko naujo cia nepasakiau...Gerai, Dedule, kad sustojai, nes arba sustoji arba ritiesi zemyn, kito kelio nera...

Nepadėjo todėl kad tu vedei o ne jis pats to norėjo,jis ėjo tik dėl tavęs pas tą gydytoja o reikia eit dėl savęs turbūt aiškiau pasakyt nesugebėčiau

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/24 19:57:27 19:57:27

Ne, nėr vyrų! Vyrų nėr, nebeliko!

Saulės zuikutis:)

S

20 įrašai

2010/12/25 11:46:35 11:46:35

Taigi, ir daktare jo man taip sake, kad vilties maza, nes eina del manes, o ne del saves...Baisu matyt, kaip zuva zmogus ir negalet nicnieko padaryt...Kartais man atrodydavo, kad salia manes jau ne zmogus, o gyvas lavonas...O buvo tai zmogus. Baisiai sunki tema...Kai matau dabar geriancius jaunus zmones, man pasidaro baisu ir negera, viskas sukyla...Man patiko filmukas toks sukurtas rusu, kuriame tas reikalas pavaizduotas tarsi rusiska rulete, tik joje zaidejas ne vienas, o visi seimos nariai, alkoholis zudo ne tik pati gerianti, bet ir visus su juo gyvenancius...Daznai pagalvoju, is kokio pragaro issigelbejau, o kiek yra moteru, einanciu i anoniminius ir besimokanciu gyvent su alkoholikais...Man kartais atrodo, kad as pati perejau per kazka tokio, kas galejo suluosint ir mane...Kartais as didziuojuos, kad nepasmerkiau saves ir savo vaiko. Bet visiskai pakilt reiks dar laiko...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume