2009/12/21 14:37:33 14:37:33
Deja klysta tie, kurie mano, jog santuoka labai kazka pakeis, jei mergina turedama vaikina, dairosi geresniu variantu, tai santuokoje ir dairysis geresniu sekso partneriu, o vyras bus siaip jei nerado, ukio darbams nudirbti ir vaikams islaikyti. Sutinku kad normalu pasirinkti geresni varianta, bet visada tam yra laikas, o jei tos paieskos tesesi visada, tai jau ... uzuojauta tokios merginos partneriams. Kaip kad negalima buti truputi nesciai, taip negalima buti truputi apsisprendusiai.
2009/12/21 14:42:25 14:42:25
xxx: Deja klysta tie, kurie mano, jog santuoka labai kazka pakeis, jei mergina turedama vaikina, dairosi geresniu variantu, tai santuokoje ir dairysis geresniu sekso partneriu, o vyras bus siaip jei nerado, ukio darbams nudirbti ir vaikams islaikyti. Sutinku kad normalu pasirinkti geresni varianta, bet visada tam yra laikas, o jei tos paieskos tesesi visada, tai jau ... uzuojauta tokios merginos partneriams. Kaip kad negalima buti truputi nesciai, taip negalima buti truputi apsisprendusiai.
Ne, turėjau omenyje, kad dabartinis draugas merginai ir nėra įsipareigojęs. Tad ir ji neturi jaustis tokia. Įsipareigojimai ateina natūraliai abiem
2009/12/21 14:51:48 14:51:48
Puikiai parase sakalo akis, net nebeturiu ka prideti.
2009/12/21 15:39:47 15:39:47
rudnosiukas: BjauriBoba: Na ir nesamone patarei! Niekas neaisku, o jau pulti abiems sakyti, kelti sumaisti tuscioj vietoj. Durnyste ir tiek. Pirma autore pati turi issiaiskinti. Bent jau i ta antra pasiziureti, ar ten yra kazkas apie ka verta galvoti. Nes dabar ka sakyti: patiko kazkoks virtualas? Ar tam virtualui sakyti: nezinau su kuriuo is jusu buti? Dar realios draugystes nera, o cia bac- gal su tavim lieku. Kai nieks realiai nesiule.
O norėtum, kad tavo vaikinas ieškotų geresnės, turėtų kažkokį variantą, galvotų, kad kažkur yra geresnė už tave... o tau nieko nesakytų? O nesakytų tik todėl, kad jei geresnės neras, kad jei kiti variantai pasirodys ne ką geresni, tai tu būsi atsarginis variantas, juk vis geriau nei nieko..., vis geriau, kol suras savo idealią... Norėtum? Jei galvoja, svarsto, ką rinktis ir kokiu būdu rinktis, tai akivaizdžiai turimas partneris netenkina (netinka)... Norėtum būti partneris "iš bėdos tiks" ir nieko apie tai nežinoti, galvoti, kad esi jo išrinktoji?
Norėti aš taip nenorėčiau, bet dar labiau nenorėčiau laikyti žmogų pririštą. Paleisk žmogų: jei jis pas tave sugrįž - jūms skirta. Nesugrįž - vėliau vis tiek išsiskirtume. Sprendžiu pagal save. Geresnis - nesuviliotų, nes yra šalia "savasis" , o visi kiti, tegu ir auksiniai, bet - svetimi.
2009/12/21 15:41:37 15:41:37
Svečias: O tau butu malonu, kad tavo partneris, kiekviena abejone tekstu tau i akis? Jam abejone gal rytoj praeis, o tau nuoskauda liks ilgam.
Todel irsakau autorei, kol pati nezinai, nesakyk. Bet ir netempk gumos, negadink gyvenimo nei jiems nei sau.
Labai gerai pasakyta
2010/01/14 21:00:47 21:00:47
svajone: Esu issiskyrusi. Turiu drauga. Ir viena karta labai susipykome.As uzsiregistravau cia -DP. DP komanda vis siule narius. Su vienu vyru pradejome labai susirasineti, issiaiskinoe, kad abu nuotykiu nenorime. Pasikeiteme nuotraukomis. Su kiekvienu laisku jis man vis labiau patinka. Planuojame pasimatyma. Bet...............susitaikiau su buvusiu draugu. Bet apie si vyra- is DP-negaliu negalvoti.Mes ir toliau susirasinejame. Moteriska nuojauta sako, kad tai mano antroji pusele.Aisku vaikiska ir naivu taip galvoti , bet man taip norisi su juo susitikti.Nezinau kaip pasakyti ir vienam ir kitam apie tai. Tuo labiau , kad is DP vyriskiui nepasisakiau, kad susitaikiau su buvusiu draugu, ir kazkaip esu suteikusi jam vilti... Visa tai man neduoda ramybes. Nezinau kaip elgtis, kaip apsispresti, kaip nusiraminti...
patarsiu jai manai kad tikrai jis tau antra pusele buk su juo pasakyk jam kad draugas sugryzo paziurek kaip reguos.
2010/01/15 19:33:38 19:33:38
VA paskutinis patarimas patiko . GERA mintis. As taip ir pabandysiu pasielgti.
2010/02/08 23:21:20 23:21:20
Kasiakas is ryto visa diena be problemu
2010/04/29 17:50:09 17:50:09
SVAJONE, tai kaip baigesi tavo istorija? Ar teisingai pasirinkai?
2010/10/23 07:10:34 07:10:34
Susitikau keleta kartu as su tuo vyru, saunus vyras ! Kai susirasinejom-vis sakem, kad atstumas ne kliutis, bet realiai isitikinau, kad visdelto atstumas -siek tiek reiskia, netgi ir gerai uzdirbanciam vyrui. Tai ne tik atstumas, bet ir laiko stoka dirbantiems.Vis dar susirasinejam, bet susitikimai reteja, nes keisti gyvenamosios vietos ne vienas neketiname, o tuo labiau pradeti gyventi kartu-tiek mazai pazinus zmogu. Tai gal kazkokia baime, atsiradusi-viena karta issiskyrus. Turbut dar reikia psichologiskai pasveikti. O buves draugas-paprase nenutraukti taip greit buvusiu santykiu, nes jan protas pasimaisys. Va kokiu buna keistu vyru.Nezinau, kaip tai pakomentuoti... Jis sako-kad tai tikroji meile. Bet jei nemyliu as ! Man patiktu tik abipuse meile, aukotis as nenoriu. Bet kokiu atveju manau teks-ieskotis kito zmogaus, gal but gyvenancio arciau, o gal ir ne
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume