Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Jauciuosi pasimetusi, nezinau kaip elgtis

Jauciuosi pasimetusi, nezinau kaip elgtis

Virgintaa

V

134 įrašai

2009/12/19 07:35:14 07:35:14

o ko moteris gali noreti , ogi geru,siltu tarpusavio santykiu ir..............kad neapsiriktu ir nereiktu daugiau skirtis .

BjauriBoba

B

64 įrašai

2009/12/19 23:14:42 23:14:42

Tik eik greiciau paziureti, kas tau ten taip gerai raso, nes dabar tu ji idealizuoji. O paskui mums brukstelk, ar originalas panasus i virtuala.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/12/20 07:10:28 07:10:28

samanta: Nebus nieko blogo, jei susitiksite su naujuoju draugu nieko nesakiusi nė vienam. tai nėra jokia išdavystė. Tik susitikite. Nes laiškai yra viena, o susitikimas parodo, ar jums tinka tas žmogus. Laiškai yra kūryba. Kartą susiviliojau gražiais laiškais, nuėjau į pasimatymą - ir patyriau, kad viskas išgalvota tam kad mane pritraukti (rašyta apie meilę gamtai, nedrąsumą susitikti - o realiai viskas priešingai .

O realiai prieš tai reiktų pasižiūrėti 2004 metų Ciro Ippolito filmuką "Vaniglia e cioccolato"(Vanilė ir šokoladas). Fainą meilės ir aistros istoriją. Ypač dabar, kai prasidėjo puikus Winterzeit - Glühweinszeit. Gal rasit ten atsakymą.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/12/21 06:42:02 06:42:02

svajone: Esu issiskyrusi. Turiu drauga. Ir viena karta labai susipykome.As uzsiregistravau cia -DP. DP komanda vis siule narius. Su vienu vyru pradejome labai susirasineti, issiaiskinoe, kad abu nuotykiu nenorime. Pasikeiteme nuotraukomis. Su kiekvienu laisku jis man vis labiau patinka. Planuojame pasimatyma. Bet...............susitaikiau su buvusiu draugu. Bet apie si vyra- is DP-negaliu negalvoti.Mes ir toliau susirasinejame. Moteriska nuojauta sako, kad tai mano antroji pusele.Aisku vaikiska ir naivu taip galvoti , bet man taip norisi su juo susitikti.Nezinau kaip pasakyti ir vienam ir kitam apie tai. Tuo labiau , kad is DP vyriskiui nepasisakiau, kad susitaikiau su buvusiu draugu, ir kazkaip esu suteikusi jam vilti... Visa tai man neduoda ramybes. Nezinau kaip elgtis, kaip apsispresti, kaip nusiraminti...

O aš patarsiu pasakyt abiem kaip yra iš tikrųjų, nes tai bus tiesa, nekamuos sąžinė ar dar kas nors, nereikės galvot ką, kam jau pasakei, ir ką sakyt, ką nutylėt vienam ar kitam,[b:1ur8fcud] tai bus tikra[/b:1ur8fcud]...

BjauriBoba

B

64 įrašai

2009/12/21 10:57:27 10:57:27

Na ir nesamone patarei! Niekas neaisku, o jau pulti abiems sakyti, kelti sumaisti tuscioj vietoj. Durnyste ir tiek. Pirma autore pati turi issiaiskinti. Bent jau i ta antra pasiziureti, ar ten yra kazkas apie ka verta galvoti. Nes dabar ka sakyti: patiko kazkoks virtualas? Ar tam virtualui sakyti: nezinau su kuriuo is jusu buti? Dar realios draugystes nera, o cia bac- gal su tavim lieku. Kai nieks realiai nesiule.

iš patirties

I

2 įrašai

2009/12/21 11:00:36 11:00:36

Galiu pasakyti, kaip man buvo tokioje situacijoje, nes viskas - lygiai taip, kaip tu sakai.

Susitikau su virtualiu vaikinu - labai gražiai ir linksai pasėdėjom, juokėmės iš vienas kito pokštų. Aš jam tikrai patikau. O jis man.. labai patiko, šaunus vaikinas. Bet ne tiek, kad be proto pulčiau į jo glėbį ir mesčiau draugą, su kuriuo santykiai kaip tik, atrodė, ėmė klostytis taip, kaip norėjau.
Dvigubo susitikinėjimo nepradėjau, nes.. o kur nuves santykiai, prasidėję nuo melo? mane dar daug sykių kvietė susitikti, o aš vis atsisakydavau ir negalėjau juk paaiškinti kur tikroji priežastis.

Beveik po metų išsiskyriau su draugu. Ir tada, žinoma, prisiminiau tą vaikiną. Bet taip pat man pačiai aiškesnės buvo priežastys, kodėl jo tada nesirinkau. Praėjo dar kiek laiko, nuėjau į daug pasimatymų, dabar horizonte - lyg ir naujų santykių pradžia.

Gerai kad nuėjau į tą pasimatymą - turėjau galimybę rinktis realybėje, o ne savo fantazijose. Ir pasirinkau. O virtualus vaikinas - tikrai jam vienas pasimatymas širdies nesudaužė.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/12/21 11:19:06 11:19:06

BjauriBoba: Na ir nesamone patarei! Niekas neaisku, o jau pulti abiems sakyti, kelti sumaisti tuscioj vietoj. Durnyste ir tiek. Pirma autore pati turi issiaiskinti. Bent jau i ta antra pasiziureti, ar ten yra kazkas apie ka verta galvoti. Nes dabar ka sakyti: patiko kazkoks virtualas? Ar tam virtualui sakyti: nezinau su kuriuo is jusu buti? Dar realios draugystes nera, o cia bac- gal su tavim lieku. Kai nieks realiai nesiule.

O norėtum, kad tavo vaikinas ieškotų geresnės, turėtų kažkokį variantą, galvotų, kad kažkur yra geresnė už tave... o tau nieko nesakytų? O nesakytų tik todėl, kad jei geresnės neras, kad jei kiti variantai pasirodys ne ką geresni, tai tu būsi atsarginis variantas, juk vis geriau nei nieko..., vis geriau, kol suras savo idealią... Norėtum? Jei galvoja, svarsto, ką rinktis ir kokiu būdu rinktis, tai akivaizdžiai turimas partneris netenkina (netinka)... Norėtum būti partneris "iš bėdos tiks" ir nieko apie tai nežinoti, galvoti, kad esi jo išrinktoji?

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/21 11:40:43 11:40:43

O tau butu malonu, kad tavo partneris, kiekviena abejone tekstu tau i akis? Jam abejone gal rytoj praeis, o tau nuoskauda liks ilgam.
Todel irsakau autorei, kol pati nezinai, nesakyk. Bet ir netempk gumos, negadink gyvenimo nei jiems nei sau.

MoterisJi

M

27 įrašai

2009/12/21 12:03:55 12:03:55

Man patinka rudnosiuko tiesumas. Visokios abejones, melas, nepasakymai ir uzkulisiai kelia itapma, iskreipia vaizda. Supainiojama ir susipainiojama. Galu gale jei abejoji tai taip ir sakyk -abejoju. Nekurk geresnio vaizdo apie save: taip, esu neapsisprendusi, abejojanti. Tokia esu. Ar bijai, jei zmogus suzinos visa tiesa apie tave tokia jam busi nepriimtina? Na taip, reikia drasos buti tiesiam ir buti savimi.

Sakalo akis

S

2 įrašai

2009/12/21 14:05:24 14:05:24

rudnosiukas:
BjauriBoba: Na ir nesamone patarei! Niekas neaisku, o jau pulti abiems sakyti, kelti sumaisti tuscioj vietoj. Durnyste ir tiek. Pirma autore pati turi issiaiskinti. Bent jau i ta antra pasiziureti, ar ten yra kazkas apie ka verta galvoti. Nes dabar ka sakyti: patiko kazkoks virtualas? Ar tam virtualui sakyti: nezinau su kuriuo is jusu buti? Dar realios draugystes nera, o cia bac- gal su tavim lieku. Kai nieks realiai nesiule.

O norėtum, kad tavo vaikinas ieškotų geresnės, turėtų kažkokį variantą, galvotų, kad kažkur yra geresnė už tave... o tau nieko nesakytų? O nesakytų tik todėl, kad jei geresnės neras, kad jei kiti variantai pasirodys ne ką geresni, tai tu būsi atsarginis variantas, juk vis geriau nei nieko..., vis geriau, kol suras savo idealią... Norėtum? Jei galvoja, svarsto, ką rinktis ir kokiu būdu rinktis, tai akivaizdžiai turimas partneris netenkina (netinka)... Norėtum būti partneris "iš bėdos tiks" ir nieko apie tai nežinoti, galvoti, kad esi jo išrinktoji?

Kaip sakydavo mano bobutė - nenorėkite būti šventesni už patį popiežių. Viskas gražu teorijoje.
Kai jai pasipirš jai ir ji sutiks - tada ji ir bus įsipareigojusi. Ne anksčiau. Kiek suprantu niekas jai nebuvo pasipiršęs ir netgi priešingai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume