Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Jauciuosi pasimetusi, nezinau kaip elgtis

Jauciuosi pasimetusi, nezinau kaip elgtis

svajonė

S

3 įrašai

2009/12/16 10:10:52 10:10:52

Esu issiskyrusi. Turiu drauga. Ir viena karta labai susipykome.As uzsiregistravau cia -DP. DP komanda vis siule narius. Su vienu vyru pradejome labai susirasineti, issiaiskinoe, kad abu nuotykiu nenorime. Pasikeiteme nuotraukomis. Su kiekvienu laisku jis man vis labiau patinka. Planuojame pasimatyma. Bet...............susitaikiau su buvusiu draugu. Bet apie si vyra- is DP-negaliu negalvoti.Mes ir toliau susirasinejame. Moteriska nuojauta sako, kad tai mano antroji pusele.Aisku vaikiska ir naivu taip galvoti , bet man taip norisi su juo susitikti.Nezinau kaip pasakyti ir vienam ir kitam apie tai. Tuo labiau , kad is DP vyriskiui nepasisakiau, kad susitaikiau su buvusiu draugu, ir kazkaip esu suteikusi jam vilti... Visa tai man neduoda ramybes. Nezinau kaip elgtis, kaip apsispresti, kaip nusiraminti...

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/16 10:52:37 10:52:37

Nebus nieko blogo, jei susitiksite su naujuoju draugu nieko nesakiusi nė vienam. tai nėra jokia išdavystė. Tik susitikite. Nes laiškai yra viena, o susitikimas parodo, ar jums tinka tas žmogus. Laiškai yra kūryba. Kartą susiviliojau gražiais laiškais, nuėjau į pasimatymą - ir patyriau, kad viskas išgalvota tam kad mane pritraukti (rašyta apie meilę gamtai, nedrąsumą susitikti - o realiai viskas priešingai .

Virgintaa

V

134 įrašai

2009/12/16 14:20:15 14:20:15

Samanta, as pastebejau, kad Tu sauni, protinga moteris. Siai moteriai, kuri rase-ta pati ir as patarciau-susitikite, juk tai nieko blogo.

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/16 14:23:42 14:23:42

virdzinijad: Samanta, as pastebejau, kad Tu sauni, protinga moteris. Siai moteriai, kuri rase-ta pati ir as patarciau-susitikite, juk tai nieko blogo.

Ačiū, virdzinijad, abipusiai:).

cc

C

55 įrašai

2009/12/16 14:24:51 14:24:51

Bet jei susitiksi ir patiks, tai apsispręsti bus dar sunkiau.
Suprantu jog yra noras pasirinkti patį patį geriausia, bet jei susitaikei su buvusiu, nemanai jog tai ir yra pasirinkimas?

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/16 14:26:11 14:26:11

susitikite ir issiaiskinkite, nes naujasis internetinis draugas gali buti visai ne toks, koks pasirode susirasinejant . Yra graziai kalbanciu daug, labai daug.

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/16 14:37:30 14:37:30

cc: Bet jei susitiksi ir patiks, tai apsispręsti bus dar sunkiau.
Suprantu jog yra noras pasirinkti patį patį geriausia, bet jei susitaikei su buvusiu, nemanai jog tai ir yra pasirinkimas?

Tada dar ir dar kartą susitikti - kol paaiškės. Man, pvz. užteko 2 susitikimų, nors užtektų ir 15 min .

cc

C

55 įrašai

2009/12/16 14:49:21 14:49:21

samanta:
Tada dar ir dar kartą susitikti - kol paaiškės. Man, pvz. užteko 2 susitikimų, nors užtektų ir 15 min .

Gal visgi geriau tokiu atveju buvusiam sakyti, jog "man reikia laiko". Ir per tą laiką apsispręsti. Čia ne tas pats kad rinktis iš dviejų kandidatų, vieną (buvusį) ji jau pasirinko susitaikydama.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/16 15:03:53 15:03:53

svajone: Esu issiskyrusi. Turiu drauga. Ir viena karta labai susipykome.As uzsiregistravau cia -DP. DP komanda vis siule narius. Su vienu vyru pradejome labai susirasineti, issiaiskinoe, kad abu nuotykiu nenorime. Pasikeiteme nuotraukomis. Su kiekvienu laisku jis man vis labiau patinka. Planuojame pasimatyma. Bet...............susitaikiau su buvusiu draugu. Bet apie si vyra- is DP-negaliu negalvoti.Mes ir toliau susirasinejame. Moteriska nuojauta sako, kad tai mano antroji pusele.Aisku vaikiska ir naivu taip galvoti , bet man taip norisi su juo susitikti.Nezinau kaip pasakyti ir vienam ir kitam apie tai. Tuo labiau , kad is DP vyriskiui nepasisakiau, kad susitaikiau su buvusiu draugu, ir kazkaip esu suteikusi jam vilti... Visa tai man neduoda ramybes. Nezinau kaip elgtis, kaip apsispresti, kaip nusiraminti...

Pati ir pasakei - naivu ir vaikiška.
Jei tai jau tokia didelė virtuali meilė - kodėl su juo nesugebėjote susitikai kol buvot apsipykusi su draugu? Ir kažkaip labai jau greitai su draugu susitaikei kai jau buvai nutarusi susirasti naują draugą. Ir dar noras abiem pasakyti...
Taui viskas buvo per greit

kestutis64

K

2 įrašai

2009/12/18 16:54:52 16:54:52

mazule ar tu pati zinai ko nori?jei taip tai susitik su zmogum pabendrauk turesi is ko rinktis,priesingai liksi prie to pacio iki sekancio issiskyrimo

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume