2009/11/23 08:27:57 08:27:57
Viena karta issiskyrus, antra karta ieskodama draugo- norisi nenusivilti. Norisi rimto draugo ir rimtu santykiu. Bet kaip tai uzsitikrinti, isitikinti ? kaip atsirinkti , kad nenusivilti? Taip atsiranda galimybe rinktis is -na, pvz. 2 vyru. Kokia jusu nuomone, apie tai, kad kazkuri laikotarpi moteris pabendrautu su 2 vyriskiais? Ar tai nepadorus elgesys ? ar tai zeistu vyrus suzinojus ?
2009/11/23 08:46:27 08:46:27
O tave pacia zeistu, jei paaisketu jog tavo sutiktas vyras bendrauja iskart su dviem moterim? Kaip noretum: kad jis atvirai tai pasakytu ar kad nutyletu?
2009/11/23 09:50:42 09:50:42
Anksčiau buvau prieš dvigubus žaidimus, bet pamačiau kad dažniausiai ypač vyrai susitikinėja ne su 2, o dar ir su daugiau moterų vienu metu. Manau, kol nėra įsipareigojimų, ir širdis kol kas tyli - įmanoma ir netgi reikia išbandyti visus turimus variantus. Nieko čia nepadoraus nėra. Nekalbu aišku apie lovos santykius su keliais ar keliomis. Mano pažistamai taip buvo: vyrukas iš Portugalijos neslėpė, kad atvažiuoja į Lietuvą pasirinkti vienos iš dviejų pažistamų moterų. Pasirinko ją. Ir jau keli metai laimingai gyvena jo šalyje. Neprieštaraučiau, jeigu vyriškis, kuris man patinka, rinktųsi iš kelių. Jei jis man būtų šiaip sau - tai tik palengvintų man pasirinkimą .
2009/11/23 10:06:34 10:06:34
fotografas: O tave pacia zeistu, jei paaisketu jog tavo sutiktas vyras bendrauja iskart su dviem moterim? Kaip noretum: kad jis atvirai tai pasakytu ar kad nutyletu?
Neisizeisciau jei dar santykiai nebutu prieje iki - "meiles lovoje". Ir nezinau ar patiktu, jei apie tai pasakytu atvirai. Tiesiog DAR nezinau . Bet zinau, kad tikrai NEPATIKTU, jei mano draugas myletusi su manimi, ir dar su kuo nors tuo paciu laikotarpiu. Toks elgesys man keltu abejones ateiciai- ar vyras sugebetu buti istikimas, jei ateityje nusprestume buti pora.
2009/11/23 14:38:14 14:38:14
Nezinau is kurio laikmacio temos autore, bet tokie pastebejimai.
Yra puiki tema seksas per pirma pasimatyma, greiciausiai tai neduoda ramybes?!
"Bet zinau, kad tikrai NEPATIKTU, jei mano draugas myletusi su manimi, ir dar su kuo nors tuo paciu laikotarpiu."
Greiciausiai turite galvoje, kad Jusu vaikinas tures lygiagrecius santykius su kita moterimi.
Taip kai ir Jus elgiates taip kaip jums tinkama, tai ir "normalus" vaikinas elgiasi kaip ismano.
Kodel is dvieju, kodel ne is penkiu?! na juk dar ir "lovoje" dabar madoje pasitikrinti.
Na o jei "sudas" gausis yra puiki tema ar slepiate praeiti.
Jei ieskote rimtu santykiu ir vienintelio.
Manau galima bedrauti (tureti pazystamu) su simtais, o isileisti i save ta vieninteli kuris to vertas.
Del statistikos.
" Ar tai nepadorus elgesys ? ar tai zeistu vyrus suzinojus ?"
Ne nezeistu, "iskarto" butu itraukta i ignoruojamus.
swx
PS. Klausimas kyla is nepasitikejimo savimi!
2009/11/24 07:56:44 07:56:44
o jei tema ir is nepasitikejimo, tai kas cia tokio paklausti ? ne visi juk taip yra savimi pasitikintys.
2009/11/24 08:08:43 08:08:43
virdzinijad: o jei tema ir is nepasitikejimo, tai kas cia tokio paklausti ? ne visi juk taip yra savimi pasitikintys.
Man asmeniskai nieko tokio.
swx
2009/11/24 09:16:51 09:16:51
Maža to, daugumai trūksta pasitikėjimo savimi . Tema gera, "blogų" temų apskritai ar esama? Jei žmogus parašė - vadinasi jam tai rūpi, o kas rūpi - neturi būti ignoruojama, slepiama savyje. Tam ir forumai - pasidalinti. O jau kiekvieno reikalas - prisidėti ar ne prie temos .
2009/11/25 12:35:46 12:35:46
Gal ir nepadorus elgesys, bet kartais nera kito pasirinkimo, nes paciam norisi issiaiskinti- ta........ar ta................ Aisku geriau , kad nereiktu bendrauti su 2.
2009/11/27 13:22:49 13:22:49
man atrodo kad del tokiu nesamoniu ir nudegat...jei zmogus patinka nebera noro bandyt dar su kitais...o jei nepatinka prasideda va tokie dalykai...kam bendraut su zmogum kuriame tu nematai nieko ypatingo ir jis tavyje nemato TOS
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume