Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Ar tai nepadorus elgesys ????????

Ar tai nepadorus elgesys ????????

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/17 13:05:52 13:05:52

apie ka jus cia pliurpiate . Jei nesimylima su dviem partneriais - TAI VISKAS GERAI, ir elgesio nepavadinsi nepadoriu. Juk reikia rinktis ir nesuklysti.

SonKa

S

840 įrašai

2009/12/18 12:38:38 12:38:38

rudnosiukas:
SonKa:
rudnosiukas: Nepadoru yra žaisti dvigubus žaidimus. Bendrauti su keliais tai nieko tokio, bet sukurti kažkam iliuzija, kad bendrauji tik su juo, tai jau nepadoru...

Dvigubi žaidimai šimtmečiais praktikuojami ir be iliuzijos būtų neįmanoma jų žaisti, nes atskleidus tiesą gali akimirksniu likti prie suskilusios geldos. Iliuzija būtina, kol atsirenki tą su kuriuo nori pasilikti, o tada visus likusius galima informuoti apie bendravimo pabaigą. Sakau tai iš savo patirties, abu variantai išbandyti...

kas žaidžia dvigubus žaidimus su iliuzijomis, patys gal nesuvokia, kad teturi tik suskilusią geldą, o kas baisiausia, tai ir potencialiam partneriui tegali pasiūlyt tik suskilusią geldą...

sakai iš patirties?, sakai išbandyta? Tai, kad esi šioje svetainėje yra puikus įrodymas kokie tie žaidimai menkaverčiai

Su iliuzijomis niekas ir nežaidžia, tik nesukuria kitam iliuzijos, kad jis vienintelis.
Beje, tai kad tu nežaidi dvigubų žaidimų, tačiau esi šioje svetainėje, rodo, kad rymai prie suskilusios geldos Tad peršasi išvada, kad ir taip blogai, ir anaip negerai... Tačiau liaudiška išmintis byloja: "Kas bus žadėta, tas bus kaip padėta" , o tautosaka juk ne iš piršto laužta...

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/20 08:37:36 08:37:36

temos autore: Geras pasakymas sazines pasiklausk. Na, zinoma, ta sazine tikra patareja. Man ji kuzda - taip negalima .

O tu atsisėsk ir pagalvok ko ta sąžinė graužia.
Manau Rudnosiukas teisus - nei vieneas nei kitas nepatinka ir nei vienam įsipareigoti nenori ir pati netgi sukūrei tokią situaciją, kad kaip ir nereikėtų iki galo pasirinkti. O kaip gerai mergaitei pro forma sąžinė ir graužia.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/20 16:10:53 16:10:53

man paskaicius sia tema- pasirode, kad cia pilna PLIURPALU, nei i tema, nei kas ismintingo. Ir neatsibosta zmonems pliurpti nesamones. Kur rimtesne, aktualesne tema, TEN ir nediskutuojama. Man keista. Ei DARNI PORA DALYVIAI AR UZEINANTYS CIA -padiskutuokim kokiu nors rimtesniu klausimu

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/20 21:38:38 21:38:38

Svečias: man paskaicius sia tema- pasirode, kad cia pilna PLIURPALU, nei i tema, nei kas ismintingo. Ir neatsibosta zmonems pliurpti nesamones. Kur rimtesne, aktualesne tema, TEN ir nediskutuojama. Man keista. Ei DARNI PORA DALYVIAI AR UZEINANTYS CIA -padiskutuokim kokiu nors rimtesniu klausimu

Pvz? Idėjų mums, idėjų

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume