2009/11/16 00:26:15 00:26:15
Pasakykit prasau savo nuomone!
Ar vyrams svarbi istikimybe? Jo pacios moters istikimybe jam! Ar tai dar kazkam kazko verta ar siais laikais nieko nereiskia ir nebemadinga?
Kodel klausiu? Paprasciausiai susidare nuomone kad vyrams issitikimybe neturi jokios reiksmes. Sprendziu padal du vyrus. Gal klaidingai supratau, o gal... tik man taip pasitaike, bet noreciau suprasti...
Buvau isstikima kaip suo (ir kunu ir siela), Ir ne todel kad neturejau progu,esu baisi, bet todel kad nieko kito nenorejau. O skiriantis su vyru, o veliau su draugu abu pasake kad jie net neprase buti isstikimai... "Skirybos" buvo abu atvejais del ju neistikimybes, kitu moteru nestumo...
Ar dar yra tokiu, kam istikimybes reikia?
Aciu!
2009/11/16 06:27:34 06:27:34
beabejo svarbi ir ji turi but abipuse, jei jau nesvarbu antros puses istikimybe, tai tik tiek ji ir terupi
2009/11/16 06:53:59 06:53:59
Šiandien ištikimybė nebėra vertybė. Pasiklauskit geriau didžiųjų miestų gimnazisčių, ką jos mano šiuo klausimu, vesdamos palaidą lytynį gyvenimą.
2009/11/16 08:19:32 08:19:32
Ištikimybė gali būti nesvarbi tik vienu atveju kai ta "pora" vadinama meilužiais. Neįsivaizduoju ant kiek liberali turi būti pora, kad sakytu "jei norim galim eiti į kairę".
O tavo atveju manau vyrai taip bandė pateisinti savo neištikimybe, arba buvot tik meiliužiai ko tu nesupratai.
2009/11/16 09:26:05 09:26:05
Man istikimybe nera vertybe. Nesakau jog reikia pult i kaire ir i desine, bet as manau, jog yra daug daug svarbesniu dalyku uz seksualine monogamija. Manau, jog du zmones jungia ir kartu palaiko ne monogaminis seksas, o kiti svarbesni dalykai. Kokie butent - cia jau butu atskiros knygos klausimas . Nenoriu tuo pradet diskusijos, tiesiog parasau savo atsakyma "statistikai".
2009/11/16 10:29:50 10:29:50
Man tai svarbi. Ne vienuose santykiuose nebuvau nusukes i sona. Bet cia turbut todel, kad dar nepasiekiau vidurio amziaus krizes metu Kai krize ateis, tada paziuresim
2009/11/16 10:38:21 10:38:21
PWD , net pasimeciau Na nebuvo pora vien meiluziai arba vyras nebuvo meiluzias. Tokiu atveju nesigilinciau... Su vienu mes buvome santuokoje (nuo jaunystes vos ne veikystes draugai, artimos sielos). Po skirybu anras draugas ir nebuvo meiluzio statuse. Gal but moterys skirtingai suvokia, bet jei vyras kuria ateiti, rupinasi ateities finansais, mes turejom bendra veikla ir versla, man pvz tai partneryste.
Nesu ir tu moteru kurios pultu i isterija del vienkartines neistikimybes, vieno karto. (pripratau tikriausiai atleisti) "Nesizudau" jei pamatau savo vyra gerianti kava su kita, pvz..., bet uzmuse pasakymas: as neprasiau buti istikima (tipo jis manes). Juk tai savaime suprantama! Nu vienu zodziu, as kazkokio seniena... is renesanso ar baroko
Kazkaip dar tikiuosi kad yra panasiu "senienu" ir vyru, kuriem reikia istikimu moteru. Kazkaip va tikiu ir viskas. Ex... kaip noreciau kazko grazaus.
2009/11/16 11:55:44 11:55:44
Del statistikos pasisakysiu, taip dar liko tu "atgyvenu" kuriems svarbi istikimybe.
swx
2009/11/16 12:16:00 12:16:00
Man tai svarbi istikimybe. Nes mano ego negali pakesti minties, kad ji iskeite mane i kita.
Ar tai yra grazu? Nezinau
2009/11/16 18:30:25 18:30:25
Kas per klausimas, zinoma, kad svarbu, jei tai normalus seimyniski santykiai. Ne visi dziaugiames kai tenka vazinetis visuomeniniu transportu, nors kai reik ir pasivazinejam, ka darysi.....
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume