Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Norėčiau paklausti pačių vyrų

Norėčiau paklausti pačių vyrų

sawwas20

S

3 įrašai

2009/11/24 11:40:38 11:40:38

Žinoma, kad vyrams ištikimybė yra svarbi. pvz. man, ištikimybėyra pati svarbiausia santykių grandis. Jei mes vienas kitu nepasitikėsim - liudnai baigsis
o dėl tavo susiklosčiusios situacijos galiu pasakyti tik viena - visuomet santykių pradžioje būk atsargi ir įtari... ir nepamiršk, kad ne tik vyrai dėl skyrybų būna kalti, kaltos ir moterys
Pradėkim viską vertinti nuo savęs, o tik vėliau imkitės kaltinimų kitiems

Egregor

E

40 įrašai

2010/03/09 08:22:36 08:22:36

Zinoma, kad svarbu.
Niekaip neisivaizduoju seimos be istikimybes.
Jei vyras zmonai yra neistikimas, tai apie jokia meile ir seima net neverta diskutuoti.

Jonas

J

62 įrašai

2010/03/09 10:33:21 10:33:21

Man labai svarbus abipusis pasitikejimas, istikimybe. Tradicinese liberalizmo salyse JAV, Britanijoje griztama prie tradiciniu seimos vertybiu. Tikekimes, kad ir pas mus tai gris, juk megstame pamegdzioti uzsieni.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/19 21:52:41 21:52:41

PAMEGDZIOTI MEGSTAME, BET JUK ATSILIEKAME KOKIA 15 METU.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/03/19 22:01:39 22:01:39

Pagal kontekstą ir vyrų pasisakymus, ko gero skyrybos vyko vyrų iniciatyva. Jie tiesiog nebenorėjo santykių, todėl jiems buvo nesvarbu ar tu ištikima ar ne. Mylinčiam vyrui tikrai moters ištikimybė labai svarbi ir netgi savaime suprantama.

Smilga2005: Pasakykit prasau savo nuomone!
Ar vyrams svarbi istikimybe? Jo pacios moters istikimybe jam! Ar tai dar kazkam kazko verta ar siais laikais nieko nereiskia ir nebemadinga?

Kodel klausiu? Paprasciausiai susidare nuomone kad vyrams issitikimybe neturi jokios reiksmes. Sprendziu padal du vyrus. Gal klaidingai supratau, o gal... tik man taip pasitaike, bet noreciau suprasti...

Buvau isstikima kaip suo (ir kunu ir siela), Ir ne todel kad neturejau progu,esu baisi, bet todel kad nieko kito nenorejau. O skiriantis su vyru, o veliau su draugu abu pasake kad jie net neprase buti isstikimai... "Skirybos" buvo abu atvejais del ju neistikimybes, kitu moteru nestumo...
Ar dar yra tokiu, kam istikimybes reikia?

Aciu!

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/19 22:23:05 22:23:05

Geriau neklausk, jei esi drovi, nes buvusieji kartais sugrįžta.

gytare

G

76 įrašai

2010/03/20 23:49:00 23:49:00

[quote:22wqdu34]Kodel klausiu? Paprasciausiai susidare nuomone kad vyrams issitikimybe neturi jokios reiksmes. Sprendziu padal du vyrus. Gal klaidingai supratau, o gal... tik man taip pasitaike, bet noreciau suprasti...

Buvau isstikima kaip suo (ir kunu ir siela), Ir ne todel kad neturejau progu,esu baisi, bet todel kad nieko kito nenorejau. O skiriantis su vyru, o veliau su draugu abu pasake kad jie net neprase buti isstikimai... "Skirybos" buvo abu atvejais del ju neistikimybes, kitu moteru nestumo...

Aciu![/quote:22wqdu34]

o as nemanau, kad jiems istikimybe buvo nesvarbi...

tiesiog manau, kad konfliktu metu, jus pastoviai akcentuodavote: O AS TAI BUVAU ISTIKIMA!!!!!

suprantama, kad kai santykiai subyreje, zmones skiriasi, naivu butu tiketis, kad vyras atsakys: as tau dekingas, brangioji, kad buvai man istikima...

todel ir isreze, kad neprase Kai jus pastoviai zmogui sakot, kad koks tu netikes, nes neistikimas, negi tikites is jo komplimentu? zinoma, kad jis pasistenks sumenkinti tai, ka jus laikot didziausia savo dorybe

svacias

S

1 įrašai

2010/03/21 08:13:37 08:13:37

Viskas todėl, kad daugumai vyru is mažens neįdiegta pagarba moteriai, seima nera vertybe.

Svetė

S

256 įrašai

2010/03/21 08:24:35 08:24:35

Štai ka pasake Sorena apie lietuvius vyrus:

• Iš pradžių man buvo šokas. Jie visai kitokie nei gruzinai. Kitaip atrodo, kitaip kalba, manieros kitokios. Man nepatiko, kad dauguma lietuvių negerbia moterų, nėra vyriški. Ypač jaunoji karta.

Alida_svecias

A

9 įrašai

2010/03/21 08:39:51 08:39:51

Smilga2005: Pasakykit prasau savo nuomone!
Ar vyrams svarbi istikimybe? Jo pacios moters istikimybe jam! Ar tai dar kazkam kazko verta ar siais laikais nieko nereiskia ir nebemadinga?

Kodel klausiu? Paprasciausiai susidare nuomone kad vyrams issitikimybe neturi jokios reiksmes. Sprendziu padal du vyrus. Gal klaidingai supratau, o gal... tik man taip pasitaike, bet noreciau suprasti...

Aciu!

Kai viduj jau esi tvirtai nusprendes, kad sis rysys sugriuves, jo neverta testi, tuomet tiktrai visai tas tas pats , ar partneris istikimas, ar ne. Jei jau nebegali gyventi su tuo zmogum, norisi is vis, kad kuo maziau kontaktuotai su juo, kuo maziau matytais. O jau jo istikimybe jokio vaidmens tuomet nevaidina.I s vis tas tas, kuo jis uzsiima, tik tegul paleidzia .
O jei buni normaliam rysy- aisku, tai labai svarbu, be to net neisivaizduoju dvieju zoniu santykiu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume