Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Vyrai nesijaučia vieniši? Vyrai nesiskundžia dėl vienatvės?

Vyrai nesijaučia vieniši? Vyrai nesiskundžia dėl vienatvės?

ACIDman

A

21 įrašai

2009/10/15 07:05:27 07:05:27

Esu dar jaunas ir patirties turiu mažai, tačiau toks vaizdas yra, kad vyras turi būti stiprus, norint, kad moterims patiktų, todėl jeigu dejuoji koks vienišas, tai niekam ir nebūsi reikalingas, gaunasi paradoksas gyvenime, kad jeigu sakai, man gerai vienam, tai kas nors mėgins įrodyti, kad ne... arba stengiesi būti geru ir t.t. ir niekam nesi reikalingas, o kai tampi vyru-kiaule, tada jau tipo geresnis, nors visos tokius keikia.

Čia kaip anekdote: kalbasi moterys apie vyrus ir viena klausia, kaip pavadintumėte vyrą, kuris nori bet negali? Visos - impotentas. O kaip vyrą, kuris gali, bet nenori? Idiotas.

Iš tos pačios temos, o gal daugiau klausimas būtų, kiek jūsų patinka poezija, gražios knygos, kiek daug anketų matau, tai ten parašymai: man labai patiko alchemikas ir kitos knygos; mėgaujamės knygomis, gražiais žodžiais, romantika jose, ir sakome ir aš taip norėčiau, bet pasiūlyk tu šitą dalyką padaryti, tai visi norai dingsta ir pasilieki tik prie savo rėmų. Kodėl skaitydami knygą pavydime autoriui, kaip jis vienas gyvena, rašo kuria, patiria emocijas, tačiau neturime jėgų, o gal greičiau noro tai patys patirti, o tik dusaujame... Nes mums svarbiau yra išsimiegoti ryte.

Tad, klausimas visiems, rašome labai gražiai savo anketose, tačiau ar tikrai esame pasiruošę tai daryti, ką minime anketose? Jausti tai, mėginti daryti, o ne kalbėti...

P.S. Painu, bet kam reikės tas supras.

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/09/18 10:34:55 10:34:55

Nu pragyvenau galim a sakyti vienas jai neskaičiuotumėm giminaičių iki 43 metų ir nieko taip jau ir neatsitiko su manim, gyvent galima , tik va jei kalbėt iš tikro tai laisvalaikis ,savaitgaliai ir švenčių dienos nuobodoki bet tai dar ne pasaulio pabaiga tad ir verkt dėl to nėra prasmės.

Božena

B

1 įrašai

2010/09/29 13:55:16 13:55:16

Maciau labai daug vyru, kurie skundziasi, tuom jie sieka jusu demesio.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/09/29 16:27:09 16:27:09

Vyrai nesiskundžia dėl vienatvės, nes užsiėmę moterų skundų klausymusi.

Bronius..

B

190 įrašai

2010/09/29 18:38:58 18:38:58

Cia taip pat kaip , kad moteris bailemis buvau apsaukes.
Taip as vienisas
Taip as skundziuosi del vienatves
Taip man reikia kam sunkia minute pasiguosti
Taip as noriu dziaugsmu , kad ir nedideliu ar retu pasidalinti.
Taip man reikia sielai ir kunui taves.
Moterie , mergina , kur tu ?

Na kaip ? Tiesa skamba banaliai ?

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/09/29 20:47:09 20:47:09

bozena: Maciau labai daug vyru, kurie skundziasi, tuom jie sieka jusu demesio.

Na čia priklauso nuo žmogaus aš pvz. nesiskundžiu nes manau jai tai daryčiau niekas nepasikeis.tai kam dar nuotaika gadintis?

Svetlana

S

980 įrašai

2010/09/29 22:24:36 22:24:36

Kokia gyvenimo ironija:tiek puikiu laisvu moteru - o vyrai vienisi...
Kad tik nereiketu kurti temos "Vyrai - bailiai?" Kodel nekalbinate? (saves neturiu omeny), juk moteru pasirinkimas pazinciai tikrai nemazas? Pagal save zinau:visiskai nebutina kad zmogus patiktu is pat pradziu kai pamatai jo/jos nuotrauka svetaineje.Reikia gyvo bendravimo. Netingekite susitikti, paaukokite pora valandu.Po gulinciu akmeniu vanduo neteka.O gal vyrams patinka buti vienisiems?

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/09/30 05:49:50 05:49:50

Na jau net iš tikrūjų nežinau vieniems patinka kitiems ne ,o aš kai visada vienas tai pripratęs tai visai nieko ,bet nesu toks kvailas kad nežinočiau jog tai neatsilieps senatvėj beje tai liečia ir vyrus ir moteris ,galvoju kad jei žmogus turi vaiku o jie ji myli tai gal ir rūpinasi juo, bet tie vaikai turi savo šeima ir savo vaikų kurie vistiek rūpės jiems labiau ,galvoju kad neturėjimas su kuo pasent yra labai sunki vienatvės išraiška. na aš čia prifilosofavau gal tai nesamonė nesu tobulas.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/09/30 05:57:29 05:57:29

stebėtojas: Na jau net iš tikrūjų nežinau vieniems patinka kitiems ne ,o aš kai visada vienas tai pripratęs tai visai nieko ,bet nesu toks kvailas kad nežinočiau jog tai neatsilieps senatvėj beje tai liečia ir vyrus ir moteris ,galvoju kad jei žmogus turi vaiku o jie ji myli tai gal ir [u:21l2xq9q]rūpinasi[/u:21l2xq9q] juo, bet tie vaikai turi savo šeima ir savo vaikų kurie vistiek rūpės jiems labiau ,galvoju kad neturėjimas su kuo pasent yra labai sunki vienatvės išraiška. na aš čia prifilosofavau gal tai nesamonė nesu tobulas.

Čia svarbu nesupainioti rūpinimosi su rūpėjimu, kad nesigautų kaip tam anekdote, kai žmogelis, vedinas minčių apie senatvę ir apie tai, kad reikia, kad būtų kas paduoda stiklinę vandens, "apsirūpino" vaikais, anūkais ir mirties patale suprato, kad atsigerti visai nesinori...

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/10/01 20:17:49 20:17:49

nu cia iš tikro gera mintis,paguodei, atsigerti gal ir nesinorės bet kaip žinot?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume