Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Istekejusi moteris

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/09/09 08:56:44 08:56:44

O jūs nepagalvojate, kad ir su ištekėjusia moterimi įmanoma puiki draugystė, nebūtent tik seksiukas? Draugystė su kita moterimi yra ypatinga ir kur kas įdomesnė nei šiaip su vyru, nors ir geru draugu, geru bičiuliu. Aišku, vyriška draugystė irgi būna ypatinga, jei užsimezga fronte, mūšio lauke gelbstint viens kitą. O taip irgi būna ir kai kam tenka tai patirti. Bet kad ir kokia vyriška draugystė bebūtų be moterų tu neapsieisi ir kartu su geru draugu susirasi šaunią moterį ir nuvažiuosi į Paryžių: Wir machen Musik, wir machen Liebe, wir machen Freundschaft, wir machen die Reise nach Paris über Berlin! Nereikia viską suvesti tik į seksą, kai yra ir kitų, ne ką prastesnių, dalykų. Man gaila tų žmonių, kurie nėra šito patyrę. Todėl aš ne šiaip sau pasiūliau susipažinti su Leni Riefenstahl.

Theraphosidae

T

3 įrašai

2009/09/09 09:05:22 09:05:22

Cha! - Berlynas... ojojoi - Paryžus... banalybė, saldybė, sandalo kvapo smilkalai! tinkama lėliukams ir paprastučiams...
O pabandykit sugundyti ištekėjusąi Moterį, kuri nenori į Paryžių, o svajoja apie Kamčiatkos gamtą, apie Orkas Norvegijos pakrantėje ar sudalyvauti Dakaro ralyje....

manau nelabai užtektų eilėraštukų, puokštės iš rudeninių lapų ar vargonėlių muzikos....
Ir ne finansinėse apimtyse esmė...

_
Kas aš esu Aš žinau.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/09/09 09:56:22 09:56:22

Oho, nepabuvus Paryžiuje, Berlyne, Vienoje, Romoje, Venecijoje, Florencijoje, Genujoje, Veimare, Dresdene, Tirolyje ir nepajutus jų kvapo, jų gelmės ir Kamčiatka, ir Norvegija ne kažin kas. Turkija išvis neverta dėmesio, išskyrus Bizantiją - Konstantinopolį. Armėnija kur kas didingesnė ir gilesnė. Jūs nepagavot esmės čia, nepagavot minties, nes Kamčiatkos, Afrikos, Turkijos ir Norvegijos tam maža. Beje, ir Lietuva be galo graži ir nepakartojama, tik nereikia jos teršti, aha. Tai šaknų, kultūros ir išsiauklėjimo problema. Tik pažinus tai ką paminėjau ir suvokus tada ir Kamčiatka, ir Norvegija ir visas likęs pasaulis nušvis kitomis spalvomis. Paklausk pirma Kamčiatkos ir Norvegijos gyventojų, ką jie mano apie tai? Kas mes esame irgi žinome. Ir tai ne lia lia, ir ne olialia pagarbiai tai sakau.

Svečias

S

689 įrašai

2009/09/09 12:52:31 12:52:31

Leli, ar girdėjai, kad Paryžus - banalybė, saldybė, sandalų prakaitas? Dakaras geriau už bet kokį Paryžių, va taip, ar dabar žinosi ir nebesibaladosi čia su tom nesąmonėm? O dabar maliesi čia nuolat ir Kamčiatkos tau nematyt, vot tak.

Svečius

S

18 įrašai

2009/09/09 13:02:30 13:02:30

[b:86azlix0]NORIU ATSAKYMO I MANO UZDUOTA KLAUSIMA.[/b:86azlix0]
Visi norintys pasneket apie Paryziu ar hidraulines zarnas kuriat nauja savo tema, o Leli prasau dar karta taves pasisalint.

uoga

U

5 įrašai

2009/09/09 14:09:57 14:09:57

Eik tun sau, Leli, dink iš čia! Juk matai, kad rimtai kalbam.

kora

K

2495 įrašai

2009/09/09 15:51:21 15:51:21

Agnim: Sako, kad istekejusi moteris daug lengviau pasiduoda vienos nakties nuotykiams. Ar tiesa? Kuo skiriasi seksas su laisva, ir su istekejusia moterim?

Apie dangu zydra menesienoj pasvajoti niekas nedraudzia taip pat... , o ir zvaigzdes tampa rozemis spygliuotom, tik liudna, kad kai kurios krinta arba greit nuvysta..., taciau pasakoja zmones, kad kai kuriu ir norai tuo tarpu sugalvoti issipildo. Pasaulis margas savo keistenybem, manau, sioj vietoj geriau neklausineti, o savo nuostatas turet.

Theraphosidae

T

3 įrašai

2009/09/09 17:44:00 17:44:00

Buvau Paryžiuje. Buvau Berlyne. Buvau Vienoje. Buvau Romoje. Buvau Venecijoje. Buvau Florencijoje. Buvau Genujoje.
Buvau Veimare. Buvau Dresdene. Buvau Berlyne.
Buvau Atėnuose. Buvau Amsterdame. Buvau Barselonoje.
Buvau, jeigu ką, tai ir Nidoje buvau, ir Šventojoje ir Liepojoje ir Saaremo salose...
Nebuvau Tirolyje. Dar nėjau "Piligrimo" keliu...

Jūsų minimą esmę aš labai puikiai pagavau (na nediskutuosim, kad daugelį verbalių savokų, o ypač išreiškiančias jausmus ir emocijas, kiekvienas suvokia savaip) - svaja, romantika, jausmai, jausmus veikaintys kvapai (beje, dažniausiai ne taip jau maloniai ten ir kvepia) - tai gražu, tai galimybė atitrūkti nuo kasdieninės buities, tai kartu ir ramus polėkis ir romantiška ramybė... - ir visada bus ištekėjusių moterų, kurioms to užtenka ir kurios atsiduos už tai... Ir užteks mūsų sesių ne tik išvardintiems miestams, bet ir dar pusei pasaulio
Manau, kad Jūsų romantiškas mąstymas nepagauna mano ledinio vandens, svilinančio smėlio ir greičio, bei stingdančio šalčio esmės. Suprantu, ne kiekvienam lemta pasiekti Ištekėjusią Moterį Tai iššūkis. Ne kiekvienam lemtas Nes yra Ištekėjusios Moterys, kurių niekada nesugundysi

Su visa pagarba temos autoriu atsakau, taip, nelaimingai ištekėjusią, ar ištekėjusią nežinia kodėl, ar ištekintą tikrai lengva sugundyti. Beje ne taip sunku ir netekėjusias pasiguldyti

Nepykstam sesės! - juk ir vedę vyrai nėra itin sunkus kasnis tiesą?

P.S. Leli Borgia, savo nuomone aš tikrai nemetu Jums pirštinės

Kas aš esu AŠ žinau. ( parašo idėją nusižiūrėjau nuo swx - vat vat be jokių olialia ir be pupyčių)

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/11 14:28:08 14:28:08

As tai galvoju, kad i istekejusias moteris vyrai tiesiog ziuri kaip i idomesni kasni - tarsi didesnis uzkariavimas, jau turincia savo valdova pili uzimti. Tai ir deda daugiau pastangu. O su netekejusiomis stengiasi maziau,tad ir gauna jas sunkiau.

Svetė

S

256 įrašai

2009/09/11 17:13:03 17:13:03

Theraphosidae: ...Manau, kad Jūsų romantiškas mąstymas nepagauna mano ledinio vandens, svilinančio smėlio ir greičio, bei stingdančio šalčio esmės. Suprantu, ne kiekvienam lemta pasiekti Ištekėjusią Moterį Tai iššūkis. Ne kiekvienam lemtas Nes yra Ištekėjusios Moterys, kurių niekada nesugundysi ........

Ačiū... Laimingai ištekėjusių moterų tikrai nesugundysite.Ir dar... ledinis vanduo, svilinantis smėlis, greitis.. šaltis...Nuostabu... Maniau tokie vyrai išmirė.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume