Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Kas nebijote: savarankiska, issiskyrus, tvirto charakterio

Kas nebijote: savarankiska, issiskyrus, tvirto charakterio

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/06/19 10:10:18 10:10:18

Svečias: "Apibendrinę duomenis Stevenson ir Wolfersas nustatė: santykinis moterų laimės sumažėjimas nepriklauso nuo jų amžiaus, šeimyninės padėties, bedarbystės lygio ar gebėjimo susilaukti vaikų. Konkrečios nepasitenkinimo gyvenimu priežasties negalėjo įvardinti niekas, tačiau daugumos mokslininkų manymu, esminis dalykas yra tai, kad šiuolaikinės moterys privalo žongliruoti daugybe kamuoliukų. „Mes bandome siekti karjeros, sukurti šeimą ir iki senatvės puikiai atrodyti. Galbūt mes jaučiame, kad bandydamos pagauti iš karto keletą zuikių iškėlėme sau nepasiekiamą tikslą“, - sako Pine.

Savo ruožtu feminizmo kritikai tvirtina: moterys tiesiog pamatė, [u:3f0bh9oz]kad lygios teisės su vyrais nepateisino lūkesčių.[/u:3f0bh9oz] „Pašalinus nesąžiningus dalykus moterų atžvilgiu, reikia pašalinti ir neteisingumą vyrų atžvilgiu“, - pastebi rašytojas Neilas Lyndonas, raginantis sutrumpinti darbo dieną visiems mažamečių tėvams - ne tik moterims, bet ir vyrams. "
[url:3f0bh9oz]http://zurnalas.darnipora.lt/ar-feministes-laimingos-3656.html[/url:3f0bh9oz]
swx

sutinku su sia nuomone ir straipsniu, tikrai... bet ka daryti jeigu esu patenkinta savo karjera, seima sukuriau, bet issiskyriau, o atrodyti gerai vercia aplinka ir "rinka", kurioje nori nenori atsiduri kai lieki vienas ir norisi salia tureti zmogu, o tada pradedi konkuruoti su tokiom paciom vienisom, kurios yra 10 metu uz tave jaunesnes, bet taip pat turi darbus, gal net ir vaikus ir iesko salia zmogaus.. taip pat vyru reikalavimai moters isvaizdai - nori nenori turi stengtis puikiai atrodyti, kitaip net ir sitas puslapis nepades..

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/06/19 10:14:27 10:14:27

pitas: autorė rašo
[color=#FF80FF:1zirjc39]Mano problema yra tame, jog esu tikrai tvirto charakterio, savarankiska, atvira ir be kompleksu, taciau kol kas sios savybes vyrus gasdina.[/color:1zirjc39]

tavo problema dar ir silpnaprotystėje;)

Mieloji tau pačiai juokas neima )) ką tu čia rašai

mielosios, mažos mergaitės ir lieka mergaitėmis, joms tarp kojų 'iaušai neišauga. Ir kame tas "tvirtas charakteris" pasireiškia? isterikuose, fantazijose ir nesugebėjime mastyti ))
Ir nustokite problemų ieškoti, paskaičius galima daryti išvada kad esate nelabai graži ir vyrai sprunka nuo jūsų. Kaip sakoma gavo ko nori, prasiblaivė ir pamatė tikrą vaizdą ..... o vaizdelis pasirodė nekoks;)

P.s. gal aš klystu, atsiųsk nuotraukų įvertinsiu

Esu grazi, issilavinusi ir turiu daug ka pasiulyti normaliam vyrui...Juokas ima is tokiu komentaru...Net neturiu ka parasyti. Manu sis vyras uzklydo ne i ta puslapi..arba suaugusiuju temomis apskritai nelabai dar gali diskutuoti...

sekmes..

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/06/19 11:46:21 11:46:21

Jurgina7: Esu grazi, issilavinusi ir turiu daug ka pasiulyti normaliam vyrui...Juokas ima is tokiu komentaru...Net neturiu ka parasyti. Manu sis vyras uzklydo ne i ta puslapi..arba suaugusiuju temomis apskritai nelabai dar gali diskutuoti...

sekmes..

O kodel pacios sakot, kad grazus/geri/faini/issilavine vyrai vede? Gal ir su tavim is tiesu ne viskas taip jau puiku? Kaip jau sake cia kazkas - niekas taves nemyles labiau, nei pati save myli ir giri

"Noretum kad suprastu be zodziu?.." Ne, as to nenoriu, as kalbet moku. Bet tarp tu cypimu/zyzimu ir visu kitu uzknisanciu dalyku, kuriuos moterys be perstojo daro, isiterpt neimanoma. Velgi as nekalbu apie visas moteris, bet tos "kitokios" ))

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/06/19 11:52:09 11:52:09

taigi ir kalbam ne apie mane, o apie vyrus... as pateikiau tokia tema, taigi siulykit savo "apie moteris".. Niekada nesakiau kad esu pati geriausia ar kad visi "geri" vyrai vede; tik jeigu zinai kur jie renkasi, kokias vietas lanko, tikrai padarysi didele paslauga atskleisdamas tas vietas, nes ateis ruduo ir labai jau salta vienai miegoti ...

p.s. niekada necypiu ir neinksciu...graziai paprasau..

Sistina

S

375 įrašai

2009/06/19 18:40:00 18:40:00

hmmm tobula iki negalejimo (anot autores) bet nedomina nieko sakyciau reikia tamstai susimastyti ar ir kiti taip masto ar tik pati taip isivaizduojate na nera tobulu zmoniu nera;) ir moteru nera tokiu saldainiuku, kuri noretusi antra karta vartoti:) Reikia zeme vaikscioti ir bendrauti su ciabuvias , o ne su pasaku herojais ir pasikartosiu, kad prncai senai nujojo paskui pricese Tad nustokite save "isstatyti" kaip koki brangakmeni, kurio nei vienas nera vertas, tiesiog apsilankykite pas juvelyra, kuris jus apdirbs ir isleis i kita gyvenima:) daug tobulesne ir mastancia realiai:)

matas44

M

174 įrašai

2009/06/20 05:18:43 05:18:43

Siaip jau tokios "kates" tikrai ne retenybe. Svelni, rami, aisku priestarauja, bet proto ribose, ir visada murkia kai paglostai. Jei padarai kazka blogo, nagucius pasiausia, bet labai stipriai nesuzeidzia. Kaip bebutu keista su dabartine drauge nesijauciu nei kad as valdau, nei kad ji. Taciau dar niekada nesulaukiau priekaisto kad as jos nenuvedziau i kavine ir vietoj pasivaiksciojimo pasirinkau pasisedejima prie TV. Todel jauciuosi visiskai laisvai viska planuoti pagal savo temperamenta. Jai gerai vien tuom kad mes esame kartu. Kur esame - neesminis dalykas. Gal cia yra Jusu problema? Jus moteris jau ne jaunikle, jums reikia tam tikro pripazinimo visuomeneje ir draugu tarpe, jus megstate buti pasitempusi, ir jusu nuomone turi buti vyras toks pats. Kitaip geda pries draugus, nes kitos vyras tarsi gadina ir Jusu verte. Taciau mes taip pat turime silpnybiu. Ir dar jau kelinta karta pastebejau, kad moterys vertina tai kaip yra kitose seimose.. Va toje seimoje vyras daro taip, arba kitaip.. Reiktu isisamoninti, kad moterys daznai meluoja ir savo santykius pasakodama viena kitai viska pagrazina. Jei jus buvote isvaziave i kelione viena karta per du metus, butinai viena kitai papasakosite.. Pasakosite tik graziausius dalykus.. Po to jusu drauges parejusios pas savo vyrus, pradeda aiskinti koks anas vyras geras, va nuveza i kelione randa laiko... Betgi jus nezinote kaip buvo is tikruju.. Gal moteris del tos keliones zyze du metus, taupe pinigus atsisakydama maloniu sau dalyku, ir galu gale vyrui pareiske ultimatuma kad arba vaziuojam arba kas nors bus blogai... Sito niekas nepasakoja. Taip pat buna ir apie santykius seimoje ar poroje. Viena yra isore, o visai kita - kaip ten buna viduje.. Deja, jus viska vertinate pagal isore... O visada seimoje ar poroje yra savu niuansu, savu gudrybiu, kai ko tenka atsisakyti, su kai kuo susitaikyti.. Bet juk sitas neislenda i viesuma..
Del siuksliu galiu paaiskinti vyriska logika. Man taip pat nepatinka purvas ir smarve namuose, taciau tas siuksliu maisas ir kiti virtuves reikalai vyrams nera pirmo prioriteto reikalas namuose. Pvz, jau ne karta taip buvo: kelis kartus ruosiausi isnesti pilna siuksliu maisa pries einant i darba bet kadangi dazniausiai pries darba atsikeli per velai, visur leki staigiai, ir pamirsti. Tokiu budu tas siuksliu maisas stovejo kokias 3 dienas, ir galu gale buvo isnestas i balkona.. ir tik po kokiu 5 dienu buvo isnestas..
Mano dama is manes juokiasi, kad ji padejo ISPLAUTA puodeli ant kriaukles, o po 3 dienu atejusi rado ji toje pacioje vietoje.. Jai nesuprantama kaip as 3 dienas nepajudinau to puodelio.. Na nepajudinau.. nes nereikejo, bet jis SVARUS. Kodel turiu pastoviai virtuveje ka nors perdelioti?
Taciau nepaisant to pas mane namie ilgu periodu visada yra svaru ir tvarkinga. O moterims dazniausiai reikia "tvarkos cia ir dabar", todel jos tvarkosi dazniau, ir BUTENT TODEL jei gyveni kartu, sita reikala perleidi moteriai... Kaip ir kitus dalykus del kuriu moterys priekaistauja.

Jurgina7: Na, aisku, cia niekieno reikalas, bet netruksta man to sexo ir pakankamai gero...tik va pritariu antro laisko autorei... Vyrai, jeigu norite svelnios, ramios, nepriestaraujancios, necypencios, visada paklusnios: isigykite kate.. Jai tikrai pakaks minimalaus demesio: pasersite ir kartais deze pakeisite, o pagloscius kiekviena karta murks..

Leru

L

37 įrašai

2009/06/20 05:49:19 05:49:19

[quote="Jurgina7"]Swx: ... bet va tuos "kiausinius" ir uzkabina patys vyrai moterims.. Kas belieka kai lieki pati atsakinga uz save, uz namus, uz vaikus? Vat ir turi uzsikabinti "kiausinius" kad isgyventum ir apskritai, kad gyventum..

...kyla įtarimas, kad tuos "kiaušius" jie /vyrai/ ne užkabina, o perkabina.... todėl natūraliai kyla klausimas- o kas jiems lieka...?

reykjavik

R

170 įrašai

2009/06/20 07:17:03 07:17:03

vyrams blondiniu reikia ilgais geliniais nagais

dainiuxus

D

15 įrašai

2009/06/20 10:03:37 10:03:37

Ale graži esi, Jurgina

Lochas

L