Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Kas nebijote: savarankiska, issiskyrus, tvirto charakterio

Kas nebijote: savarankiska, issiskyrus, tvirto charakterio

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/06/19 08:43:23 08:43:23

Marcelė: Jurgina7
pritaru daugeliui jusu minciu. Padejote man paciai susivokti, ko as noriu.
O ar jums yra teke sutikti toki vyra realiame gyvenime, su kuriuo galetumete laimingai gyventi? Ar is viso gali buti tokiu vyruu?
Ar nebutu ramiau gyventi, jei zinotume, kad tam tikra vyruu rushis ishnyko ir dabar turime imti tai, ka turime "gyvai". Apie Zemeje isnykusia vyruu rushi pasvajoti galima, bet i Marsa traukiniai dar nevaiksto...
Ar jus Jurgina7 tikrai turite laisvo laiko, kurii galetumete skirti tik savo mylimajam. Kai geriau pagalvoju, as tokio laiko turiu gal 3 valandas per savaite. O kiek jus jam skirtumete laiko?

Turiu laiko mylimam zmogui ir gan nemazai...

Vakar kaip tik su vienu bendradarbiu kalbejomes tema "vyrai/moterys", tai jis pats isreiske minti, kad kuo toliau tuo labiau supranta kodel tiek daug lesbijieciu.. Jis zmogus vedes, pakankamai jaunas, laukiasi leliuko, bet supranta ir mato moteru poziuri i vyrus. Ir kuo toliau, tuo situacija blogeja ir ne tik su vyrais.. Mes moterys irgi negali sakyti, kad einame "teisinga kryptim"...Man paciai baisu ziureti, kai nuejus i kluba su draugu - kokios penkios visiskai be jokio padorumo merkia aki tavo draugui arba su savo biustais aplink ji braukosi, kad tik pastebetu...Bet, siuolaikiniams vyrams, tai yra "moters" pavyzdis siame moderniame pasaulyje ir jie tuo patenkinti.. Nes kai iskyla sunkumai poroje, kam juos spresti, kai zinai kad vienas ilgai nebus,.. Nueisi i kabaka, o ten nors samciu semk.. Ir dar pacios kabina, net stengtis nereikia.. Taciau ka daryti mums, toms kurios aukletos visai kitaip ir kitos kartos ir tiki, kad vyras turi buti zmogus kuriuo gali pasitiketi, galva ant peties padeti, po ilgos dienos grizus gera zodi isgirsti, suplanuos tau ateinanti savaitgali kur pabusite dviese, ir kai susipyksi, nepabegs ir nepermiegos su pirma pasitaikiusia..

Vyyyts

V

238 įrašai

2009/06/19 08:44:48 08:44:48

Paziurejus i sios temos autore susidaro ispudis, kad jai truksta gero sekso. O po kokiu triju paru butu ideali moteris. Nebebutu kalbu apie tvirta charakteri, ir valdzia. Butu svelni, rami, besimegaujanti vyro demesiu ponia.

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/06/19 08:53:12 08:53:12

"kurio apskritai nereiktu prasyti "isnesk siuksles", "nuplauk masina", "nueik i parduotuve", "pazaisk su vaiku", "isplauk indus" ir t.t." tai tu cia vadini graziu uzsiminimu? Galima apie tai tiesiog PASIKALBETI, bet ne, geriau du sausus zodzius cypiant pasakyt ir jau ji isivaizduoja, kad "graziai moteriskai uzsimine". Tie zyzimai ir cypimai uzknisa, sakykit jus ka norit. Grizti pavarges po darbo, o ta vietoj to kad paglostytu ir apsikabintu, guli kaip lenta susiraukus ir pro dantis iskosia "isnesi siuksles staigiai". Wow, stabdom arklius..
Jus pacios net nezinot ko norit. Nu gal vat jeigu ten kazka padarytu.. "Kodel reikia to prasyti, arba uzsiminti kad noretum?..." As minciu neskaitau, nezinau nei ko tu nori nei kodel. Kai kazka padarai, bet tu norejai ne to, tai net nepastebi ka kito padare. Ir vel blogai...
"Ir pradedate tada arba i kaire eiti, arba priekaistauti.. " Suku i kaire net tuomet, kai namu niekas netvarko. Megstu ramybe ir harmonija. Man namai - ramybes oaze netvarkingame pasaulyje. Dingstu is namu, kai man ten nepatinka. Neribotam laikui

Matai, as visai neblogas, isskrendu lektuvais pats, atgal nesiprasau. Tik kaip matau tu senesnio kirpimo, tai i pora jau nelabai tiksim

nai nai

N

32 įrašai

2009/06/19 08:57:51 08:57:51

Vaidux: Paziurejus i sios temos autore susidaro ispudis, kad jai truksta gero sekso. O po kokiu triju paru butu ideali moteris. Nebebutu kalbu apie tvirta charakteri, ir valdzia. Butu svelni, rami, besimegaujanti vyro demesiu ponia.

Is esmes tu tikriausiai teisus, bet ar pastebejai, kad antra tavo komentaro dalis paneige pirmaja?
Pirma sakei tik "gero sekso", o po to "besimegaujanti vyro demesiu". Man asmeniskai ta antroji dalis atrodo daug priimtinesne, nes yra platesne ir apima daug daugiau (tarp viso kito, aisku, ir seksa) o jei vadovautis tik pirma komentaro dalimi - vien tik seksas, nors ir koks geras butu - 3 paroms gal jo moteriai ir uztektu (aisku, jei vyrui uztektu "parako" ), bet toliau vis labiau imtu trukti demesio kitose srityse, nes juk kada nors juk tenka islipti is lovos, ar ne?:)

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/19 08:59:50 08:59:50

"O tai kad "esu gulinti ant sofos" - negali buti toliau tiesos. Esu labai aktyvus zmogus tiek namie, tiek visuomeniniame gyvenime. Megstu savo mylima zmogu palepinti: ir skalbiu, ir lyginu ir valgyti darau ir man visa tai patinka.. Tik norisi kad tarpais ir tas kitas zmogus ta padarytu be prasymo, pats sugalvotu.. Jeigu as visa savaite darau vakariene, tai kodel nepalepinus manes sestadieni pusryciais? Kodel reikia to prasyti, arba uzsiminti kad noretum?... O jeigu neduok dieve uzsiminsi, tai va, sakys "vadovauja"... Komanduoti nemegstu, noriu ir zinau jog reikia susitarti del visko poroje kad abiem butu gerai.. Bet tai iseina tik pirmais draugystes metais; o po to ziurek nusibosta vyrams indus plauti, kai zmona valgyt daro, skalbinius dziauti kai zmona juos sulygina ir t.t. "

Dabar daug aiškiau. Klysti, nenusibosta. Kažkur forume jau rašiau ...

"Taciau ka daryti mums, toms kurios aukletos visai kitaip ir kitos kartos ir tiki, kad vyras turi buti zmogus kuriuo gali pasitiketi, galva ant peties padeti, po ilgos dienos grizus gera zodi isgirsti"

apie tai, taip pat daug prirašiau

dėl tų triju valandų. Neisižeiskite. Tokiomis vertybėmis gyvenau kai man buvo 21 metai.

swx

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/06/19 09:06:52 09:06:52

nai nai:
Vaidux: Paziurejus i sios temos autore susidaro ispudis, kad jai truksta gero sekso. O po kokiu triju paru butu ideali moteris. Nebebutu kalbu apie tvirta charakteri, ir valdzia. Butu svelni, rami, besimegaujanti vyro demesiu ponia.

Is esmes tu tikriausiai teisus, bet ar pastebejai, kad antra tavo komentaro dalis paneige pirmaja?
Pirma sakei tik "gero sekso", o po to "besimegaujanti vyro demesiu". Man asmeniskai ta antroji dalis atrodo daug priimtinesne, nes yra platesne ir apima daug daugiau (tarp viso kito, aisku, ir seksa) o jei vadovautis tik pirma komentaro dalimi - vien tik seksas, nors ir koks geras butu - 3 paroms gal jo moteriai ir uztektu (aisku, jei vyrui uztektu "parako" ), bet toliau vis labiau imtu trukti demesio kitose srityse, nes juk kada nors juk tenka islipti is lovos, ar ne?:)

Na, aisku, cia niekieno reikalas, bet netruksta man to sexo ir pakankamai gero...tik va pritariu antro laisko autorei... Vyrai, jeigu norite svelnios, ramios, nepriestaraujancios, necypencios, visada paklusnios: isigykite kate.. Jai tikrai pakaks minimalaus demesio: pasersite ir kartais deze pakeisite, o pagloscius kiekviena karta murks..

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/06/19 09:10:55 09:10:55

Auksinis Kardas: "kurio apskritai nereiktu prasyti "isnesk siuksles", "nuplauk masina", "nueik i parduotuve", "pazaisk su vaiku", "isplauk indus" ir t.t." tai tu cia vadini graziu uzsiminimu? Galima apie tai tiesiog PASIKALBETI, bet ne, geriau du sausus zodzius cypiant pasakyt ir jau ji isivaizduoja, kad "graziai moteriskai uzsimine". Tie zyzimai ir cypimai uzknisa, sakykit jus ka norit. Grizti pavarges po darbo, o ta vietoj to kad paglostytu ir apsikabintu, guli kaip lenta susiraukus ir pro dantis iskosia "isnesi siuksles staigiai". Wow, stabdom arklius..
Jus pacios net nezinot ko norit. Nu gal vat jeigu ten kazka padarytu.. "Kodel reikia to prasyti, arba uzsiminti kad noretum?..." As minciu neskaitau, nezinau nei ko tu nori nei kodel. Kai kazka padarai, bet tu norejai ne to, tai net nepastebi ka kito padare. Ir vel blogai...
"Ir pradedate tada arba i kaire eiti, arba priekaistauti.. " Suku i kaire net tuomet, kai namu niekas netvarko. Megstu ramybe ir harmonija. Man namai - ramybes oaze netvarkingame pasaulyje. Dingstu is namu, kai man ten nepatinka. Neribotam laikui
Matai, as visai neblogas, isskrendu lektuvais pats, atgal nesiprasau. Tik kaip matau tu senesnio kirpimo, tai i pora jau nelabai tiksim

Bet kad moterys tavo mintis skaitytu tai nori? Kad kai sedi ir nekalbi, jinai tiesiog turi suprasti kad tau nuotaikos nera, o ne tai kad kazkas ne taip ir tu kazko pyksti...Kad kai grizti namo, tu nori tik ramiai pasedeti ir jinai kad galva paglostytu, o nepaprasytu kad jai padetum paruosti vakariene, nes jinai irgi grizo pavargus is darbo...Noretum kad suprastu be zodziu?..

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/19 09:23:22 09:23:22

Na, sekmės tau Jurgina
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/19 10:00:30 10:00:30

"Apibendrinę duomenis Stevenson ir Wolfersas nustatė: santykinis moterų laimės sumažėjimas nepriklauso nuo jų amžiaus, šeimyninės padėties, bedarbystės lygio ar gebėjimo susilaukti vaikų. Konkrečios nepasitenkinimo gyvenimu priežasties negalėjo įvardinti niekas, tačiau daugumos mokslininkų manymu, esminis dalykas yra tai, kad šiuolaikinės moterys privalo žongliruoti daugybe kamuoliukų. „Mes bandome siekti karjeros, sukurti šeimą ir iki senatvės puikiai atrodyti. Galbūt mes jaučiame, kad bandydamos pagauti iš karto keletą zuikių iškėlėme sau nepasiekiamą tikslą“, - sako Pine.

Savo ruožtu feminizmo kritikai tvirtina: moterys tiesiog pamatė, [u:10mrslb8]kad lygios teisės su vyrais nepateisino lūkesčių.[/u:10mrslb8] „Pašalinus nesąžiningus dalykus moterų atžvilgiu, reikia pašalinti ir neteisingumą vyrų atžvilgiu“, - pastebi rašytojas Neilas Lyndonas, raginantis sutrumpinti darbo dieną visiems mažamečių tėvams - ne tik moterims, bet ir vyrams. "
[url:10mrslb8]http://zurnalas.darnipora.lt/ar-feministes-laimingos-3656.html[/url:10mrslb8]
swx

pitas

P

152 įrašai

2009/06/19 10:07:45 10:07:45

autorė rašo
[color=#FF80FF:2bitp19w]Mano problema yra tame, jog esu tikrai tvirto charakterio, savarankiska, atvira ir be kompleksu, taciau kol kas sios savybes vyrus gasdina.[/color:2bitp19w]

tavo problema dar ir silpnaprotystėje;)

Mieloji tau pačiai juokas neima )) ką tu čia rašai

mielosios, mažos mergaitės ir lieka mergaitėmis, joms tarp kojų 'iaušai neišauga. Ir kame tas "tvirtas charakteris" pasireiškia? isterikuose, fantazijose ir nesugebėjime mastyti ))
Ir nustokite problemų ieškoti, paskaičius galima daryti išvada kad esate nelabai graži ir vyrai sprunka nuo jūsų. Kaip sakoma gavo ko nori, prasiblaivė ir pamatė tikrą vaizdą ..... o vaizdelis pasirodė nekoks;)

P.s. gal aš klystu, atsiųsk nuotraukų įvertinsiu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume