Siaip labai normalus noras. Bet kyla klausimas ar vyrui tas yra aisku? Gal tu gyvenime ipratusi visur viska pati susitvarkyti, iniciatyva rodai ir tarpusavio santykiuose. Naturaliai vyras pradeda jaustis taip: "tu esi stipri ir viska pati gali". Esant tokiam jausmui, bent jau as, nebegciau tau kiekvieno lasancio krano tvarkyti ar kur nors vini ikalti, nes as zinociau kad pati ta moki, puikiai susitvarkai, ir diskomforto nejauti. Pvz jei kitai "gleznai" moteriskei reiktu nusukti krana ir pasikeisti kokia zarnele - butu pasaulio pabaiga, o kitai cia eilinis darbelis, ten du sregius atsukti ir uzsukti...
Tai gal viskas priklauso kokia pati pasirodai vyrui?? Po kazkiek laikui vyrui buna sokas, kai sita viska susitvarkanti moteriske pareiskia kiek ji kencia ta darydama ir kam toks vyras is viso reikalingas.. Man butu sokas...
elenka: man tas pats. esu labai stipri( isoriskai taip atrodo kitiems), o viduje tikrai moteriska ir jautri, bet gyvenimas tai uzkalia, kad viska teko daryti paciai, ir as tuom didziuojuos. o su vyrais..turbut as pratus reikalaut is saves ir is kito, o ka is ju pareikalausi? nebus pagalbos namie ,jau isitykineu, kaip bega kranas tai ir begs, vistiek sakys, " na gi sakiau sutvarkysiu" , o tu lauki, nervinies, ir galiausiai sutvarkai pati. o pasakysiu saziningai, as tikrai nenoriu tvarkyti pati, noriu priklausyti, nenoriu spresti visko viena, noriu pasitarti, noriu palaikymo. aj, perdaug cia prirasiau.