Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Kas nebijote: savarankiska, issiskyrus, tvirto charakterio

Kas nebijote: savarankiska, issiskyrus, tvirto charakterio

aistruce

A

126 įrašai

2009/06/18 06:35:10 06:35:10

ziutalik: as manau, kad vyrai nieko nebijo...

ačiū už rytini, gerą anekdotą.

apie vyrų baimes, nešnekėkim gal.

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/18 07:55:48 07:55:48

Pirmojoje žinutėje suteikiau laisvės mergaitei "taškytis baloje" maudytis su drabužiais fontane, o man atsakei kur aš turiu eiti. Kuriam iš čia esančių patinka klausytis komandų. (apie nieko nesuprantu)
Ne vyrai pakabino kiaušinius, o moteris pasikabino juos. Nuo tada kaip pradėjo "medžioti". Kai šeimoje du vienodi "medžiotojai" arba moteris didesnė "medžiotoja" kiek pastebiu dažnokai vyras tampa kiaule. Šiuo laikmačiu tokių kiaulių tik daugės.
Nori būti moterimi būk ja. Nori būti vyru būk juo. Nori būti vyru ir moterimi, atrask jiems abiems skirtingus laikus. Ir nesekite man pasakų apie stiprias moteris.
Kas yra harmonija, rekomenduoju tantrą.
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/18 07:58:10 07:58:10

Tai turėjo skambėti nuoširdžiai
swx

nai nai

N

32 įrašai

2009/06/18 08:30:33 08:30:33

Svečias:
Ne vyrai pakabino kiaušinius, o moteris pasikabino juos. Nuo tada kaip pradėjo "medžioti". swx

as cia gal isiterpiu i pokalbi, bet manau, kad 80% moteru noretu jaustis tiesiog moterimis, ne "medziotojomis", jei...joms is tikruju butu tas leidziama.
Bet mes turime labai stipru instinkta isgyventi ir issaugoti vaikus. Butent jis mums pasako, kad, jei nera kas parnesa mamuta ir pamaitina seima - verta paciai islysti is olos ir parnesti bent koki barsuka vakarienei. Taip mes pamazu is zidinio kurstytoju ir tampame "medziotojomis". Su kiekvienu parnestu barsuku, su kiekviena mylimos rankos nenubraukta asara, su kiekviena vienatveje iskesta nuoskauda mes tolstame nuo "moters" ir artejame prie "medziotojos"...

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/06/18 08:52:07 08:52:07

Idomu kaip patartu "protingasis svecias" moteriai islikti harmonijoje, svelniai, pazeidziamai ir moteriskai, kai lieka viena su vaiku, paskola, nesutaisytais vamzdziais, braskanciom durim, maisu tampymais i ketvirta auksta, gendancia masina, vaiku kuriam reikia prieziuros, zaidimo su juo, edukacijos ir dar daug daug dalyku...Kaip jai islikti tai moteriskai, kai turi dirbti ir islaikyti seima uz "du" uz vyra ir save? a? vat ir patampi "medziotoja" kai pati turi aprupinti savo seima ir namus viskuo kas reikalinga, nes tas vadinamas "medziotojas" kuris turetu tai daryti, laksto po kitus miskus...

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/18 08:57:20 08:57:20

nai nai:
Svečias:
Ne vyrai pakabino kiaušinius, o moteris pasikabino juos. Nuo tada kaip pradėjo "medžioti". swx

as cia gal isiterpiu i pokalbi, bet manau, kad 80% moteru noretu jaustis tiesiog moterimis, ne "medziotojomis", jei...joms is tikruju butu tas leidziama.
Bet mes turime labai stipru instinkta isgyventi ir issaugoti vaikus. Butent jis mums pasako, kad, jei nera kas parnesa mamuta ir pamaitina seima - verta paciai islysti is olos ir parnesti bent koki barsuka vakarienei. Taip mes pamazu is zidinio kurstytoju ir tampame "medziotojomis". Su kiekvienu parnestu barsuku, su kiekviena mylimos rankos nenubraukta asara, su kiekviena vienatveje iskesta nuoskauda mes tolstame nuo "moters" ir artejame prie "medziotojos"...

Pilnai pritariu, sutinku. Kažkodėl manau, kad teisė į medžiotojos titulą vainkavo "ligybė". Asmeniškai nejaučiu diskomforto. tik pastebiu tiek forume tiek aplink chaosas šioje vietoje.
Vertėtu, gryžus namo uždaryti duris. Palikti už jų darbus, prisiminti kas esame.
Gal forume yra vaikinas kuris dirba pardavimų srityje. Papasakotu ką reiškia būti vyru šiuo metu!

Jurgina, juk aš neesu kaltas, dėl Jūsų pasirinkto vyro.
Aš suprantu, kad nelengva. Bet manau būtu pačiai daug lengviau jei su vyrais bendrautum kaip moteris.
Pagarbiai
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/18 09:12:56 09:12:56

Ko iškart nepastebėjau "protingasis svečias". Išsakytame kontekste skamba žeminančiai. Kaip moteriška ane. Nuo tokių smulkmenu lietaus, o gal krušos, vyrai ir moterys rodo posukį į dešinę...
Paskui stebites, atbaidau ane. Vyrai kiaulės, o mes moteris ...
swx

dainelė

D

1512 įrašai

2009/06/18 09:21:15 09:21:15

Swx,
tamstos komentarai man neatrodo labai meilūs, ypač tas apie kiaušus.
Galbūt tai gynyba. Bet juk niekas neverčia veltis čia į kovą.

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/06/18 09:26:47 09:26:47

Jauciu kad nelabai susikalbam...bet cia irgi nieko naujo (cia as "sveciui")... tikrai nesakau kad visi vyrai kiaules ir kad nera tokio su kuriuo noreciau susieti savo gyvenima. nesedeciau cia darnioje poroje...tiesiog kaip matau nesupratote apie ka mes cia rasinejames. tas ir yra kad uzdarius duris po visu darbu negali pasijausti ta moterim kuria noretum, kai salia yra vyras kuris padeda tau ja pasijausti. tu vistiek turi galvoti apie buiti, vaika, rytdiena, nemoketus mokescius...ir nekalbu apie viena vyra..buvo ju ir po skyrybu...taigi nereikia karsciuotis ir piktzodziauti.. esu tikrai normali moteris su visais moteriskais norais ir poreikiais, moku buti ir svelni ir t.t. bet tiesiog esu tvirto charakterio, tokia kuria ne bet kas pastums ir "pastatys" i reikiama kazkam vieta...nenoriu buti vyrui tik priedas prie skalbimo masinos ir niekada nebusiu, o va su tuo vyrams gal ir sunku susitaikyti, kai moteris turi "savo zodi"..

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/18 09:34:59 09:34:59

dainelė: Swx,
tamstos komentarai man neatrodo labai meilūs, ypač tas apie kiaušus.
Galbūt tai gynyba. Bet juk niekas neverčia veltis čia į kovą.

Dainele, nežinau kaip jums atrodo. Jokios kovos.
Man tai tik diskusija. Daug neišsakyto, įžeisti tikrai nieko nenoriu.
Turėjau garbės
swx
Ps Jurgina, mes nesusikalbam dėl to, kad Jūs manęs negirdite

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume