Pažintys Forum

Darnipora pazintys

patarkite

kristedk

K

3 įrašai

2011/09/18 21:48:34 21:48:34

Sveiki as cia pirma karta tad nezinau,ar i cia pataikiau bet tikiuosi jusu patarimo.su vaikinu draugauju jau 10metu,ilga laika as buvau uzsienyje,paskui jis irgi isvaziavo i uzsieni,bet ne i ta pacia sali,nes mes buvom issiskyre 3 metams. po tu 3metu jis man pasiule atvaziuoti pas ji,as meciau darba,mokslus ir isvaziavau pas ji. gimtadienio proga as issitatuiravau jo varda,mylejau ji labiau uz viska pasaulyje. bet dabar atitolome,nezinau kas pasikeite. jis viska pradejo daryti tai kas zino,kad man nepatinka ar tai mane iskaudins. jis nori buti su manim,prisiekineja,kad myli,kitos tikrai neturi,nes lengvai tai suzinociau. jis nori mane vesti,nama nusipirkom,kuri uzrase ant manes,bet nesuprantu kodel jis skaudina mane.kaip man elgtis?sneketis bandziau milijona kartu,bet jis ir pats yra sakes,kad tai beviltiska. nezinau ka ir daryti,ar nustoti kalbeti su juo,ar atvirksciai vaidinti,kad viskas ok. skirtis nenoriu,nes man 32,o ir seimos norisi,vaiku.siaip kaip zmogus jis geras,bet santykiuose nepakenciamas,nors anksciau toks nebuvo. o ar myliu ji nezinau is anksto visiems dekoju uz patarimus

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/19 11:30:20 11:30:20

kas konkreciai santykiuose nepakenciama? milijonas tai cia kiek? beviltiska, tai cia kaip?
Ar as teisingai suprantu, tas zmogus reikalingas todel, kad tu nori vaiku ir todel, kad tau 32m?
Taip pat nesuprantu kaip gali buti zmogus geras bet santykiuose blogas?!
"jis viska pradejo daryti tai kas zino,kad man nepatinka ar tai mane iskaudins."
Pateik koki pvz.

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/09/19 12:03:27 12:03:27

pritariu draugeliui + vienas klausimas:
O tu jį ar myli?

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/19 15:41:55 15:41:55

Tik nebuk durna ir namo atgal neperrasyk jam. Jei jau uzrase, tai namas yra tavo visiems laikams. To namo tau dar gali labai prireikti gyvenime.

Rokas222

R

28 įrašai

2011/09/19 16:03:12 16:03:12

Svečias: Tik nebuk durna ir namo atgal neperrasyk jam. Jei jau uzrase, tai namas yra tavo visiems laikams. To namo tau dar gali labai prireikti gyvenime.

Va tokius patarimus perskaitai, ir is karto atpuola noras su DP moterimis rimtas pazintis uzmegzti...

C

1075 įrašai

2011/09/19 16:06:16 16:06:16

Rokas222: Va tokius patarimus perskaitai, ir is karto atpuola noras su DP moterimis rimtas pazintis uzmegzti...

[url:2zt6tdwy]http://biblijos.lt/bible/3/MAT/7/17#v17[/url:2zt6tdwy]

C

1075 įrašai

2011/09/19 16:07:42 16:07:42

17 eilute

A

113 įrašai

2011/09/20 16:40:50 16:40:50

Rokas222:
Svečias: Tik nebuk durna ir namo atgal neperrasyk jam. Jei jau uzrase, tai namas yra tavo visiems laikams. To namo tau dar gali labai prireikti gyvenime.

Va tokius patarimus perskaitai, ir is karto atpuola noras su DP moterimis rimtas pazintis uzmegzti...

joo, cia tai ziauru.,.. as tai jeigu kada vesiu tai tik prasirasysiu vedybine sutarti, kas mano tas mano, kas jos tas jos...

kristedk

K

3 įrašai

2011/09/25 13:56:52 13:56:52

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: kas konkreciai santykiuose nepakenciama? milijonas tai cia kiek? beviltiska, tai cia kaip?
Ar as teisingai suprantu, tas zmogus reikalingas todel, kad tu nori vaiku ir todel, kad tau 32m?
Taip pat nesuprantu kaip gali buti zmogus geras bet santykiuose blogas?!
"jis viska pradejo daryti tai kas zino,kad man nepatinka ar tai mane iskaudins."
Pateik koki pvz.

santykiuose nepakenciamas melas, as tik 2 dalyku prasau,nustoti man meluoti ir skirti nors kiek man daugiau man demesio. mes jau 2 menesius nesibuciavom,tik 2 kartus mylejomes,o miegam vienas kitam nugaras atsuke.nejaugi daug prasau?as visalaika bandziau kalbetis apie musu santykius,bet jam tai nerupi,ir pats pasake,kad su juo kalbeti yra beviltiska. jam svarbu,kad as buciau salia,net jei i kaire vaiksciociau. jis geras tuom,kad manimi rupinasi,nes visi jo sunkiai uzdirbti pinigai visada pas mane,masinos,namas viska uzrase ant manes,bet as nesinaudoju juom,man ne to reikia,kazkas siule nama pasilikti,bet as taip su zmogum negaleciau pasielgti.ne piniguos esme.man ne vien tik pinigu reikia,kaip jis sako,jis stengiasi,kad man nieko netruktu,as jam bandziau aiskinti,kad man reikia,kad jis nors retkarciais apkabintu,pabuciuotu ar mielesni zodi pasakytu,bet deja.jis meluoja tokius dalykus,net neisivaizduoju kam to reikia. net ir tai,kad darbe uzsibuvo ilgiau,nes norejo su bendradarbiais pasisneketi,o man sako,kad dirba.as niekada nebuvau pries,kad jis uzsibutu darbe,ar su bendradarbiais pasikalbeti,ar alaus atsigertu. bet kam reikia meluoti,as suprasciau,jei as del to priekaistauciau. nezinau kaip elgtis,nezinau ar as ji myliu,o gal tai tik pripratimas buti su juo.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/09/25 14:30:58 14:30:58

Jei vyras nebuciuoja savo moters, tai cia signalas, kad jai reikia susirinkti savo skudureliu ir valint is tu namu...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume