Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Juokingos moteriskos keistenybes

Juokingos moteriskos keistenybes

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/11 02:10:28 02:10:28

Man labai juokinga, kai moterys nesulaukusios demesio, isvadina vyrus kelmais ar net pradeda pletkinti apie ju orientacija, kabinetis prie visokiu smulkmenu (jei yra bendras kolektyvas) net nepagalvodamos, kad gal jos tu komplimentu nelabai ir tevertos

Dar man patinka bajeris, kad kai kurios moterys tikisi, kad vyrai su jomis flirtuos, kabins, ir palieka vois ne isizeidusios, kai bendrauja kaip su drauge, ir pradeda regzti intrigas, tipo kabinti, nors tas vyras pvz uzimtas, arba ji net ne jo skonio.

Idomi savybe, kad daug moteru niekad nesako, kad "susirado vyra/vaikina", o vietoj to sako - "mane surado" Arba sedi pazinciu svetainese, ir sako, tipo "nieko neieskau, siaip bendrauju", kai tuo tarpu vyrams kazkaip nera kazkoks ne lygis pasakyti, kad jie iesko pazinciu.

Dar viena savybe, turbut idomiausia - partneriu skaiciaus sumazinimas, tipo "tu man antras" Kas gi jau atsitiktu, jei asakytu tiesa, juk vyrai kazkaip to nelabai slepia? Bet ne, moterims kazkodel reikia slepti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/11 05:04:27 05:04:27

nu jo, tokios jau jos yra... As tai jau net nebesistebiu, taip buvo visada ir taip bus.

britva

B

1 įrašai

2011/06/11 06:24:52 06:24:52

BeStabdziu: Man labai juokinga, kai moterys nesulaukusios demesio, isvadina vyrus kelmais ar net pradeda pletkinti apie ju orientacija, kabinetis prie visokiu smulkmenu (jei yra bendras kolektyvas) net nepagalvodamos, kad gal jos tu komplimentu nelabai ir tevertos

Dar man patinka bajeris, kad kai kurios moterys tikisi, kad vyrai su jomis flirtuos, kabins, ir palieka vois ne isizeidusios, kai bendrauja kaip su drauge, ir pradeda regzti intrigas, tipo kabinti, nors tas vyras pvz uzimtas, arba ji net ne jo skonio.

Idomi savybe, kad daug moteru niekad nesako, kad "susirado vyra/vaikina", o vietoj to sako - "mane surado" Arba sedi pazinciu svetainese, ir sako, tipo "nieko neieskau, siaip bendrauju", kai tuo tarpu vyrams kazkaip nera kazkoks ne lygis pasakyti, kad jie iesko pazinciu.

Dar viena savybe, turbut idomiausia - partneriu skaiciaus sumazinimas, tipo "tu man antras" Kas gi jau atsitiktu, jei asakytu tiesa, juk vyrai kazkaip to nelabai slepia? Bet ne, moterims kazkodel reikia slepti.

Juokingiausia būna tada kai vyras rodo begalinį dėmesį moteriai , kokia ji faina kaip su ja jam smagu ....kviečiasi į kavines ir t.t. ir staiga pyst ir dingsta,,,Tai vat kyla klausimas kam tas šou skirtas?Arba dar geriau pasako tai ką mes čia įsipareigoję?oi ne..tu čia ne taip supratai viską...
Tokius ir iškolioti maža.........
Na taip vyrai ieško pažinčių...bet kokių pažinčių....o dar tiksliau dauguma patys nežino ko jie ieško..po šikną smegenų ..dažniausiai....
o dėl to skaičiaus,, tai gal moteris turėtų išeiti į priekį ir sakyti..joo..pergulėjau su keliais šimtais..pavariau ane.... nA TAI BANDYSI MANE PERSPJAUTI MAŽULI...ar tiek nepajėgsi apeiti kiek aš...
Nesuprantu ką lemia tas partnerių skaičius??? Nenorit gauti panaudotų...saugokit draugystes....nes dabar..kažkas nepatiko ai...einu pas kitą....lengviausiais problemos sprendimas....vyrų nebeliko,liko tik bailiai ir bijantys įsipareigoti....

perfokorta

P

1 įrašai

2011/06/11 09:06:44 09:06:44

O man tu Bestabdžių, toks mielas - tikras skylamušis, beveik visas temas perforavai

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/11 09:38:48 09:38:48

o man tai pavyzdziui labai juokinga, kai vyras ysiziuri labai smarkiai, kabina intensyviai, kalba labai graziai vos ne alia tai meile is pirmo zvilgsnio, ir pan, - na tai aisku, jei jis nepatinka, kad ir ka kalbetu, nelimpa, ir kai toki Romeo atstumi grazioj formoj, kazkaip nutyla tuoj, ta meile kazkur isgaruoja matyt, na jei jau nebeverkslena, ir zinuciu neberasineja su sapaliojimais, galima tokia isvada pasidaryt )
arba jei vyras isvaizdus, normalesnis, na jau butu mazdaug tinkamas vartojimui, tai jis toks yra dazniausiai neapsisprendes - mazdaug ieskau dar kazko tokio...na kazko rimto...bet db dar ne, tipo kiekviena ar taip ar taip neatsisakys salio toookio ir nerimtai pabut... nu cirkai kazkokie cia su tom pazintim ir tiek, kaip sau norit )
sekmes visiems ieskantiems

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/11 09:47:39 09:47:39

britva:
Juokingiausia būna tada kai vyras rodo begalinį dėmesį moteriai , kokia ji faina kaip su ja jam smagu ....kviečiasi į kavines ir t.t. ir staiga pyst ir dingsta,,,Tai vat kyla klausimas kam tas šou skirtas?Arba dar geriau pasako tai ką mes čia įsipareigoję?oi ne..tu čia ne taip supratai viską...
Na taip vyrai ieško pažinčių...bet kokių pažinčių....o dar tiksliau dauguma patys nežino ko jie ieško..po šikną smegenų ..dažniausiai....
o dėl to skaičiaus,, tai gal moteris turėtų išeiti į priekį ir sakyti..joo..pergulėjau su keliais šimtais..pavariau ane.... nA TAI BANDYSI MANE PERSPJAUTI MAŽULI...ar tiek nepajėgsi apeiti kiek aš...
Nesuprantu ką lemia tas partnerių skaičius??? Nenorit gauti panaudotų...saugokit draugystes....nes dabar..kažkas nepatiko ai...einu pas kitą....lengviausiais problemos sprendimas....vyrų nebeliko,liko tik bailiai ir bijantys įsipareigoti....

Taugi i lova siekia isitempti O naivuoles ir tiki. Aisku, tai ne pateisinimas zaidimui neatviromis kortomis, bet is dalies kaltas ir tas naivumas moteru - isimyli, idealizuoja, tiki, o tada jas durnina kaip nori.

Del patrneriu skaiciaus, tai as is viso nesuprantu kam ji taip reiksminti ir kam slepti. Na buvo 10 ar 20, tai ka? Jeigu buvo tarkim audringa jaunyste durnyste, nesusitupejimas, o dabar pagaliau subrendo ir rimtai nusiteikusi, tai koks skirtumas kiek buvo tu partneriu?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/13 07:17:09 07:17:09

BeStabdziu: Jeigu buvo tarkim audringa jaunyste durnyste, nesusitupejimas, o dabar pagaliau subrendo ir rimtai nusiteikusi, tai koks skirtumas kiek buvo tu partneriu?

Trkim kas jei uzeis savaitgaline krize? na pagalvokit juk kam nepasitaiko, netycia nu?!
Pavasari dar audros buna, tai juk jokio skirtuma vienu daugiau ar maziau. Gyvenimas juk vienas, o cia toks sansas pasitaike...

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/13 16:28:24 16:28:24

BeStabdziu:
britva:

Taugi i lova siekia isitempti O naivuoles ir tiki. Aisku, tai ne pateisinimas zaidimui neatviromis kortomis, bet is dalies kaltas ir tas naivumas moteru - isimyli, idealizuoja, tiki, o tada jas durnina kaip nori.

Del patrneriu skaiciaus, tai as is viso nesuprantu kam ji taip reiksminti ir kam slepti. Na buvo 10 ar 20, tai ka? Jeigu buvo tarkim audringa jaunyste durnyste, nesusitupejimas, o dabar pagaliau subrendo ir rimtai nusiteikusi, tai koks skirtumas kiek buvo tu partneriu?

Vyrai tikri daug fainesni. Aš moterų niekad nekabinčiau.
Gal ir tau metas persiorientuoti ant vyrų?

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/13 22:41:57 22:41:57

Svečias:

Ir kodel moterys, kai uzkliudomos ju silpnybes, visada ima apeliuoti i to uzkliudziuosio orientacija? Sita savybe irgi tinka i sarasa

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/14 06:36:54 06:36:54

BeStabdziu:
Svečias:

Ir kodel moterys, kai uzkliudomos ju silpnybes, visada ima apeliuoti i to uzkliudziuosio orientacija? Sita savybe irgi tinka i sarasa

Niekas į tavo orientaciją neapeliuoja, tik buvo pasiūlyta pažvelgti atviriau į žmogišką bendravimą ir išbandyti tai, kas nauja ir pasitikrinti, ar tai ką vardiji - nėra bendražmogiški dalykai. Spėju, kad vyrai poroje su tavimi elgsis lygiai taip pat.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume