Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Pavargau - pasimylėsim kitą kartą

Pavargau - pasimylėsim kitą kartą

anonimė

A

13 įrašai

2010/12/15 10:43:27 10:43:27

Vyrukai, žinau, kad ne visi turite šeimyninės patirties ir Jums dabar svarbesnis interesas susirasti antrąją pusę, nei patarti moteriai, kuri jau turi vyrą, visgi surizikuosiu. Šiuose forumuose lankausi dažnai ir man patinka pasisakymai, čia galima atrasti sprendimą iš kitų patarimų, pasižiūrėti į save iš šalies... Taigi... Mano partneris dažnai pervargsta ir nebeturi jėgų mylėtis. Net jei sutariame, kad pasimylėsime, vakare pažiūriu į jo kankinio veidą ir nebevarginu jo, nes rytoj anksti keltis. Bet man atrodo nenormalu, kad vyras nenori sekso... Žinoma, jis daug dirba, pavargsta, vakare krapštosi prie mašinos, daro remontą. Visi darbai svarbūs ir neatidėliotini. Bet aš juk moteris, man reikia, kad mane viliotų, gundytų ir glostytų. Sakoma, kad vyrai viską mato ir supranta, bet ne visada tai parodo... Nesuprantu, negi nebėra jausmų. Ar būna taip, kad savaitėm galima nesimylėti iš nuovargio?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/12/15 11:02:57 11:02:57

Anonime: Bet aš juk moteris, man reikia, kad mane viliotų, gundytų ir glostytų. Sakoma, kad vyrai viską mato ir supranta, bet ne visada tai parodo... Ar būna taip, kad savaitėm galima nesimylėti iš nuovargio?

o kur taisykle, kad tai tik vyro preiga?!
Pabandyk pasakyti, kad supranti kaip jam svarbu masina. Bet jis tau daug svarbesnis kaip zmogus. Kad brangus ne todel, kad turi automobili, bet kaip sumaniai ji vairuoja. Ne seksui vakaras, bet masazui

Savaite ar menesis, koks skirtumas kai palydovas nuovargis.

Anonimine

A

2 įrašai

2010/12/15 11:35:32 11:35:32

Jis mašiną taiso gi ne dėl manęs. Kad svarbus man, kartoju nuolatos. O dėl masažo.. žinok, nebekyla rankos kažką daryti jam... Nes pačiai trūksta dėmesio ir prisilietimo... Pavargau vadovautis tuo - nori gauti, duok Nėra tarp mūsų viskas taip blogai, bet nesuprantu, ar pavargsta vyrai tikrai taip?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/12/15 12:37:54 12:37:54

Kažkoks keistas tas chroniškas nuovargis... Kitkam jėgų užtenka, o pasimylėjimui - nebe?.. Ir dar... Nesuprantu, kaip galima susitarti dėl pasimylėjimo...

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/15 12:50:05 12:50:05

Anonimine: Jis mašiną taiso gi ne dėl manęs. Kad svarbus man, kartoju nuolatos. O dėl masažo.. žinok, nebekyla rankos kažką daryti jam... Nes pačiai trūksta dėmesio ir prisilietimo... Pavargau vadovautis tuo - nori gauti, duok Nėra tarp mūsų viskas taip blogai, bet nesuprantu, ar pavargsta vyrai tikrai taip?

O kam taiso mašiną ? Manyčiau jums abiems , jeigu esu neteisi , meskite akmenį Nesuprantu kodėl svarbiam , mylimam žmogui nekyla rankos daryti masažą , gal ir jam dėl tos pat priežasties nekyla ne tik rankos , bet ir dar kažkas. Turbūt,taip pat galvoja , o kodėl aš , o kodėl ne man ? Patarlė byloja ilgai iešmą bedrožiant, šuo kepsnį į mišką nuneš Čia tik tarp kitko
Vertėtų prisiminti , kad vyrai , kaip ir moterys turi kūną , kuris trokšta glamonių ( moterys dažnai tai užmiršta ) jie taip pat turi rankas, lūpas ,akis ...Ar dažnai mes tai prisimename ir paglostome ar pabučiuojame?

Solomon

S

1 įrašai

2010/12/15 12:50:57 12:50:57

Kokie darbai bebūtų penktadienio ir šeštadienio naktys priklauso žmonai

Lady_scorpio: Ir dar... Nesuprantu, kaip galima susitarti dėl pasimylėjimo...

vaikai sumigdyti, telefonai išjungti, durys uždarytos, lovoje nauja patalynė ant stalo žvakė ir šampanas...ore švelnūs žodžiai kas tai

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti

C

72 įrašai

2010/12/15 13:29:40 13:29:40

Anonimine: Jis mašiną taiso gi ne dėl manęs. Kad svarbus man, kartoju nuolatos. O dėl masažo.. žinok, nebekyla rankos kažką daryti jam... Nes pačiai trūksta dėmesio ir prisilietimo... Pavargau vadovautis tuo - nori gauti, duok Nėra tarp mūsų viskas taip blogai, bet nesuprantu, ar pavargsta vyrai tikrai taip?

Na taip. Galima pagalvoti i darba eina taip pat tik del saves.
Tai, kad jus kartojat tai nuolatos, tai dar viena priezastis labiau myleti automobili. Vienas veiksmas atstos tukstancius zodziu.
Jei nekyla, nera ko tiketis.

Taip, vyrai gali taip pavargti. Taip, vyrai tuo pat metu gali nepavargti su kita moterimi kuri vadovaujasi kita logika "Pavargau vadovautis tuo - nori gauti, duok "

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/15 13:36:01 13:36:01

As taip supratau, kad autore ir duoda, ir sako, ir pamyluoja, ir pamasazuoja, ir kitus dalykus daro. Tik jokio atsako nesulaukia.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/15 13:52:55 13:52:55

Svečias: As taip supratau, kad autore ir duoda, ir sako, ir pamyluoja, ir pamasazuoja, ir kitus dalykus daro. Tik jokio atsako nesulaukia.

Galvok iš naujo

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/15 14:02:31 14:02:31

Svečias:
Svečias: As taip supratau, kad autore ir duoda, ir sako, ir pamyluoja, ir pamasazuoja, ir kitus dalykus daro. Tik jokio atsako nesulaukia.

Galvok iš naujo

O tu cia tas "nuvarges" vyras busi? Taip ir sakyk, kad esi impotentas ir negaisink moteriai laiko. Uzuot su tavim vazojusis, geriau meiluzi susiras.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume