Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Padėkt!

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/26 05:37:41 05:37:41

DDD: As nekalbu pirmiausia, o rasau. Autore beje nepaminejo kiek km juos skyre. O jei meile tikrai TIKRA buna ir sprendimas jei aisku ABU to nori. Kas gali buti svarbiau uz tikra meile??? Kas neleidzia persikelti tada vienai pusei pas kita? Berlyno siena juk senai griuvo ir gelezine uzdanga senai pakelta...nematau JOKIOS problemos. Problemos randamos tada kai kazko nenori tu ar tavo antroji puse! Va tada ir atsiranda bla bla bal atstumas ir ar dar koks velnias TIKRU JAUSMU JOKIE ATSTUMAI IR JOKIE ZMONES NEISSKIRS, tokia mano nuomone ir jos niekada nekeiciu. O kazkokiu "ale meiliu" aisku pilni pakampiai ir savam mieste, kam stengtis ir kazkur lakstyti

Nereikia: DDD nekalbek nesamoniu. Atstumas yra didele kliutis. Kaip tu isivaizduoji, kiek laisvo laiko reikia tureti, kad kasdien vazinetum 300km pirmyn ir 300 km atgal? Absurdas cia, o ne santykiai.

TIKRU JAUSMU... TIKROS MEILES... is kazkokios fantaziju salies man sitie zodziai. Mes nekalbame apie persikelima vienam pas kita. Kalbame apie santykius PER ATSTUMA. O jie yra NEIMANOMI.

tikras

T

35 įrašai

2010/07/26 08:02:00 08:02:00

Nereikia: TIKRU JAUSMU... TIKROS MEILES... is kazkokios fantaziju salies man sitie zodziai. Mes nekalbame apie persikelima vienam pas kita. Kalbame apie santykius PER ATSTUMA. O jie yra NEIMANOMI.

Tau gal ir neįmanomi, bet yra žmonių kuriems atstumas - įveikiama kliūtis. Tik negalvok, kad ginu TIKRUS JAUSMUS - man tai tuščia sąvoka.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/26 09:30:42 09:30:42

tikras:
Nereikia: TIKRU JAUSMU... TIKROS MEILES... is kazkokios fantaziju salies man sitie zodziai. Mes nekalbame apie persikelima vienam pas kita. Kalbame apie santykius PER ATSTUMA. O jie yra NEIMANOMI.

Tau gal ir neįmanomi, bet yra žmonių kuriems atstumas - įveikiama kliūtis. Tik negalvok, kad ginu TIKRUS JAUSMUS - man tai tuščia sąvoka.

Manau diskusija yra beverte, kol neapsibresime savokos "tarpusavio santykiai". Manyciau mes tuos santykius skirtingai suvokiame.

Romuta

R

497 įrašai

2010/07/26 14:51:01 14:51:01

Atstumas kliutimi pasidaro su amžiumi, kai pradedi skaičiuoti kas ir kiek kainuoja, kai nori judėti komfortabiliai, t.y. su mašina, tada ir autobusas netinka, nei traukinys, o ką jau ir bekalbėti apie autostopą.

A

113 įrašai

2010/07/26 18:26:29 18:26:29

Sveiki. noreciau pasisakyti. mane ir mano busima vyra(nedaug liko laukt:))skiria 140km. kartu kiek daugiau nei metai.manau , kad po santuokos irgi kuri laika, galnet puse metu gyvensim atskirai. del darbu. as gerai isitaisius, jis mano mieste niek9o nerastu ir t.t nuo pat pirmos dienos jis zinojo , kiek km mu skyre. ir ne karto nera pasakes , kad jam tai trukdo bendrauti. jam tai trukdo nes pasiilgstsa, nes nori buti kasdien kartu,su finansai irgi problemos, ypac kai vestuvems ruosiames, bet kai tik buna lisnas litas lekiam vienas paskui kita. atostogas leidziam kartu, kalbames kasdien milijona kartu( na cia giperbole:) tik norejau pasakyti, kad atstumas nera didele kliutis jei svarbus zmogus. o jei zmogus is karto taip nusiteikes, kam tada ir pradet poalbi is kito miesto?

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/27 07:41:53 07:41:53

as: Sveiki. noreciau pasisakyti. mane ir mano busima vyra(nedaug liko laukt:))skiria 140km. kartu kiek daugiau nei metai.manau , kad po santuokos irgi kuri laika, galnet puse metu gyvensim atskirai. del darbu. as gerai isitaisius, jis mano mieste niek9o nerastu ir t.t nuo pat pirmos dienos jis zinojo , kiek km mu skyre. ir ne karto nera pasakes , kad jam tai trukdo bendrauti. jam tai trukdo nes pasiilgstsa, nes nori buti kasdien kartu,su finansai irgi problemos, ypac kai vestuvems ruosiames, bet kai tik buna lisnas litas lekiam vienas paskui kita. atostogas leidziam kartu, kalbames kasdien milijona kartu( na cia giperbole:) tik norejau pasakyti, kad atstumas nera didele kliutis jei svarbus zmogus. o jei zmogus is karto taip nusiteikes, kam tada ir pradet poalbi is kito miesto?

O tai jus per visa savo draugyste esate buve ne atskirai? Nes jeigu ne, tai butu labai idomu kad parasytum po metu gyvenimo po vienu stogu. Ar tik nebus taip, kad "charakteriai nesutaps"

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume