Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Aukos sindromas

spalvotas

S

1 įrašai

2009/09/22 12:43:00 12:43:00

Mano drauge uzvaldes aukos sindromas. Ji nuolat suirzusi ir liudna del neva "dideliu nuolatiniu nesekmiu". Tai ja bendradarbiai engia, tai as blogas, tai dar kas nors... Myliu ja, bet su tokiais kaprizais ir nesugebejimu matyti savo pacios klaidu susitaikyti labai sunku. Ka galetumet patarti? Gal turejote panasios patirties?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/22 12:50:12 12:50:12

Čia ne aukos sindromas-čia meilės sau trūkumas. Turėtum padėti jai labiau mylėti save ir nekreipti dėmesio į kitus, t.y. kad nesureikšmintų "tas tą pasakė, kitas kitą"-visiems būna blogų epizodų. Gal kiek pavargusi ir tiesiog jai reikia atostogų?

Spalvotas: Mano drauge uzvaldes aukos sindromas. Ji nuolat suirzusi ir liudna del neva "dideliu nuolatiniu nesekmiu". Tai ja bendradarbiai engia, tai as blogas, tai dar kas nors... Myliu ja, bet su tokiais kaprizais ir nesugebejimu matyti savo pacios klaidu susitaikyti labai sunku. Ka galetumet patarti? Gal turejote panasios patirties?

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/22 12:56:03 12:56:03

Greičiausiai Jai reikia auką rasti ir tada viskas bus OK

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/22 15:52:44 15:52:44

bet užtat jums kaip faina - daug geriau pati sau atrodote šalia tokios draugės

Giselle

G

48 įrašai

2009/09/22 23:55:05 23:55:05

Svečias: bet užtat jums kaip faina - daug geriau pati sau atrodote šalia tokios draugės

as kaip supratau - vaikinas cia rase....tad jam visai nefaina...
siulau pasakyti jai, ka apie tai galvojate.

Samantta

S

481 įrašai

2009/09/23 02:42:46 02:42:46

Turėjau tokią draugę. Tai energetinis vampyrizmas. Šalia jos man ilgainiui pasidarė bloga. Kai pabandžiau ai atskleisti tiesą apie jos elgesį, ji nuo to laiko nebe draugė . Palengvėjo (man).

DANKA

D

3 įrašai

2009/09/23 05:08:54 05:08:54

Jei ankščiau jos būdas buvo kitoks,o dabar pasikeitė, tai reikėtų ieškot to priežasčių- ligos. Gal tai gali būti ir paprasčiausias hormonų svyravimas(gal jos biologinis laikrodis jau rodo kūdikį?, o tam nėra sąlygų) Bet gali būti ir rimtesnė liga - net vėžys išsivysto ne per vieną dieną- man tai savigraužos liga: vieniems jis pasireiškia po visokių kompleksų, kitiems po to kai aplinkiniai jiems kartoja, kad jie kažkokie nevykėliai, kol galų gale patys tuo patiki; tretiems ("vampyrai")po to kai aplinkinių negali "sugraužti" ar pažeminti ir visa tai atsisuka į juos pačius.
Na jei ji visą laiką tokia buvo, tik tu apakintas meilės nepastebėjai, tai jai viskas gerai- tik tada tau šalia jos grės logos ir širdies (nes vis galvosi, kad tavęs nemyli) ir vėžys(grauš ji tave tol, kol pats patikėsi esąs blogas ir imsi graužt save- o čia jau ir vėžiukas!)

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/23 05:56:31 05:56:31

Kaip įdomu.Visiem patinka "atskleisti tiesą " apie kažką.Ypač mums patinka mojuotis, kišant draugams po nosim jų nuodėmes. Ir bandant perauklėti.
Apsaugok viešpatie nuo tokių draugų. Nuo priešų apsiginsiu pats.

samantta: Turėjau tokią draugę. Tai energetinis vampyrizmas. Šalia jos man ilgainiui pasidarė bloga. Kai pabandžiau ai atskleisti tiesą apie jos elgesį, ji nuo to laiko nebe draugė . Palengvėjo (man).

Samantta

S

481 įrašai

2009/09/23 12:30:15 12:30:15

mangofruit0406: Kaip įdomu.Visiem patinka "atskleisti tiesą " apie kažką.Ypač mums patinka mojuotis, kišant draugams po nosim jų nuodėmes. Ir bandant perauklėti.
Apsaugok viešpatie nuo tokių draugų. Nuo priešų apsiginsiu pats.
samantta: Turėjau tokią draugę. Tai energetinis vampyrizmas. Šalia jos man ilgainiui pasidarė bloga. Kai pabandžiau ai atskleisti tiesą apie jos elgesį, ji nuo to laiko nebe draugė . Palengvėjo (man).

O aš padėkočiau tokiai draugei/ui, kuri/s man pasakytų, ką darau negerai - tai tikra draugė, ir ją branginčiau. Gal geriau šalia "vampyrės" tyliai džiūti, piktintis forumuose jos elgesiu (gerb. temos autoriau, Jūsų neturėjau omeny - nepriimkite sau) arba kitoms draugėms pasakoti apie ją? Geriau tiesiai pasakyti: "Jei savęs pačios nemylėsi - tavęs niekas nemylės" - tik tą ir pasakiau. Ši "draugė" dabar viena, nes su "vampyre" niekam nėra smagu. Tikri draugai sugeba tau pasakyti ką galvoja ir priimti iš tavęs tą patį. Aš taip suvokiu tikrą draugystę. O vynioti į vatą - apsimetinėjimas, padlaižystė - būčiau jai tikra priešė, jei taip daryčiau .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume