Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Seksualinė patirtis

Persona1297118296_db

P

252 įrašai

2009/12/07 21:30:24 21:30:24

Human: Na mano manymu, tai vienisi zmones buna ne veltui

jop- jie vieniši būna, nes neranda tos puselės, su kuria būtų laimingi.
o tu turbūt norėtum pasakyt, kad visada kaltas tas vienas, kuris vienišas?

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/07 22:31:02 22:31:02

Ruda:
Human: Svečias kada normaliai save pristatysi tada galesim ir sneket, dabar tai tu man ir lieki tik sveciu. . is mazosios raides, kuris visur kisa savo . .

pastebėjau, kad dažnai šioje svetainėje, kai pritrūkstama argumentų imamam kabinėtis, kad kitas, neva yra svetys

Prisipažinsiu, aš kabinėjausi , nes tūlas svečias elgėsi itin užgauliai, prisidengęs nieko neįpareigojančiu vardu - man kildavo įtarimų, kad jis jei nebūtų anonimas, atidžiau rinktųsi žodžius, bet gal aš ir klystu. Bet swx yra daugeliui žinomas, jo parašas yra apačioje, ir vien jau tai kelia pagarbą.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/07 22:34:24 22:34:24

Human: Vat tu ir neteisi, man visgi idomu su kuo sneku, o kai as nezinau kas tas swx tai man jis ir yra tik svecias, kam gerbiamas, kam nelabai. O cia argumentai jau seniai isdestyti, tik kazkas ju visiskai neklauso ir isvarto kaip jiem patinka.

O kas tau iš to, Human, kad žinai, jog pvz. aš Samantta? Tokia pat nežinoma kaip swx. Tik mūsų asmeniniai nikai rodo, kad tai mes rašome, o ne kas kitas. To man asmeniškai pakanka.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/07 22:38:00 22:38:00

Persona:
Human: Na mano manymu, tai vienisi zmones buna ne veltui

jop- jie vieniši būna, nes neranda tos puselės, su kuria būtų laimingi.
o tu turbūt norėtum pasakyt, kad visada kaltas tas vienas, kuris vienišas?

Neveltui žmonės būna vieniši - dėl daugelio daugelio priežasčių. Bet toli gražu ne visi dėl to, kad jie yra blogi.

Human

H

653 įrašai

2009/12/08 14:29:58 14:29:58

samanta as visgi matau tavo ne tik nick, bet ir biografija, metus. Pagal juos as bent kaip vyresniai galiu rinkti zodzius (nes visgi tu ziuri tikrai ne is to desimtmecio kaip as).

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/08 19:39:18 19:39:18

Human: samanta as visgi matau tavo ne tik nick, bet ir biografija, metus. Pagal juos as bent kaip vyresniai galiu rinkti zodzius (nes visgi tu ziuri tikrai ne is to desimtmecio kaip as).

Matote mano duomenis tik todėl, kad esu užsiregistravusi . O juk taip dar įdomiau: paspėlioti, kokio amžiaus yra tavo pašnekovas (-ė). Iš dar jaunesnio dešimtmečio negu jūs žmogus dar kitaip žiūrės į gyvenimą negu jūs. Visi mes: ir jaunesni, ir vyresni - einame deja ta pačia kryptimi - senyn. Todėl aš ir atsistumiu nuo to taško bendravime su žmonėmis; man patinka ir su jaunesniais, ir su vyresniais už save bendrauti - man amžius pats kaipo toks neturi didesnės ar mažesnės vertės. Svarbiausia - pagarba pašnekovui: ar jam 7 metai, ar 70. Tada tikrai neprašausite:).

Human

H

653 įrašai

2009/12/09 09:45:02 09:45:02

Tu smarkiai klysti, nes patirtis skirtingais periodais (ne zmogaus gyvenime), o civilizacijos tekmeje kiekvieno skirtinga ir kiekviena karta yra visiskai kitokia su savais priciudais. Kas man atrodo norma, tas neatrodo jau 16 metu baxuriukui ar merginai ir t.t. As sneku apie tam tikro periodo pragyvenimo busena, o ne zmogaus amziu.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/09 10:41:58 10:41:58

Human: Tu smarkiai klysti, nes patirtis skirtingais periodais (ne zmogaus gyvenime), o civilizacijos tekmeje kiekvieno skirtinga ir kiekviena karta yra visiskai kitokia su savais priciudais. Kas man atrodo norma, tas neatrodo jau 16 metu baxuriukui ar merginai ir t.t. As sneku apie tam tikro periodo pragyvenimo busena, o ne zmogaus amziu.

Aš to ir neneigiau. Bet "skirtingi periodai" bendrauti netrukdo, priešingai - praturtina .

Human

H

653 įrašai

2009/12/09 11:21:40 11:21:40

Sakai? Nemanau, nes atsiranda nesusisnekejimas Vienas sako viena, o kitas supranta tai visai kita.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/09 21:31:32 21:31:32

Human: Sakai? Nemanau, nes atsiranda nesusisnekejimas Vienas sako viena, o kitas supranta tai visai kita.

Visada galima išsiaiškinti, ką pašnekovas turėjo omeny. Tada kartos suartėja.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume