Pradekim nuo to, kad atsakymo i klausima "kaip jai uzdrausti" nera ir buti negali, nes tu negali laisvam zmogui nieko drausti. Ji tau nei dukra, nei zmona, zmogus, kuris tau is esmes neprivalo nieko. Is asmenines patirties sakau- ta akimirka, kai vaikinas pradeda kazka "uzdraudineti" mergina jis jau prarado.
Pagalvok biski placiau: kodel ji su tokiom draugem? Galbut pati mergina yra siek tiek paselusi (nebutinai striptizo klubu prasme). Jei taip- tu turbut tai matei jau pradedamas su ja draugauti ir tai buvo viena is savybiu, kurios tau patiko. Tai kodel dabar nori, kad to nebutu? Manai tau bus idomu su ramia pelyte po sluota? Ar manai, kad savo gyvenima del taves supanciojusi mergina tau padekos? Buvau pati tokioje situacijoje, kur man tam tikri dalykai buvo draudziami. Finalas: nekenciau saves, nes nesijauciau net panasi i tikraja save, nepasitenkinima nuleisdavau ant "draudimu" iniciatoriaus, kuris irgi jau buvo nebepatenkintas nei pilka pele, nei savimi nebepasitikincia mergina, nei amzinu liudesiu, nei (labiausiai) tuo, kad laikiausi principo "kas negalima man, negalima ir tau". Baigesi skyrybom. Manau to nenori.
Ka gali padaryti, tai visiskai ramiai pasneketi, kad nesmagu tau, kad ji selsta striptizo klubuose be taves. Priklausomai nuo jusu santykiu, gal galetum prisijungti prie jos kompanijos, kad butu ramiau? O gal suorganizuok ejima kluban su savo draugais ir pakviesk ja ir jos drauges kartu? Piktybiniu variantu gali pats pradet daryt ta pati...Zodziu keliu yra labai daug, tik mesk is galvos ideja, kad gali kazka drausti. Sekmes!