Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Pašėlusios mergaitės

Pašėlusios mergaitės

Biciukas

B

1 įrašai

2009/08/17 12:03:16 12:03:16

Mano merginos draugės - pašėlusios mergaitės. Prisigalvoja visokių vakarėlių, eina žiūrėti striptizo ir panašiai. Nenoriu, kad mano mergina darytų panašius dalykus, bet nežinau, kaip jai tai uždrausti. Ji turbūt pasirinktų drauges. O aš ją myliu. Kaip elgtis?

bruke

B

87 įrašai

2009/08/17 12:12:16 12:12:16

Bičiukas: Mano merginos draugės - pašėlusios mergaitės. Prisigalvoja visokių vakarėlių, eina žiūrėti striptizo ir panašiai. Nenoriu, kad mano mergina darytų panašius dalykus, bet nežinau, kaip jai tai uždrausti. Ji turbūt pasirinktų drauges. O aš ją myliu. Kaip elgtis?

yra posakis senas visiem puikiai zinomas : "Jei myli - paleisk". O tada ir mergina nelakstys. Senai patikrintas ir puikiai veikia:) o siaip savo nuogastavimus isdetsyk merginai arba pasirink tylia ramia namu pelyte:) bet is tavo apibudinimo apie paselusias drauges - tau patinka tokias tikrai paselusios:)
zmogui neuzdrausi laisves, o jei neis niekur (nors jos budas kitoks) kada nors viskas psjaust ir tikrai iseis, tieisog niekada neuzdaryk drauges i auksini narveli.

kora

K

2495 įrašai

2009/08/17 12:16:40 12:16:40

Draudimu, manau, ilgalaikiu rezultatu sunku pasiekti, atvirksciai, duok laisve jai, kad pats suprastum, ar tai tavoji mergina ar pramoga eiline?

papartynas

P

483 įrašai

2009/08/17 13:11:53 13:11:53

Laisve pirmiausia yra jausmas, kuris atsiranda is galimybiu turejimo ir suvarzymu neturejimo
Nori nusipirkti motocikla, kad galetum su draugais islekti pasivazineti, o tau sako, kad cia nereikalingas daiktas ir jo negalima pirkti. Arba pakviecia varyti i koncerta arba iskyla, o antroji puse sako "ne, man neidomu" ir sedi tada kartu namie (nors tada neidomu yra ne vienam, o abiems). Manau, kad santykiuose yra labai svarbu suprasti svarba antros puses hobiu/saviraiskos. Nenori, kad tave kontroliuotu ir tvarkytu tavo grafika pagal save, tai ir kito nekontroliuok. Pasakyk, kad savo mylimaja nepasitiki ir nenori jos leist taip seliot, bet to ivyniot i toki pasakyma "nepasitikiu tavo paselusiom draugem" nereikia.

patirtis

P

4 įrašai

2009/08/17 14:20:47 14:20:47

Siulau butinai pasakyti savo mergina del ko tu nerimauji. Neisakyti jausmai kaupiasi ir sprogsta kazkada pykciu kartais visai lygioje vietoje - saugok draugyste. Si dalyka issiaiskinau su psichologu pagalba kuomet i juos kreipiausi del santykiu problemu. Dalinuosi patirtimi - gal pades isvengti klaidu .

Svečias

S

689 įrašai

2009/08/17 18:17:41 18:17:41

Pašėlusios mergaitės laukia išvykos pas arabų šeichus.

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/14 15:53:28 15:53:28

Na, jeigu paleisti mergina tau neimanomai sunku, tuomet geriausia tiesiog skirtis. Nes panasu, kad jusu nevienodi lukesciai. Ji nori laisves ir selioniu, o tu - ja priristi prie saves. Is to nieko gero nebus.

Om

O

2 įrašai

2010/01/21 10:04:45 10:04:45

Pradekim nuo to, kad atsakymo i klausima "kaip jai uzdrausti" nera ir buti negali, nes tu negali laisvam zmogui nieko drausti. Ji tau nei dukra, nei zmona, zmogus, kuris tau is esmes neprivalo nieko. Is asmenines patirties sakau- ta akimirka, kai vaikinas pradeda kazka "uzdraudineti" mergina jis jau prarado.
Pagalvok biski placiau: kodel ji su tokiom draugem? Galbut pati mergina yra siek tiek paselusi (nebutinai striptizo klubu prasme). Jei taip- tu turbut tai matei jau pradedamas su ja draugauti ir tai buvo viena is savybiu, kurios tau patiko. Tai kodel dabar nori, kad to nebutu? Manai tau bus idomu su ramia pelyte po sluota? Ar manai, kad savo gyvenima del taves supanciojusi mergina tau padekos? Buvau pati tokioje situacijoje, kur man tam tikri dalykai buvo draudziami. Finalas: nekenciau saves, nes nesijauciau net panasi i tikraja save, nepasitenkinima nuleisdavau ant "draudimu" iniciatoriaus, kuris irgi jau buvo nebepatenkintas nei pilka pele, nei savimi nebepasitikincia mergina, nei amzinu liudesiu, nei (labiausiai) tuo, kad laikiausi principo "kas negalima man, negalima ir tau". Baigesi skyrybom. Manau to nenori.
Ka gali padaryti, tai visiskai ramiai pasneketi, kad nesmagu tau, kad ji selsta striptizo klubuose be taves. Priklausomai nuo jusu santykiu, gal galetum prisijungti prie jos kompanijos, kad butu ramiau? O gal suorganizuok ejima kluban su savo draugais ir pakviesk ja ir jos drauges kartu? Piktybiniu variantu gali pats pradet daryt ta pati...Zodziu keliu yra labai daug, tik mesk is galvos ideja, kad gali kazka drausti. Sekmes!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume