Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Esu as Moteris...

Leliui

L

1 įrašai

2009/09/25 11:23:47 11:23:47

Lelis nu tu durnas. Nemoralizuok, lietuvaitėms barakudoms šiandien 15-20 tūkstančių litų per mėnesį maža. Matei vakar laidą per LNK? Lietuva labai turtinga šalis, jei jos verslininkai sugeba tiek skirti mėnesiui barakudoms ir kitoms moterims. Meilės Lietuvoj nėr - tik baksai ir limonai bei kiti gabalai ir antras galas.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/09/25 14:26:48 14:26:48

Žinai, manau, kad pati LNK yra pati didžiausia barakuda Lietuvoje. LNK grynų gryniausia prokuroro Paulausko, besiveržiančio atgal į valdžią, barakuda. LNK - tai apskritai nešvari politika, nemanot?

Svečias

S

689 įrašai

2009/09/25 15:28:54 15:28:54

Kora, ar tau pritruko demesio ? Uzvede cia foruma apie save - imkite mane moteri. As nuo tokiu valdingu ir kategorisku moteru , kurios siulosi ir turi AISKIA nuomone VISAIS klausimais begu net nepradejes pazinties. Mane tokios zinoves vargina, nes labai didelis AS girdisi ir kitam vietos nera salia.

kora

K

2495 įrašai

2009/09/25 20:43:59 20:43:59

Svecias: Kora, ar tau pritruko demesio ? Uzvede cia foruma apie save - imkite mane moteri. As nuo tokiu valdingu ir kategorisku moteru , kurios siulosi ir turi AISKIA nuomone VISAIS klausimais begu net nepradejes pazinties. Mane tokios zinoves vargina, nes labai didelis AS girdisi ir kitam vietos nera salia.

Man atrodo, kad atsiradai, o ne pabegai , forumas ne apie mane, o apie Moteri ir jos misija pasauly, cia gali pasisakyti kiekviena (niekur nemaciau raides didziosios, rasydama zodi "as", net vietos palikau daugtaskiu po zodzio "Moteris..." ), del siulymosi, tai nuo pat vaikystes nemegau autobuso vytis, labiau patinka masina negendancia vaziuot, ismokt vairuoti nesistengiau, kol tevas buvo gyvas, bet dabar nesigailiu, kad vairuotoja galeciau pavaduot. Demesio tikro Vyro pritrukau po laidotuviu senelio, kai man dar buvo 12 metu, o tikro Vyro salia saves vis tebeieskau ir vieta saugau tik jam vienam salia, todel nenuostabu, kad jos bet kas nemato.

O del ziniu, tai patikek, stengsiuos gilintis ir dar daugiau zinoti bei pasidalinti su kitais.

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/25 20:52:02 20:52:02

kora:
Svecias: Kora, ar tau pritruko demesio ? Uzvede cia foruma apie save - imkite mane moteri. As nuo tokiu valdingu ir kategorisku moteru , kurios siulosi ir turi AISKIA nuomone VISAIS klausimais begu net nepradejes pazinties. Mane tokios zinoves vargina, nes labai didelis AS girdisi ir kitam vietos nera salia.

Man atrodo, kad atsiradai, o ne pabegai , forumas ne apie mane, o apie Moteri ir jos misija pasauly, cia gali pasisakyti kiekviena (niekur nemaciau raides didziosios, rasydama zodi "as", net vietos palikau daugtaskiu po zodzio "Moteris..." ), del siulymosi, tai nuo pat vaikystes nemegau autobuso vytis, labiau patinka masina negendancia vaziuot, ismokt vairuoti nesistengiau, kol tevas buvo gyvas, bet dabar nesigailiu, kad vairuotoja galeciau pavaduot. Demesio tikro Vyro pritrukau po laidotuviu senelio, kai man dar buvo 12 metu, o tikro Vyro salia saves vis tebeieskau ir vieta saugau tik jam vienam salia, todel nenuostabu, kad jos bet kas nemato.
O del ziniu, tai patikek, stengsiuos gilintis ir dar daugiau zinoti bei pasidalinti su kitais.

jauciasi per didelis pasitikejimas savim. As, kaip vyras, negaliu pakesti moteru, kurios per daug savim pasitiki. O paskui tokios "protingos ir grazios" skundziasi forumuose, kad jos tokios geros, o vyro neranda...

leagere

L

354 įrašai

2009/09/25 21:09:51 21:09:51

Miela Kora, jau seniai noriu pasakyti, ir tiesiai šviesiai - gerbiu tave ir palaikau... Na, man norisi tau tai pasakyti, ir tiek...

kora

K

2495 įrašai

2009/09/25 21:29:44 21:29:44

Svečias:
kora: Pasakyk, Z M O G A U
Kur Tiesa, o kur Melas
Kas meluoja: Vaikas ar Suauges
[u:mp3ibjiy]Abejingu buti NEGALI [/u:mp3ibjiy]

[b:mp3ibjiy][u:mp3ibjiy]http://www.pedofilai.com[/u:mp3ibjiy][/b:mp3ibjiy]

Taigi Kora, tu su meile dar labiau palupk vaiką ir sužinosi

Svecias, tavo patarimas tau gal ir geras, bet man jis nepatinka.

Įsikoręs į berželį
Grigas laužo šakeles,
O berželis svyruonėlis
Lieja ašaras gailias.

Grigas ašarų nemato -
Dar smarkiau berželį krato.
Tik staiga berželis triokšt,
Grigas žemėn keberiokšt.

Grigas sriūbauja prie tako
o berželis švelniai sako:
-Ar labai užsigavai?
Nors negeras tu buvai.

Bet berželis turi širdį,
Viską jaucia, viską girdi.
(K.Kubilinskas)

Svecias, ar nepanasi maza mergaite gali buti i berzeli, kurios sirdute dar girdi tetis ir gali susikalbeti impulsu tuo paciu, taciau vargu, ar pavyks atgaivinti negailestingai sulauzytas zaliavusias jaunas sakas

O kodel toks bejausmis Grigas, kuris per savo malonumus nemato nieko ir isgirsta tik tuomet, kai suzaloja kita ir pajunta skausma pats

Manau, ne siaip sau zmogus turi desimt pirstu, ir visi jie lenkiasi i save, o, uzlenkus viena, norisi lenkti kita. Bet tuo paciu jam duotas protas diktuoja nepamirsti Desimt pagrindiniu gyvenimo taisykliu (spalva ir lytis kuno tam itakos neturi) ir apsaugo nuo Juodos kancios ir Teisingumo kirvio.
P.S. Svecias, noreciau tave suprast teisingai, todel dar karta kvieciu draugiskai susitikti ir pakalbet, nes pirma karta neatsiliepei i pakvietima. Net jei nesi tas pats "Svecias", kuri anksciau kvieciau, vistiek Ateik.

leagere

L

354 įrašai

2009/09/25 21:31:56 21:31:56

O tu, svečiau, mikliai prarijai kabliuką, reiškia užkabino tavo ambicijas, ir gana stipriai, antraip nei skaitytum, nei rašytum. Tau gera proga pamąstyti apie save, manau.

kora

K

2495 įrašai

2009/09/25 21:39:51 21:39:51

Svečias:
jauciasi per didelis pasitikejimas savim. As, kaip vyras, negaliu pakesti moteru, kurios per daug savim pasitiki. O paskui tokios "protingos ir grazios" skundziasi forumuose, kad jos tokios geros, o vyro neranda...

Svecias, jei galeciau tavimi pasitiketi, nereiktu pastangu tiek deti del saves .
O skustis ir verkslenti as nemegstu ir savus vaikus taip mokiau, kad, reikalui prireikus, basi neliktu ir su kitu dalintusi tiesa bei siluma, ne pykciu ir pavydu. Izeisti taves nenorejau, neprovokuok.

kora

K

2495 įrašai

2009/09/25 21:42:24 21:42:24

GabijaGabija: Miela Kora, jau seniai noriu pasakyti, ir tiesiai šviesiai - gerbiu tave ir palaikau... Na, man norisi tau tai pasakyti, ir tiek...

ACIU, GabijaGabija. Protingi vyrai pamastys ir, manau, supras mus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume