Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Esu as Moteris...

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/18 14:42:34 14:42:34

Svečias: Itariu, kad svecias rases apie meile panaceja arba ir yra tas menininkas mylimasis impotentas bedarbis arba lygiai toks pat kaip jis. . jo argumentai neitikina. Nekenciu tokiu vyru

Aš irgi nekenčiu bedarbių. Tegu jie pasikaria ir netrukdo mums ieškot normalių vyrų, sugebančių pasirūpinti mumis ir savimi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/18 16:25:14 16:25:14

„Jus cia bliatsvos su Meile nemaisykite“. Lai atleidzia sios frazes autore, tiesiog neprisimenu ar tai mociutes ar tai vienos is mokytoju lupomis. Paprastai kalbant:
Kai moteris sako nori buti mylima, vyriska logika tai ir reiskia buti Mylima. Todel, kad vyrai Meile ir seksa supranta kaip skirtingus dalykus.(Yra ir moteru tokiu) O kaip mokslas kalba, kad moterim lytiniu santykiu be meiles nebuna, o kas anot ju yra meile, vardijau anksciau.(arba i pabaiga)
Mielosios Jusu amziuje tokiu kurijozu pasitaikys vis dazniau. Todel sakau Jums, norit lytiskai suartet, taip ir sakykit.
As nezinau kaip jauciasi butent tas vyras, bet as jo vietoje jausciausi sudinai. Gal drovumas, gal pabijojo buti isjuoktas, gal atsilakstes gal, gal . Galiausiai nurasytas.O gal nenormalus? Tai kam klausimai o gal?

Ta Pati Moteris: .
Taciau. Svecias, jei jusu mylimoji suzadintu, sujaudintu jus - ir paliktu viena, iseitu?
Ir taip daug daug kartu.
Ka darytumete?
Moteru fiziologija ir sveikatos prielaidos siame plane nedaug skiriasi nuo vyru.
Esu Sveika Moteris. Noriu tokia ir likti.
Mylimasis, atleisk ir nesmerk manes jei gali.
Atleidziu Tau kad nepriemei mano meiles.
Tai tik pagarba Moterims. Mylincioms ir kenciancioms.

Na nuosirdziai sakau, daug galvojau apie pateikta klausima. Trumpai, visa ko pradzia ne tokia, as cia, kad taip neatsitiktu. Sakoma nesakyk op, nepaersokes duobes. Jei tektu pradeti viska is naujo? Esama savo antraja puse iki pirmosios sueities kadrinau du metus, per ta laikotarpi nebuvo jokios kitos. Pareiskimus nunesem dar po metu. Isvadas daryk pati. Jei nebutu Meiles, o mano aparatura veiktu, Jusu butu daug.
“Atleidziu Tau kad nepriemei mano meiles.” Egoiste!

kaimo bobute: svecio citata:i]Meile ateina kai atveriamos durys, bet ne tada kai jos ieskoma. Meile ateina, tada kai zmogu apgaubi savo siluma ir artumu, bet ne tada kai dovanoji nuzudytas geles.[/i]
Jei ka, meile ateina visaip, ar ieskai ar neieskai, kam cia ta filosofija. Ka dovanoti? Jei nenori dovanoti nuzudytu geliu, dovanok gyvas vazone. arba gyvus kvepalus ir kitus gyvus daiktus . Kitas reikalas jei isviso nenori nieko dovanoti, nes gaila pinigu. bet viena meiles israisku dovanojimas. bent jau mano laikais taip buvo.

Materialiste.
Atsitiktiniai vieno “studento” zodziai. "Jei mergina pasiguldziau uz kokteili, butinai atsiras toks, kuris ja paguldys uz du kokteilius. Zinant kiek kokteiliu kainuoja viena ar kita, as galiu rinktis."
“Jei ka, meile ateina visaip, ar ieskai ar neieskai, kam cia ta filosofija.”
Velu vakara aplink ziburi skraide pulkas drugiu.
-Ugnis tai sviesa
Vienas panoro buti protingesnis
-Ugnis tai siluma
Bando antrasis. Trecias eme ir nuskrido link ugnies. Zinoma sudege
-O taip. Jis dabar zino kas yra ugnis
Bruno Ferrero

Ta Pati Moteris

T

4 įrašai

2010/03/18 18:55:02 18:55:02

Svecias,
Parasete, kad Jo vietoje jaustumetes sudinai.
Bet neparasete kaip pats jaustumetes sujaudintas ir paliktas merginos? Daug daug kartų.
Pasakiau kad myliu Ji ir isejau. Palikau Jam spresti, kas bus toliau.
Nesakiau Jam kad palieku Ji.
Jis atsiprase manes.
Todel parasiau: atleidziu kad nepriemei mano meiles. Tai egoizmas?
Iki siol sekso be meiles neisivaizdavau. Kaip ir meiles be mylejimosi.
Kreipiausi i psichologa. Jo nuomone, Jo elgesys ne tik egoistiskas, bet ir esama sadizmo.
Nes pasakojau jam dar daugiau smulkmenu.
Mylejau iliuzini vyra. Realybeje jis kitoks.
Is tikruju buvau kaip apzaveta, nekritiska.
Gyvenimo pamoka, verta daug.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/18 19:20:40 19:20:40

Jūsų santykiai,Moterie, iš jūsų pusės subtilūs. Tai, kad kreipetės į psichologą, rodo, kad jums iš tiesų rūpi santykiai su tuo vyru. Galbūt bandėte gelbėti meilę? Bet yra paradokas, kurį žino visi psichologai: dažniausiai į juos kreipiasi ne tas, kuriam iš tikrųjų reikia pagalbos, o jo partneris, kuriam savyje kaip ir nieko keisti nereikia, bet jis pavargo nuo problemų, sukeltų jo partnerio. Taip būna pvz. smurtautojo šeimoje: juk kreipiasi nukentėjusi moteris, o ne jos skriaudėjas (gal čia ir ne visai tinkamas pavyzdys).
Bet jūsų atveju panašu kad tas vyras pasirinko subtiliai žiaurų elgesį (tokie atvejai yra žinomi). Kiek supratau, neimpotentas ir nebailys, nedrovuolis, jei sugeba "glostydamas pasitenkinti". Ciniškas, negarbingas jo elgesys. Psichologo nuomone aš linkusi tikėti. Tik tiek. Nesikrimskite .

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/18 19:21:21 19:21:21

Jūsų santykiai,Moterie, iš jūsų pusės subtilūs. Tai, kad kreipetės į psichologą, rodo, kad jums iš tiesų rūpi santykiai su tuo vyru. Galbūt bandėte gelbėti meilę? Bet yra paradokas, kurį žino visi psichologai: dažniausiai į juos kreipiasi ne tas, kuriam iš tikrųjų reikia pagalbos, o jo partneris, kuriam savyje kaip ir nieko keisti nereikia, bet jis pavargo nuo problemų, sukeltų jo partnerio. Taip būna pvz. smurtautojo šeimoje: juk kreipiasi nukentėjusi moteris, o ne jos skriaudėjas (gal čia ir ne visai tinkamas pavyzdys).
Bet jūsų atveju panašu kad tas vyras pasirinko subtiliai žiaurų elgesį (tokie atvejai yra žinomi). Kiek supratau, neimpotentas ir nebailys, nedrovuolis, jei sugeba "glostydamas pasitenkinti". Ciniškas, negarbingas jo elgesys. Psichologo nuomone aš linkusi tikėti. Tik tiek. Nesikrimskite .

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/18 19:22:51 19:22:51

Na ir vėl 2 vienodi postai, po galais

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/18 19:41:15 19:41:15

Svečias: „Jus cia bliatsvos su Meile nemaisykite“.

Svety, labai jau dvelkia davatkiškumu . Kaip gali būti viena svarbiausių meilės išraiškų - seksas - kažkuo bjauriu?? Jūs turbūt labai griežtai buvote auklėtas. Aš irgi - bet persiauklėjau . Ar žinote: mums MELAVO, kad pas mus tarybų sąjungoj sekso nėra .

Svečias: Gal drovumas, gal pabijojo buti isjuoktas, gal atsilakstes gal, gal . Galiausiai nurasytas.O gal nenormalus? Tai kam klausimai o gal?

Klausimai, taip... drovuolis (glebesčioja ir pats pasitenkina - koks cinizmas!). Atsilakstęs - ko tada jos nepaleidžia, ilsėtųsi jau po lakstymo .

Svečias: Esama savo antraja puse iki pirmosios sueities kadrinau du metus, per ta laikotarpi nebuvo jokios kitos. Pareiskimus nunesem dar po metu. Isvadas daryk pati. Jei nebutu Meiles, o mano aparatura veiktu, Jusu butu daug.

Spėju jūs su pačia buvote dar jaunučiai ir žali . Ir mano lygiai tokia patirtis. O čia 50-metis diedas. Kiek Moteriai - nežinau, bet tarkim kokie 35. Tai tokiame amžiuje tikrai juokinga (jei nesakyti kvaila) platoniškai mylėti, vaidinti nekaltybes.

Svečias: “Atleidziu Tau kad nepriemei mano meiles.” Egoiste!

Dar per daug kilni tokiam, atsiprašau, chamui .

Svečias: Materialiste.

Svety, o jus sutuoktinė sveikina su gimtadieniu ir Kalėdomis? O jūs ją? Jei kurį kartą nepasveikintų - nesusimąstytumėte, kas čia jai nutiko?...
Na gal jau gana. Bet diskusija tikrai įdomi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/19 07:44:19 07:44:19

Kaip ir viskas aisku toj temoj. bedasbiai, impotentai, skrudzai, meno zmones ten visokie yra priplauke, jie netinka mums i pora, geriau tegu negaisina laiko nei sau nei kitiems. Tai issigimusiu asmenu rusis.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/03/19 14:23:14 14:23:14

"...mums MELAVO, kad pas mus tarybų sąjungoj sekso nėra" - na jau ne! Sekso buvo per akis ir tada. Tik ne tiek daug, kaip dabar, nes prasčiokams jį ribojo valdžia ir spec. tarnybos. Draudė - drausmino griežtai, bet vasarą Juodosios jūros pakrantė ir krūmai ūžė, lingavo nuo baltapūkių - mėlynakių nuo Baltijos jūros šalių sekso ir ir palaimingų dejonių. Taip kad būta jo kaip reikiant gana nemažai. Pietiečius labai mėgo mūsų lietuvaitės ir stengdavosi pabėgti, ištrūkti iš šeimos, nuo sutuoktinio ir atsimylėti visai žiemai ir nemaloniam rudeniui - už visus metus.

Lazdynai

L

922 įrašai

2010/03/19 14:46:32 14:46:32

Iseina pagal Leli, kad vyrai cia visuomet buvo niekam tike, o moterys oho-ho!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume