Svečias: "Penkesdesimties" metu moteris atrado savo sirdziai artima, suranda priezasti (jis ne myli manes) ir del to nutraukia rysi. Po to atranda tam paguodos. Speju tokie scenarijai kartojasi metu metais. Antraji karta spesiu, viskas del to, kad nepatenkino seksualiai.
Kaip nustatyti, kiek moteriai metu? Kaip teisingai spėti, ar tas scenarijus iš metų į metus ar tai jos pirmoji meilė? Aš neapsiimu spėlioti, nes nesu visažinė. O seksas nuo kada tapo nebesvarbus vyro ir moters santykiuose?
Svečias: "Su meile atsisveikina per akimirka" nejuokink samanta, tokius zodzius gali kalbeti tik zmones kurie nezino kas tai yra. Vien tik sitame paciame forume tiek vyrai tiek merginos, vienasaliskai isiMyleja pirmaji klausima kelia kaip padaryti, kad jis arba ji butu salia?!
Nesakiau kad meilė tai panacėja. Kaip kam. Bet nenuneigsite, kad daugelis sveikų žmonių jos ieško ir ilgisi. Ir aš ne išimtis. Matėte, kap užgęsta kaitrinė elektros lemputė? Suplieskia ryškiai (paskutiniai žodžiai - aš mylėjau)- ir viskas, tamsa. Taip ir meilė. Prisiminimai apie ją dar gali lankyti. Bet kankintis, ašaras lieti - nėra ko. Nes Ta Pati Moteris nieko neturėjo iš tos meilės, sprendžiant iš jos postų. Tai buvo jos iliuzija, svajonė, mūza, jei norite. Tik stipri asmenybė taip tesugeba. Patikėkite, daug mačiau įsimylėjusių ir išsiskyrusių - ir tik nedaugelį tokių brandžių.
Gal ji ir darė kažką, kad būti šalia, iš kur jūs žinote? nei aš nei jūs to negalime žinoti, tai neteikime taip kategoriškai. Anot jūsų tai blogai ar gerai, jei norisi, kad mylimas žmogus būtų šalia?
Svečias: Volia. Jeigu Meile trunka septynerius metus, vadinasi pagal sia logika visos pasaulio poros turi nutraukti rysi. Labai stipri aistra trys metai, susizavejimai nuo vieno vakaro iki pusmecio. Bendravimas del sekso, trys metai.
Kiek supratau, Moters ir jos mylimojo draugystė trūko tik apie puse metų - kodėl tuomet kalbate apie nors ir 3 metus???
Svečias: Noriu baigti sita pilstyma is tuscio i kiaura. Meile ateina kai atveriamos durys, bet ne tada kai jos ieskoma. Meile ateina, tada kai zmogu apgaubi savo siluma ir artumu, bet ne tada kai dovanoji nuzudytas geles.
Nesiekiu pateisinti vyriskio ir smergti moters. Tiesiog kaip pati sakai, vadinkime viska tikraisiais vardais...
Kodėl manote, kad ji jam dovanojo nužudytas gėles? Suprantu kad metafora...bet visgi? O jei ji būtų apgaubta kaip jūs sakote siluma ir artumu - ji nusiviltų, pabėgtų, ieškotų kito??? Neaišku, kuo jis ją apgaubė .
Svečias: Noriu baigti sita pilstyma is tuscio i kiaura.
Ir pabaigai: ne jūs, kiek supratau, temą iškėlėte - tai kodėl norite baigti "šitą pilstymą iš tuščio į kiaurą?" Forume yra daugiau ir be jūsų dalyvių, kurie turi ką pasakyti. Gal jūs tasai vyras ir esate . Kad taip jus kabina.