Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Esu as Moteris...

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/03/15 06:19:25 06:19:25

Taip, tobulybės liesti negalima! O DP moterys yra tobulos, todėl nėr su kuo net kavos išgerti, tenka lankyti psichikos ligonių savipagalbos ir reabilitacijos centrą. Bet juk senoliai sako, kad moteris laiminga tada, kai ji būna patenkinta savo kūnu. O patirti laimę be gerų santykių su vyru, su jo kūnu lyg ir neįmanoma. Žodžiu, moterį ir vyrą laimingais daro sėkminga papildanti santuoka, darni šeima, abipusis supratingumas, geri tarpusavio papildantys santykiai, saugus, palaimingas seksas ir harmonija su aplinka, su visuomene – sveikas gyvenimo būdas, kūryba. Ir tai nėra vien tik žodžiai.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/15 07:51:44 07:51:44

Lelis Borgia: Taip, tobulybės liesti negalima! O DP moterys yra tobulos, todėl nėr su kuo net kavos išgerti, tenka lankyti psichikos ligonių savipagalbos ir reabilitacijos centrą. Bet juk senoliai sako, kad moteris laiminga tada, kai ji būna patenkinta savo kūnu. O patirti laimę be gerų santykių su vyru, su jo kūnu lyg ir neįmanoma. Žodžiu, moterį ir vyrą laimingais daro sėkminga papildanti santuoka, darni šeima, abipusis supratingumas, geri tarpusavio papildantys santykiai, saugus, palaimingas seksas ir harmonija su aplinka, su visuomene – sveikas gyvenimo būdas, kūryba. Ir tai nėra vien tik žodžiai.

Taip, tu teisus. Bet apie visas DP moteris gal taip nesakyk, kas liečia posto autore, kuriai atsakiau, esmė ta, kad tobulybė buvo ne toje merginoje, o tas senukas ją išsigalvojo, j buvo JO GALVOJE. Gal ir autorė atrodo savo mylimajam tokia tobula (juk rašė apie save, kokia ji yra), kad ir jo galvoje susikūrė toks mitas. Čia tik mano spėjimas, gal viskas yra kitaip. Bet mane stebina tokia vyro pozicija. Kaip kitaip ją paaiškinti ?

svecias (ta pati nemylima moteris)

S

1 įrašai

2010/03/16 06:40:42 06:40:42

Vakar atsisveikinau su mylimuoju.
Radau jegu issakyti jam savo jausmus ir lukescius.
Jo reakcija tokia kaip ir reikejo tiketis. Pagalvos, apsvarstys, po to man pranes, ka nusprende del musu santykiu.
Intuityviai jauciu kad nuspresta bus ne mano naudai. Aš jam nereikalinga kaip mylima moteris.
Nelaukiu jo sprendimo. Nusprendziau pati.
Galiu myleti ir buti mylima. Nebereikia man to skausmo dvasinio, fizinio, jei ji sukelia ne meile, o abejingumas.
Kaip nesunku buvo apsispresti po to kai issisakiau cia, forume. Aciu jums.
Ypatingai aciu Samantai. Tame senelyje atpazinau savo buvusi mylimaji, jo ateitį.
Su meile leidziu jam eiti savo keliu.
Sekmes visiems cia esantiems.

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/03/16 06:54:03 06:54:03

Svečias: Esu as Moteris....isdidi ir zinanti savo verte. Grazi. Protinga. Pokalbis su manim patraukia ilgam laikui.
Bet mylimas vyras to nevertina.
Nors buciau dovana mylimam vyrui: istikima, idomi, seksuali, mylinti.
Bet - tokios manes jam nereikia.
Paleisti manes jis irgi nenori. bet ir PALIESTI, myleti - taip pat.
Nejaugi jis nemato jog esu Moteris?
Nekarta jam tai sakiau: ir uzuominom ir tiesiai.
Turiu susirasti meiluzi...nes nebegaliu daugiau...
Esu as Moteris - bet kam, tik ne jam, mylimam vyrui...

Tai nebuvo sąžiningas kunigas ? Nes ir jie neatssipiria gražioms moterims. Niu niekaip neįsivaizduoju vyro, mylinčio moterį, besižavinčio ja ir nenorinčio ją paliesti .

buvusi nemylima moteris

B

1 įrašai

2010/03/16 06:59:00 06:59:00

Ne, Alida, jis - menininkas.
Ir tuo turbut viskas pasakyta...
Nuostabi supancio pasaulio pajauta, intelektas beveik uz suvokimo ribos - ir negebejimas pajausti gyvos Moters...

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/16 09:53:46 09:53:46

Svečias: Esu as Moteris....isdidi ir zinanti savo verte. Grazi. Protinga. Pokalbis su manim patraukia ilgam laikui.

Noreciau paklausti kiek laiko truko jusu santykiai, daznai susitikdavote? Ar jis sake, kad myli?
Man tai panasu i vienpuse meile, kai kitas santykius isivaizduoja tik kaip draugyste. Gal jis gejus, gal seip jam patiko tik bendrauti su jumis del jusu intelekto, bet kaip moteris jo netraukete.

dar nemylima moteris

D

1 įrašai

2010/03/16 11:08:56 11:08:56

Svečias:

Noreciau paklausti kiek laiko truko jusu santykiai, daznai susitikdavote? Ar jis sake, kad myli?
Man tai panasu i vienpuse meile, kai kitas santykius isivaizduoja tik kaip draugyste. Gal jis gejus, gal seip jam patiko tik bendrauti su jumis del jusu intelekto, bet kaip moteris jo netraukete.

Pazistami apie puse metu.
Susitikinejome kelis sykius i savaite, o telefonu bendravome kasdien.
Viena karta sake kad myli.
Kaip su moterimi jis pasitenkindavo su manim glostydamas mane. Retai. Kitaip net nebuvo. Man tai iskrypimas, jei abu mes sveiki.
Nepripazino nei svenciu, nei gimtadieniu, nei dovaneliu nei kitu demesio zenklu.
Bijojo isipareigoti.
Bet vyro ir moters santykius supranta kaip seima, drauge. Galbut tai melas.
Jis registruotas jau ilga laika sioje pazinciu svetaineje, o gal ir kitose.
Neislaidauja, niekur nedirba.
Patrauke savo meniskumu, neeiliniu mastymu ir nepriekabiu seksualiniu elgesiu, tuo labai skyresi nuo kitu vyru.
Esu jam dekinga. Jis pazadino manyje Moteri.
Esu tokia atvira, nes noriu kad kitos ir kiti pasimokytu is mano patirties.

Atleiskite uz per dideli atviruma.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/16 11:21:11 11:21:11

Kazin kiek jam ir jums metu, nes jei tai jaunas zmogus, as ji suprasciau, bet gal jam 43? Tuomet suprantu irgi.

Ta Pati Moteris

T

4 įrašai

2010/03/16 20:25:04 20:25:04

Svečias: Kazin kiek jam ir jums metu, nes jei tai jaunas zmogus, as ji suprasciau, bet gal jam 43? Tuomet suprantu irgi.

Jam yra netoli 50.
O ką supratote? Amzius nesvarbu, jei kas?...
Busiu tik dekinga jei pamatysiu su kitu pagalba savo klaidas. Nors jau ir velu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/16 20:29:40 20:29:40

Tai tikrai ne jusu klaidos, tiesiog as pazystu tokiu vyru. Jie nepataisomi. Bekit nuo jo kuo greiciau ir kuo toliau, nes svekata sues.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume