pagarbiai
swx
Is kur zinoti, kad psichologas protingesnis
Negaleciau duoti tokio patarimo, o gal isprotejau as taip pat
kaip zinot ar zodyne zodis parasytas teisingai:)))
Leo
2009/03/25 09:54:21 09:54:21
kaip zinot ar zodyne zodis parasytas teisingai:)))
2009/03/25 10:20:12 10:20:12
Kora kaip pavizdį imu šią frazę"Ciklas šeši – Vyras kaupia jėga. Vyras supranta arba nesupranta kad jo gyvenimo moterys jį durnina. Mediciniškai tai vadinama amžiaus vidurio krize. Jei vyras protingas ir supranta, kad yra durninamas, jis žudosi arba daug geria. Jei vyras gyvas ir blaivus, - jis nesuprato " pratesiu jei jis nesuprato jis durnius. Kitos išeities visame pasisakyme kaip ir nėra. Padėtis be išeities ar ne ?!
Normalios psichikos žmogus tokių frazių nerašinės (nekalbu apie visą pasisakymą). Nebent jis toje duobėje apie kurią būtent šiame cikle ir aprašoma, bet kuriuo atveju jam reik pagalbos. O ar psihologas protingesnis už Zigried ?! ne mano kompetencijos reikalas.
Man labiau įdomu nuo ko Jūs ten kaifavote? (kuo toliau tuo labiau man primenate man pažystamą žmogų) ar ta vieta iki ciklas vienas?
swx
2009/03/25 11:05:48 11:05:48
Zigfried pamiršo idėti savo zitatos šaltinį:
[url:26gr6wkk]http://www.atvirai.lt/straipsniai/feljetonai/feljetonai/ne-conjugare-nobiscum/_print/[/url:26gr6wkk]
"Intelektuali šizofrenija užplūdo visas gyvenimo sritis. Nori to ar nenori, tačiau reikia susitaikyti. Mes jau nebeesame kokie buvome prieš tai. Straipsnyje atskleidžiamas vyro ir moters santykis, per intelektualinės šizofrenijos prizmę."
pagarbiai
swx
Lelis Borgia
2009/03/25 11:16:40 11:16:40
Nubėgs tikrai, o šiltai ne visos sėdėsit - teks serialus žiūrėt.
feminae esse puellae
2009/03/25 12:39:23 12:39:23
gera straipsniuka imete zygfrid. Spalvos sutirstintos, bet keleta taikliu pastebejimu yra.
Gaila, kad ne visi vyrai tai supranta - moterims nuo to tik dar geriau, jos tuo naudojasi.
Negana to, nepaminetas vienas svarbus dalykas - dauguma vyru pervertina moteris, mano esant jas protingesnes ir geresnes, nei jos is tikro yra. Atminkit tai.
kora
2009/03/25 13:59:46 13:59:46
Paimt kelis zodynus (skirtingu metu leidimo) ir juos sulygint
kora
2009/03/25 14:32:34 14:32:34
Kas parasyta, manes nestebina, nes laikrascius skaitau ir Delfi, beveik vien antrasciu uztenka, kai kada dar televizoriu pasiziuriu. Ten parasyta beveik tas pats. Kiekvienas skaito, tik vienas lieka abejingas pakol savo pavardes neranda, kitas piktinasi tyliai, taciau nesusimasto, kaip galima is to isbristi, linksi galva, o trecias padeti nori ir jo negirdi niekas. Sis zmogus uzakcentuoja DP svetainej, kas darosi aplinkui, suteikia galimybe visiems susimastyti, kas esam ir ka galim padaryti, nors trupineli imesti kazko grazaus i bendra savo deze. Manau reiketu visa skaityti teksta, nes, isimant kai kurias pastraipas, galima nesuprasti poteksciu.
Pasaulis mazas, Lietuva - tuo labiau. Kad primenu kazka, tai jusu vidinis reikalas, lygiai taip pat, kaip mano vidinis reikalas kaifuoti ir nekaifuoti.
P.S. Karaliai turedavo juokdarius. Kas protingesnis ir kas labiau kencia: karalius ar juokdarys?
kora
2009/03/25 14:35:44 14:35:44
Ir buti BABA JAGOM, kad "neklusnius vyrus" pagauti ir suvalgyti desertui
strateg37
2009/03/25 14:58:40 14:58:40
kaip ten bebutu,bet manau kad jums vyrukai labiau reiktu psichologo ar psichoterapeto pagalbos...sutinku kad Zygis kartais nusišneka,bet as siandien palaikau Zygio pozicija..sakyciau,reiktu pasistengt kad iskapstyt visokiu orginaliu ir nestandartiniu minciu...i viska reikia ziuret paprasciau ir nebut niurzgom... as siandien kaip niekad smagiai pasijuokiau skaitydamas autorine Zygio tema...ir pasisakymus bei komentarus apie Zygio asmenybe...gaila dingo aršusis jo oponentas Arunas KLP
2009/03/25 15:14:26 15:14:26
Kora dar kartelį akcentuoju to ką jis nukopijavo ir įmetė. Įmetė kaip savo, beje pradžioje pagalvojau keistoka gramatika. Po googles paaiškėjo iš kur ši genijali kalba.
Kora išbristi kam ir iš ko. Iš intelektualinės šizofrenijos?! Jug būtent Jūs atradote save tame tekste, o realybėje ?! ir kaip pats to teksto autorius įvardyja su tuo reikia taikytis. [i:25kucqai]"Intelektuali šizofrenija užplūdo visas gyvenimo sritis. Nori to ar nenori, tačiau reikia susitaikyti. Mes jau nebeesame kokie buvome prieš tai. Straipsnyje atskleidžiamas vyro ir moters santykis, per intelektualinės šizofrenijos prizmę."[/i:25kucqai] Svaigti ir prisigalvoti galima iki beprotybės, bet kaip faktas, jos kartais neižsipildo. Nes tai tiesiog ne įmanoma. Paprastai kalbant prisigalvojama nerealių dalykų. Skaičiau aš šį tekstą bent tris kartus. Savęs neradau.
Kas darosi aplinkui, mes visi skirtingai reaguojame. Kas aktualu Jūsų kaimynui asmeniškai DP forume manęs tai neliečia. Skaitau kas parašyta...
Strateg37, o ką gi Jūs palaikote, asmenį įklimpusį į liūną?! o dėl ko jis geria? o gal čia bajeris mol?
swx