Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Amazonės tipo moterys

Svečias

S

689 įrašai

2010/03/15 08:01:16 08:01:16

Kam uzsiciklinti? Vyru ir moteru vertybes skirtingos. Diskutuokime draugiskai be izeidinejimu.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/15 08:12:48 08:12:48

Graži XXX: Sekasi man visada puikiai, nes esu čia ir dabar, bet [b:1ftvprbz]niekaip nerandu[/b:1ftvprbz] tikro vyro. [b:1ftvprbz]Aš iš vis niekada nieko neieškau,[/b:1ftvprbz] na nebent ką nors pametu kur nors,

Pati sau prieštaraujate: Tai sakote kad niekaip nerandate, tai teigiate, kad niekada ir neieškote . Kaip moterys gali tikėtis, kad vyrai supras ir susižavės tokiais prieštaravimų kamuoliais?

Graži XXX: Esu gerai pasikėlusi, bet eidama kelią matau, ir nosytė turi skėtuką. Į tokius, kaip Borgia nežiūriu, nes tokie vyrai yra amoralūs, iškrypę ir lytiškai nepajėgūs. Man labai patinka tokiai būti. O šiaip tai aš nekenčiu makaronų ir kvailų žmonių, ir kitų degeneratų, šiaip plevėsų. Nemėgstu dirbtinių šypsenų ir per daug turtingų vyrų, nes pati gerai uždirbu ir save išlakau. Nemėgstu Palangos, nes vasara ten pamatai, koks baisus mužikų kaimas yra Lietuva. I pasimatymus su Lochais ir Borgijomis nevaikštau, nes tam esu per graži ir per turtinga! Jeigu domina kažkokia papildoma informacija, prašom skambinti 118.

Nemėgstate Palangos, savo krašto, čia jums visi mužikai. Kodėl nevažiuojate į džentelmenų kraštą? Gal ten neišeitų tų pačių mužikų išnaudoti ir tokiu būdu lobti? Ne paslaptis kad mužikai dirba už minimumą.
Apskritai jūsų poste pakankamai arogancijos, pykčio ir nevilties - kas rodo kad vis tik nesate jūs, tokia puiki ir šauni, [b:1ftvprbz]laiminga[/b:1ftvprbz]. Turėti jūsų savybes dar nėra laimės ir meilės garantas. Nes jūs matote kas bloga, kas jums nepatinka, o nematote, kas yra gera aplink. Jūsuų gyvenimo nuostata: aš geras - tu blogas. Tą ir gaunate. Nuoširdus patarimas: mylėkite save iš tikrųjų, ne savimeilaukite.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/03/15 08:26:35 08:26:35

Taip, mano viena iš kumyrių yra Lėnytė, bet dabar aš turiu kitą jauną gražuolę - kumyrę Elenytę(Helene Fischer), o ką? Ji, patikėkite, užsigrūdinusi sibirietė iš Krasnojarsko. Tokie žmonės yra stiprūs, natūralūs, nesimaivo ir gerai žino gyvenimo, meilės, paprastumo, nuoširdumo, draugiškumo, artumo, žmogiškos šilumos vertę. Patinka ir rūsčioji A.Merkel. Juk ne veltui ją, išpuikę graikai viešai prakeikė gatvėse ir žiniasklaidoje, pripratę gyventi kitų sąskaita, kaip mes. Aš Angelinos vietoj jiems špygą parodyčiau, o ne babkių duočiau, po viso to, kai jie šitaip išsityčiojo iš jos ir jos Tėvynės.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/15 09:04:10 09:04:10

Gal geriau tu, Leliuk, tikrąją reaalią moterį/merginą susirask ir ja žavėkis? Nes dar pakartosi likimą to senuko, kuris žavėjosi iš tolo, liko vienišas ir dabar lankosi psichoreabilitacinėse savipagalbos grupėse . Na kas tau trukdo tikrą susirasti? Asiprašau už tiesmukiškumą.

ji

J

98 įrašai

2010/03/15 09:09:17 09:09:17

Borgia, esi įkyrus, kaip Kandidozė!

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/03/15 09:23:44 09:23:44

Ji: Borgia, esi įkyrus, kaip Kandidozė!

Ne - aš ežiuolis. Gerai toleruojamas ir nesukeliu nepageidaujamų ne tik poveikių, bet ir pojūčių. Netoleruoja tik direktoriai ir aikštingos damos. Matot, kaip gerai apie save galvoju...

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/03/15 09:33:23 09:33:23

samanta: Gal geriau tu, Leliuk, tikrąją reaalią moterį/merginą susirask ir ja žavėkis? Nes dar pakartosi likimą to senuko, kuris žavėjosi iš tolo, liko vienišas ir dabar lankosi psichoreabilitacinėse savipagalbos grupėse . Na kas tau trukdo tikrą susirasti? Asiprašau už tiesmukiškumą.

Ačiū už nuoširdų patarimą, bet...bet mes kalbame apie stiprias moteris ir amazones. Aš žinau, kas yra meilė. Pažįstu draugystę su moterimi. Ji ypatinga, ypatingesnė nei šiaip sau draugystė su vyru. Kai buvau Pigmaleonu - ieškojau bendraminčių. Nesu nusivylęs savo gyvenimo kely sutiktomis moterimis, o priešingai - buvau pakylėtas. Visi mes žmonės, todėl mūsų būtą ir yra ir gerų, ir blogų, ir labai blogų tiek vyrų, tiek moterų.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/03/15 18:39:24 18:39:24

Lelis Borgia:
Ji: Borgia, esi įkyrus, kaip Kandidozė!

Ne - aš ežiuolis. Gerai toleruojamas ir nesukeliu nepageidaujamų ne tik poveikių, bet ir pojūčių. Netoleruoja tik direktoriai ir aikštingos damos. Matot, kaip gerai apie save galvoju...

Jūs klystate - Ežiuolė (Echinacea purpurea) tik labai išreklamuotas augalas. Turi savų šalutinių poveikių, ypač nerekomenduojama berniukams.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/16 14:10:56 14:10:56

Ji: Ne, jūs galite nusišauti - palengvės! Ar pačiam taip mamytė liepė parašyti? Jei taip, tai ji superinė - gali tiesiai į LNK žygiuoti: priims ir žvaigžde padarys. O jei dar riebiau tavo mamyčiukas sugebės tave įkalbėti parašyti - gali liuosiai būi kituose rinkimuose ir prezidente išrinkta. Lietuvai tokių kaip pats ir tavo mamyčiukas labai reikia. Nesupratau, ar Marlena buvo pirmoji didžioji moteris, kurią viešai pasmerkė jos vienintelė dukra ar ta kita?

Na mamos ir tevo senai jau neturiu. Pradedu suprasti kai ka Jus skaitydamas.

Siandiena manau kad vienisas zmogus tai ne isbandymas, o atlygis.
swx

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/16 20:20:01 20:20:01

Svečias:
Siandiena manau kad vienisas zmogus tai ne isbandymas, o atlygis.
swx

Atlygis už ką?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume