Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Moterys - skorpiones!

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/04 16:49:06 16:49:06

Manau, kad tai skonio reikalas.Aš parašiau kartą , kad gimusi lapkr.22 d. - mane tas internetinis pazinciu portalas padare mane Šauliu.Kitą dieną gavau laišką iš tokio vyruko Kaip jis burnojo ant moterų Šaulių - Oho.Sakė , kad turėjo kelias merginas Šaules ir visos jos barakudos, melagės,žertvos ir pan. labai daug negražių žodžių.Aš jam nusišypsojau ir pasiūliau daugiau niekada nedraugauti su Šaulio ženklo moterimis.Nemanau, kad ženklas labai jau toks svarbus.Viskas priklauso nuo mūsų minčių ir požiūrio į save ir į kitus žmones.Pažiūrėk į veidrodį-nusišypsok -ir pamatytsi šypseną , susirauk - ir pamatysi rūškaną veidą . Leja.

vaikinukas

V

2 įrašai

2010/08/28 11:21:38 11:21:38

tamsta: is patirties galiu pasakyti, kad moterys gimusios po skorpiono zenklu yra svelniai tariant keistokos (paprasciausiai-durnes)

Tamsta, gal dar paprasciau tariant pats esate durnius. Draugauju su skorpiono zenklo mergaite ir esu labai ja patenkintas. skorpiono zenklo moterys dazniausiai buna stipraus charakterio ir asmenybes zmones, kaip jau anksciau skaiciau kazkurios mergaites komentara "atsidave seimai, istikimos ir t.t" tikrai taip. Jai pats esate skystakiausis arba apsileides "vyras" tai nekeista, kad susidaro toks ispudis jai laikote nuoskauda isdetas i suns dienas

Linkiu suaugti, pagarbiai, vaikinukas.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/08/28 11:44:26 11:44:26

Nuostabios, aistringos ir patikimos moterys, puikūs, paslaptingi, įmantrūs žmonės su stipria aistra priešingai lyčiai, jei tik suranda tam tinkamą vyrą, o šiaip kaip ir visi kiti žmonės. Būna blogos ir būna geros. Seksualumas, jausmingumas, emocionalumas ir intuicija juose puikiai dera su ryžtingumu, karingumu, analitiniu mąstymu ir geležine valia. Sako, kad gėris ir blogis Skorpionei labai reliatyvios sąvokos, kaip ir lytinė ištikimybė. Su jomis verta nusidėti, nors yra savininkiškos ir visai ne bobiškos, kas patinka atitinkamiems vyrams. Kartais per daug pavydžios, bet sau leidžia nukrypti į šoną. Pažemintos ir įskaudintos jos gali nešiotis nuoskaudą daugybę metų ir, pasitaikius progai, netikėtai smogti nevėkšlai į jautriausią vietą - sėklides. Todėl Vandenis pataria Skorpionių nežeminti ir nemeluoti joms. Skorpionės turi daug paslaptingos lytinės energijos ir stiprios traukos pasimylėti. Jos žvilgsnis gilus, piktas, skvarbus, veriantis ir hipnotizuojantis. Skorpionės dievina gilų, bet patikimą ir saugų seksą ir su juo susijusią mistiką. Skorpionė tikra ragana, gera žolininkė, puiki masažuotoja su stipria erotine potekste, kurios kerams neatsispirs joks jos vertas vyras. Nors man, kaip Vandeniui ir nelabai jos tinka, bet aš jas platoniškai ir energetiškai myliu per atstumą. Būkit laimingos!

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/08/28 11:47:02 11:47:02

vaikinukas:
tamsta: is patirties galiu pasakyti, kad moterys gimusios po skorpiono zenklu yra svelniai tariant keistokos (paprasciausiai-durnes)

Tamsta, gal dar paprasciau tariant pats esate durnius. Draugauju su skorpiono zenklo mergaite ir esu labai ja patenkintas. skorpiono zenklo moterys dazniausiai buna stipraus charakterio ir asmenybes zmones, kaip jau anksciau skaiciau kazkurios mergaites komentara "atsidave seimai, istikimos ir t.t" tikrai taip. Jai pats esate skystakiausis arba apsileides "vyras" tai nekeista, kad susidaro toks ispudis jai laikote nuoskauda isdetas i suns dienas

Linkiu suaugti, pagarbiai, vaikinukas.

Aaaaaach, ačiū. Skorpionės to neužmirš. Ir dar. Jei nori turėti patikimą draugą ar draugę - rinkis skorpioną (turiu galvoje ne šios temos skorpionus . Čia rimtai.

L

1373 įrašai

2010/08/28 11:56:44 11:56:44

Lelis Borgia: Nors man, kaip Vandeniui ir nelabai jos tinka, bet aš jas platoniškai ir energetiškai myliu per atstumą. Būkit laimingos!

Ak, net pamiršau visus mane erzinančius (atleiskit...) Jūsų komentarus . Skorpionės to neužmirš. Su meile

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/08/28 12:57:57 12:57:57

Vandenis negali ne erzinti, nes toks jo pašaukimas

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/28 20:00:01 20:00:01

netikiu jokiais horoskopais, burtais ir panasiomis nesamonemis. Zmones is nerimo, bijodami ateities nezinios, bando ja susikontroliuoti zaizdami tokius zaidimus. Kortos, horoskopai ir kitokie meginimai nuspeti ateiti (ar zmogu) gali stipriai itraukti; pradedama tuo tiketi, gyventi, programuojama ateitis ir sutikiamos neva zmogui savybes pagal kazkieno nurodyta valia ar isitikinimus. To tarpu zmogus yra gimes laisvas ir turi spresti ir daryti nuolat pasirinkimus tik pagal savo LAISVA valia ir sazine. Jei isitraukti i spejimus nebesi laisvas daryti pasirinkimus, o gyveni pagal kitu primesta prognoze.
Nesamone visiska, akiu dumimas naiviems zmogeliams visi tiek burejai, horoskopu sudarynetojai, ekstrasensai ir kiti sarlatanai.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/28 20:16:14 20:16:14

Esu skorpione . Esu šeimos žmogus . Pasiaukojau šeimai , pasiaukojau artimiems žmonėms, gyvenau dėl šeimos,bet už tą pasiaukojimą - buvau žiauriai nubausta, tų žmonių dėl kurių pasiaukojau.
Man artimo vyro( jis pasirodo man buvo neištikimas) ir jo motinos( kuri šmeižė nebūtais dalykais).
Mano artima draugė pasakė, kad Jie, kaip vampyrai gėrė iš manęs mano gerąją energiją.
Dabar - visai kitaip žiūriu į gyvenimą.
Dabar turiu didžiulį troškimą GYVENTI.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/28 22:12:50 22:12:50

Svečias: Esu skorpione . Esu šeimos žmogus . Pasiaukojau šeimai , pasiaukojau artimiems žmonėms, gyvenau dėl šeimos,bet už tą pasiaukojimą - buvau žiauriai nubausta, tų žmonių dėl kurių pasiaukojau.
Man artimo vyro( jis pasirodo man buvo neištikimas) ir jo motinos( kuri šmeižė nebūtais dalykais).
Mano artima draugė pasakė, kad Jie, kaip vampyrai gėrė iš manęs mano gerąją energiją.

Kvaila buvai, todėl buvai nubausta. Labai atsiprašau už tokį išsireiškimą, bet jis yra nuoširdus. Nereikia niekam savęs aukoti, o tik kartu su vyru rūpintis šeima, vaikais, namais ir jokiu būdu nebūti auka. Reikėjo jokiu būdu niekad nesistengti vienai nudirbti visus šeimos ūkio darbus. Skorpionės turi daug stiprios gyvybinės energijos, todėl trauki vampyrus ir jų motinėles. Stumk tokius nuo savęs kuo toliau ir už padarytą žalą, už blogį nedovanok. Rask būdą kaip juos nubausti arba gerai pamokyti.

L

1373 įrašai

2010/08/29 08:07:15 08:07:15

Svečias: Esu skorpione . Esu šeimos žmogus . Pasiaukojau šeimai , pasiaukojau artimiems žmonėms, gyvenau dėl šeimos,bet už tą pasiaukojimą - buvau žiauriai nubausta, tų žmonių dėl kurių pasiaukojau.

Man tikrai [b:32dkglzr]nuoširdžiai [/b:32dkglzr]gaila nemažos dalies Lietuvos moterų, kurioms galvose įdiegta programa ''Auka''. Ir aukojasi (gal ir gražus žodis ''aukotis'', bet dažnai moterys juo įvardija savo vergystę), visai nepagalvodamos, ar kam nors reikalinga ta jų ''auka''. Na, taip, auka turbūt reikalinga menkystoms vyrams, kurie bent žemindami kitą jaučiasi esą šio to verti. Auka savaime pritraukia skriaudėją. O tada dėl nenusisekusio gyvenimo jau kaltinamas vyras, žiežula anyta, nedėkingi vaikai etc., tik ne pačių nesugebėjimas pakeisti save ir savo gyvenimą. Nereikia aukotis, reikia MYLĖTI.
Smagu dėl šios žiniutės autorės, kad ji, atrodo, savo gyvenime kažką pakeitė, gal truputį vėlokai, bet vis tiek gerai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume