Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Mano geriausio draugo mergina neištikima

Mano geriausio draugo mergina neištikima

drauge

D

3 įrašai

2009/02/24 11:40:43 11:40:43

Neseniai sužinojau, kad mano geriausio draugo mergina neištikima. Buvau klube ir mačiau, kaip ji bučiavosi ir grabaliojosi su kitu vaikinu. Tas draugas man labai brangus - nuo vaikystės mes kartu. Bet nežinau, kaip jam tai pasakyti. Ar išvis sakyti? Ką aš žinau - gal jie susitarę, kad gali būti nedidelių nuklydimų, bet tokių, kad kitas nesužinotų.. Ir jei pasakysiu, draugas pykti tarsi negalės (nes toks susitarimas), bet skaudu vis tiek bus... Ir šiaip - nu kaip tai pasakyti? "Labas, tavo mergina neištikima.."? Žinau, kad pati tikrai norėčiau, kad man tokį dalyką pasakytų, bet kokiu būdu tai padaryti, kad kuo mažiau skaudėtų... Padėkite, prašau..

yolantayo1296838981_db

Y

441 įrašai

2009/02/24 12:21:01 12:21:01

Jei pasakysi - liksi kalciausia. Susipyks, issiskirs - kalta busi Tu (uz nosies kisima ne i savo reikalus). Susipyks, susitaikys - kalta busi Tu (uz bandyma isskirti). O jei labai labai niezti liezuvis pasakyti, tai motyvacija greiciausiai ir yra slaptas (o gal ne visai) noras isskirti. Ar nesi to geriausio draugo slapta (o gal ne visai) isimylejusi? Gal viliesi, jog issiskyres su mergina jis bent jau bus "niekieno", jei ne Tavo? O gal pasinaudosi padetimi ir paguosi pagal pilna programa? Jei tokiu ketinimu neturi, vis tiek pagalvok, ar verta sakyti vien todel, "kad tu noretum, kad tau toki dalyka pasakytu". Na, tarkim noretum. O as nenoreciau, kad man pasakytu. O kodel esi tikra, kad JIS noretu tai zinoti? O kodel manai, kad nezino? O kodel netiki, kad galejai ir apsipazinti? Klube tamsu, blyksi sviesos, sklaidosi dumai... O kas, jei visai nekalta zmogu apsmeisi? Ir kada nors tai paaiskes... Manai, Tavo geriausias draugas Tau atleis?

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/02/24 12:32:23 12:32:23

O draugas ištikimas?

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/02/24 12:56:09 12:56:09

"ne tavo kiaule, ne tavo pupos" siuo atveju yra geriausia, mano nuomone. Cia yra ju reikalas. Trecias seimoje nereikalingas, kokia role jis bevaidintu. Mano rate yra neistikimas savo antrai pusei draugas. Ir sita as tikrai zinau, nes maciau tikrai ne bare, ir net jis bande kalbetis ta tema su manimi. Atsoviau, kad cia ne mano reikalas pokalbiui vos prasidejus. Maciau kaip jam palengvejo. Jei ji nemato, akiu tikrai neatidarinesiu, cia ne mano naktiniai baltiniai, tegul patys juos ir skalbiasi.

rimav1297844936_db

R

88 įrašai

2009/02/24 15:51:11 15:51:11

.

Melita

M

7 įrašai

2009/03/10 20:43:56 20:43:56

Neskaičiau problemos/ar ko. Bet šiaip klausimas perskaičius "Mano geriausio draugo mergina neištikima"... su kuo? Tavim? D

ela01

E

137 įrašai

2009/03/10 22:22:03 22:22:03

as pasakyciau tiesiai ka maciau.., o draugas tegul sprendzia istikima ji jam ar ne..

pk1318527306_db

P

92 įrašai

2009/03/11 01:21:19 01:21:19

jus kieno puseje? To betruko, kad drauga apgaudinetu, o as nepasakyciau jam! Cia tas pats, kaip prisideti prie apgaudinejimo. As supykciau, jei draugai zinotu, bet man tokio dalyko nepasakytu.

Jei jau manoma, kad gali draugas kaip tik nenoreti tai suzinoti (kuo labai abejoju), tai pries tai galima "netycia" pasiteirauti, ar jis pats tokiu atveju noretu suzinoti ar ne.

audra198110

A

9 įrašai

2009/03/11 06:24:00 06:24:00

KADANGI KIEK SUPRATAU ESI MOTERIS, TAI DERETU MOTERISKAI PASIKALBETI SU TA PANELE KURIA MATEI ESANT NEISTIKIMA SAVO VYRUI. GALBUT I KLUBA JI NUEJO ISLIETI SKAUSMA, NUSIRAMINTI. GAL TAI IR NE GERIAUSIAS BUDAS, BET YRA GRUPE ZMONIU, KURIE TIKI KAD SELSMAS KLUBE NEPERZENGIANT TAM TIKRU RIBU NERA NEISTIKIMYBE. O GAL SI MERGINA SUZINOJO, KAD JO ANTROJI PUSE BUVO NEISTIKIMA JAI? DAUG KLAUSIMU, DAUG NEZINIOS. MANAU PAKALBEJUSI SU "PRASIKALTUSIA" ISKLAUSIUSI JOS GALNET ATRASI JAI PASITEISINIMA, GAL TUO METU NEBUVO PERZENGTOS RIBOS, GAL TAI BUVO VIENKATRTINIS ATVEJIS DERL KURIO JI PATI IZGYVENA IR DAUGIAU NEKARTOS. O JEIGU JAU KYLA NORAS KAD DRAUGAS VISKA SUZINOTU, LEISK TAI PASISAKYTI JAI PACIAI IR NIEKADA NEISSIDUOK DRAUGUI, KAD TU ZINOJAI. NES KAS VYKSTA JU NAMUOSE - TIKRAI NEZINAI NET PUSES.

Binary

B

784 įrašai

2009/03/15 19:00:30 19:00:30

Kaip elgtis tokiu atveju priklauso nuo gana individualių savybių.
Galima prisiimti atsakomybę ir visa tai papasakoti savo draugui kurį apgaudinėja.
Galima tylėti ir išvengti atsakomybės, bet jei esi sąžiningas žmogus - tai ims kankinti sąžinė
Asmeniškai pats tai atitaikyčiau momentą kai jie bus abu vienoje vietoje ir pasakyčiau ką mačiau. Na, o kas bus tada, tas ir bus

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume