Nepykstam, mieloji Svetlana, ne. Materialūs dalykai man nerūpi, bet rasti vyrą su jūsų paminėtomis kitomis savybėmis, kad būtų mielas, mokėtų dalintis, rūpintis ir mylėti -misija neįmanoma.
Aš pakankamai apsirūpinusi -vyras, nieko neturintis jaučiasi šalia prastai, todėl vengia. Turtingas mąsto apie tai -o ką aš jai galiu duoti, ji beveik viską turi? Aš pakankamai išsilavinusi ir protinga, vyrai galvoja, kad negalės būti man įdomūs. Tai va, problemėlė tame, kad vyrai labai kompleksuoti ir, būtent, jie daugiausiai galvoja apie materialinius dalykus. Turtingi bijo, kad su jais esi dėl turto, beturčiai kompleksuoja dėl savo neturėjimo, o galiausiai visi bijo protingų, kaip jau buvo diskutuota vienoje temoje. O ką daryti moteriai, jei ji gali diskutuoti beveik visomis temomis -nuo ekonomikos iki politikos ir žmonių santykių temos? Nuolat apsimesti kvailute ir šypsotis?
Taip, tureti salia patikima, idomu, miela drauga, dalintis su juo viskuo, rupintis, myleti ir priimti jo rupesti bei meile, norėtųsi labai, bet...jeigu dar nors vienas protingas ir mielas, pasitikintis savimi, bet kartu gerbiantis moteris yra, labai mielai norėčiau nors keletą kartų pabendrauti tam, kad įsitikinčiau, kad tokių dar būna.