Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Įdomus klausimas moterims: kam jums reikalingas vyras..?

Įdomus klausimas moterims: kam jums reikalingas vyras..?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/01/09 13:56:16 13:56:16

Klausimas idomus. Zinoma, atsakysiu tik uz save. Bet pirmiausia turiu pazymeti, kad pasitaiko nepsitikejmo gera zmoniu valia ar nesavanaudiska veikla, ieskoma slaptu motyvu -ka jusu klausimas ir atspindi. Jei cia rasytu tik nusivyle zmones - ar nemanote, kad butu daug negatyvo, beviltiskumo? Reikia ir kitaip patyrusiu, mastanci nuomones. Taip, as esu ir psichologe, tai kita mano specialybe. Taip, yra zmogus, kuri sutikau cia. Kodel rasau cia? Manau, galiu zmonems kazka duoti is savo patirties, kazka teigiamo. Man nereikia nei pripazinimo, nei reitingo, nei kito mylimojo. Kai ko man reikia. Esu toli nuo Lietuvos. Noriu bendrauti su tautieciais, nenoriu prarasti rysio su tevyne. Tai tiek.[/quote]
Cia ar rasiau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/09 14:00:48 14:00:48

Ačiū už atsakymą. Tiesiog, taip ir maniau. Intuicija nepavedė. Gal ir būtų daug negatyvo, sutinku. Gal ir neblogai palaikyti diskusijų optimizmą, tik...jaučiasi, kad tai daroma būtent tuo tikslu.
Bet vistiek dėkui už atvirą atsakymą. Gal ir turiu slaptų motyvų -esu labai smalsi

Svetlana

S

980 įrašai

2011/01/09 14:16:43 14:16:43

Svečias: Ačiū už atsakymą. Tiesiog, taip ir maniau. Intuicija nepavedė. Gal ir būtų daug negatyvo, sutinku. Gal ir neblogai palaikyti diskusijų optimizmą, tik...jaučiasi, kad tai daroma būtent tuo tikslu.
Bet vistiek dėkui už atvirą atsakymą. Gal ir turiu slaptų motyvų -esu labai smalsi

Aciu uz klausima:). Buvo idomu atsakyti netgi paciai sau. Ir dar: as labai daug gavau is DP dalyviu, jo dalinimosi nuomonemis. Nes tikrai nesu nei tobulybe, nei visazine. Mokausi gyventi. Ir aciu visiems uz mintis

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/09 15:24:33 15:24:33

Svečias: Įdomu pasidarė beskaitant -ką čia forume veikia tokios nuostabiai gražios, taip gerai suprantančios vyrus ir tokios visom prasmėm teigiamos -Ugnelė, Lady scorpio ir Svetlana? Juk, jei jos tokios gyvenime, turėtų būti apgaubtos didžiuliu vyrišku dėmesiu ir negalėtų turėti laiko rašinėjimams čia. Beje, joms turėtų būti tai net neįdomu. Suprantu, kai čia rašinėja tos nusivylusios ponios -ką daugiau veikti neturint realaus asmeninio gyvenimo?
O šitos nuostabios moterys? Net jei realybėje nėra vyro šalia -iš čia turėtų pasipilti pasiūlymai.
Beje, žinau, viena jų sakys -dabar vyro nėra šalia, bet tada, manau, įdomiau būtų su juo kalbėti ir jam laiškus rašyti, o ne čia patarimus dalinėti.
Taigi, ar ponios čia dirba savanorėmis psichologėmis, kad pakeltų žemyn kritusią dvasią , ar kelia savo reitingus visokeriopa savigyra, nors jų realybė visai ne tokia? Gal yra trečias variantas, kurio negaliu suprasti?
Įžeisti nenoriu, tiesiog pasidarė labai smalsu.

Na, visų pirma, tai aš tik savo nuomonę išsakau, o nei labai nuostabi esu, nei ką. Na, gal tik optimizmo visose gyvenimo situacijose turiu kiek daugiau ir bandymo ieškoti sprendimo iškilusiose problemose.

Tai va - į klausimą ko čia čia tupiu, atsakysiu: nieko neieškau, jokie pasiūlymai manęs nebedomina, mylimą žmogų radau čia, DP, būdama nejauna moteris su 3 vaikais. Teisybės dėlei - tai mano antras bandymas. Pirma draugystė ne visai pavyko, t.y. likome šiaip draugais, tik ne jis buvo ,,kiaulė'', o aš girdėjau tik tai, ką norėjau girdėti. Žodžiu - pati kalta.
Čia kartais parašau, nes kažkiek ima pyktis dėl to begalinio moterų negatyvizmo, nusivylimo, kai kartais (bent jau mano akimis ir mano gyvenimiška patirtimi) viskas atrodo kiek kitaip. Tada bandau žmogų priversti žiūrėti į tai kitu kampu, o ne vien iš savo nuoskaudų šėšėlio. Pasirašau po kiekvienu savo žodžiu, nes vienaip ar kitaip tą esu pati patyrusi ar išgyvenusi.
Čia, DP, prabuvau 2 metus, sutikau daug žmonių, daug įgijau patirties, gal ir norisi kiek pakelti dvasią ir įpūsti tikėjimo, kad viskas ne taip blogai, kaip atrodo.
O slaptų motyvų tikrai jokių:)

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/01/09 18:26:05 18:26:05

Svečias: Ačiū už bandymus paguosti. Tik...nepastebėjot, netsirado ir tikrai neatsiras nė vieno vyro, kuris pritartų jūsų nuomonei? Kodėl? Nes jie galvoja kitaip.
Jie tik bando prisikabinti prie to išorėje, prie ko galėtų prisikabinti ir už tai sudirbti. Tokia realybė, deja.

Dar truko ,kad visi vyrai pradetu galvoti kaip moterys...nors deja tokiu vis daugeja. Vyrai tam ir yra vyrai, kad galvoja ir veikia, kitaip nei moterys. Zinoma tai nereiskia, kad turim izeidineti vieni kitus.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/09 19:29:47 19:29:47

Nu daugelis juos jau turėjot nusprendėt kad tokio koki turit jums nereikia tai ar jum reika tokio kur kita nusprendė kad jai tokio nereikia , kas lemia tokį jūsų kardinalų mastymo pasikeitima vienai netiko ,tai tiks man o kuris man netiko gal tiks kitai,va tikrai ar iš viso jų jums reikia kaip žmonių.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/09 19:36:47 19:36:47

Svečias: Įdomu pasidarė beskaitant -ką čia forume veikia tokios nuostabiai gražios, taip gerai suprantančios vyrus ir tokios visom prasmėm teigiamos -Ugnelė, Lady scorpio ir Svetlana? Juk, jei jos tokios gyvenime, turėtų būti apgaubtos didžiuliu vyrišku dėmesiu ir negalėtų turėti laiko rašinėjimams čia. Beje, joms turėtų būti tai net neįdomu. Suprantu, kai čia rašinėja tos nusivylusios ponios -ką daugiau veikti neturint realaus asmeninio gyvenimo?
O šitos nuostabios moterys? Net jei realybėje nėra vyro šalia -iš čia turėtų pasipilti pasiūlymai.
Beje, žinau, viena jų sakys -dabar vyro nėra šalia, bet tada, manau, įdomiau būtų su juo kalbėti ir jam laiškus rašyti, o ne čia patarimus dalinėti.
Taigi, ar ponios čia dirba savanorėmis psichologėmis, kad pakeltų žemyn kritusią dvasią , ar kelia savo reitingus visokeriopa savigyra, nors jų realybė visai ne tokia? Gal yra trečias variantas, kurio negaliu suprasti?
Įžeisti nenoriu, tiesiog pasidarė labai smalsu.

Mhm... Kaip tik šiandien buvau nusprendusi, kad patenkinau foruminį virtualaus bendravimo poreikį ir užsičiaupsiu. O čia -bac pasiaiškinimo reikalavimas. Pasijutau kaip mokykloj.

Ar tikrai nenorėjote įžeisti (beje, tai būtų neįmanoma)? Ar man pasigirdo ironiška gaida? Kodėl dalinėjate patarimus moteriai, kurios vyro nėra dabar šalia? Taip, tai Jūsų nuomonė, bet kiekvienas turim savo kelią.
Kodėl buvau forume? Todėl, kad norėjau tapti šio forume Mesije ir atnešti Gerąją Naujieną, todėl, kad norėjau pasakyti Lietuvai, kokia aš olialia pupytė. (Tikiuosi, vyrai tai išgirdo.)

Apskritai tai neturėčiau sudaryti Jums konkurencijos - viena, tai forumas, o ne pažinčių svetainė, nesu ''nuostabiai graži'', tik apygražė (bet tai ne mano, o tėvų ir kosmetikos industrijos nuopelnas), nesu tobula, tik apytobulė (bet tai vėl ne mano, o žmonių, kuriuos sutikau gyvenimo kely nuopelnas). Vyrus suprasti nesunku - su jais paprasčiau nei su moterimis - nekelia audrų stiklinėj, neieško paslėptų tikslų ir nerezga intrigų. Bet vėlgi, tai tik mano asmeninė patirtis - per gyvenimą savo aplinkoj mačiau tik normalius vyrus. Gal kalbėčiau kitaip, jei mane būtų supę alkoholikai, sadistai etc. Bet ir tuo atveju aš sakyčiau (čia apie gyvenimo partnerį), kad aš buvau kalta, pasirinkdama netinkamą žmogų, negiedočiau, kad visi jie kiaulės, tik ir pasiruošę suėsti mano gyvenimą.

Nedirbu čia savanore psichologe ir nesiekiu pakelti puolusią dvasią, žinau, kad tai padaryti neįmanoma, kol pats žmogus nepradeda kelti tos savo puolusios dvasios. Kalbu tik tai, kuo gyvenu. O tas pozityvus nusiteikimas neateina savaime - tik per kančią ir mokymąsi iš gyvenimo knygos išmoksti vertinti tai, ką turi. Tad neturiu tikslo užsiiminėti savigyra - geram daiktui reklamos nereikia. Priešingai, esu skorpionka, linkusi ramiai tūnoti šešėlyje ir stebėti, kas dedasi aplink, bet vis nesiseka...
Priešingai nei Svetlana ir Ugnelė, turėjau dar ir savanaudiškų tikslų (ATLEISKIT). Dažnai tenka sėdėti prie kompo - darbas... Kai labai pabosta - įšoku į forumą, pasižiūriu, kaip žmonės mąsto ir kuo gyvena, kartais įkišu savo trigrašį. Jei tai privertė kažką blogai pasijusti, tikrai apgailestauju. Labai noriu (nuoširdžiai, nors tuo nuoširdumu gal ir nepatikėsite, bet tai jau ne mano problema), kad visi ir visos būtumėt laimingi - kuo daugiau laimingų žmonių, tuo mums visiems geriau gyventi. Su meile – lady_scorpio

Svetlana

S

980 įrašai

2011/01/09 20:02:24 20:02:24

Lady_scorpio:
Priešingai nei Svetlana ir Ugnelė, turėjau dar ir savanaudiškų tikslų (ATLEISKIT). Dažnai tenka sėdėti prie kompo - darbas... Kai labai pabosta - įšoku į forumą, pasižiūriu, kaip žmonės mąsto ir kuo gyvena, kartais įkišu savo trigrašį. Jei tai privertė kažką blogai pasijusti, tikrai apgailestauju. Labai noriu (nuoširdžiai, nors tuo nuoširdumu gal ir nepatikėsite, bet tai jau ne mano problema), kad visi ir visos būtumėt laimingi - kuo daugiau laimingų žmonių, tuo mums visiems geriau gyventi. Su meile – lady_scorpio

Lady Skorpio, jei neliktu jusu forume, butu maziau pozityvo, humoro, ismintingumo. Man smeniskai jus daug davete, tad butu gaila. O savanaudiski tikslai ir pas mane yra: minejau kad tai mano rysys su Lietuva...taigi gaunu naudos. Ir pasimokau, kaip visada.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/09 20:08:20 20:08:20

svetlana:
Lady_scorpio:

Lady Skorpio, jei neliktu jusu forume, butu maziau pozityvo, humoro, ismintingumo. Man smeniskai jus daug davete, tad butu gaila. O savanaudiski tikslai ir pas mane yra: minejau kad tai mano rysys su Lietuva...taigi gaunu naudos. Ir pasimokau, kaip visada.

Ačiū, Svetlana. Neverta aš tų pagyrų, bet vis tiek malonu. Jūs turbūt pats švelniausias šio forumo žmogus, į viską žvelgiantis su giedria ramybe. Už tai aš Jus ir myliu.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/01/09 20:12:29 20:12:29

Lady_scorpio:
svetlana:
Lady_scorpio:

Ačiū, Svetlana. Neverta aš tų pagyrų, bet vis tiek malonu. Jūs turbūt pats švelniausias šio forumo žmogus, į viską žvelgiantis su giedria ramybe. Už tai aš Jus ir myliu.

Ak, Lady, ne visada taip buvo su manim ir ne visada yra...Kazkada buvau ir nusivylusi, ir pagiezinga...Tuo geriau jei dabar galiu skelbti, kad yra iseitis is tokios busenos, ir yra viltis sutikti savo zmogu. Aciu jums uz ivertinima ir siltus zodzius:).Abipusiskai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume