Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Įdomus klausimas moterims: kam jums reikalingas vyras..?

Įdomus klausimas moterims: kam jums reikalingas vyras..?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/07 20:53:09 20:53:09

O imtum sau patinkanti vyra, kuris nieko neturi - bedarbis, neuzgyvenes nieko, tik labai mielas ir idomus?
Taip, net nesusimąstyčiau. Pats faktas, kad nieko neturi, man nieko nereiškia.Tik...labai mažai yra neužgyvenusių nieko ir bedarbių dėl netinkamai susiklosčiusių aplinkybių. Didžioji dalis -dėl tinginystės, blogų įpročių, arba arogancijos, kad niekas jiems nepasiūlo tinkamo darbo. O tinginių, arogantiškų ir alkoholikų nelabai norėčiau...Nors, buvęs alkoholikas, išlipęs iš šito liūno, vertas pagarbos.[/quote]
tau rekomenduoju Lelis Borgia. Patikrintas su garantija 2 metams.[/quote]
Manai, kad Borgia tik du metus pratemtų neišdavęs, o toliau vėl ieškotų jaunesnės ir įdomesnės panelės? Seniams dabar tik jauniklių ir bereikia. O jei dar prie babkių - tai ir haremą užveisia.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/07 20:54:59 20:54:59

ar nezinai, kad vyrai myli akimis, o moterys ausimis? kas bus po 10 metu, nesvarbu, bet bent jau is pradziu vyrui moteris turi buti grazi. Ir tik is grazios norisi rupescio ir meiles, mielo laiko praleidimo, o ne is kokios storos ziezulos

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/07 20:57:02 20:57:02

Svečias: gali buti pati protingiausia, bet jei drucke, tai jokiu sansu, kad ir apie politika ismanytum

Jei esi dručkė, galėtum pakeisti mūsų Prezidentę.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/07 20:57:19 20:57:19

Svečias:
Manai, kad Borgia tik du metus pratemtų neišdavęs, o toliau vėl ieškotų jaunesnės ir įdomesnės panelės? Seniams dabar tik jauniklių ir bereikia. O jei dar prie babkių - tai ir haremą užveisia.

Tamsta uz kategorishkuma ne tik kad protinga, bet ir moterimi sunku pavadinti - niurzgli bobele, ir tiek

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/07 20:59:04 20:59:04

Svečias:
Svečias:

Tamsta uz kategorishkuma ne tik kad protinga, bet ir moterimi sunku pavadinti - niurzgli bobele, ir tiek

o tu kas? senas apsiseilejes pasileidelis

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/07 21:00:22 21:00:22

Svečias: Senam hrienui - skaniai gaminu, esu seksuali (čia ne mano nuomonė, o vyro, kuris tai žino, tik dėl tam tikrų aplinkybių mes negalim būti kartu, tai jo nuomone, jei vyras sužinotų, kokia aš būnu sekso metu, jam niekas kitas neberūpėtų) , kalbu tik tada, kai abu su kitu žmogum to norim, tačiau tada neapsimetu, kad tuo klausimu nieko neišmanau.
Tačiau tikrai nesu iš tų moterų, kurios turi intymių santykių su bet kuo, todėl dėl vyrų baimių net nemanau, kad kada nors dar teks su kuo nors artimiau bendrauti.
Kažkaip vyrai netiki, kad moterys gali ieškoti tiesiog šilto ir malonaus bendravimo...

Borgia tiki, nu, bent taip jau apsiskelbė vsiem na vidu.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/01/07 21:01:33 21:01:33

Paskaitys tokius postus jaunimas ir tikrai prades manyti, kad moterims reikia tik piniguociu, o vyrams jaunu palstakiu - nei silumos nei meiles...Bet argi siame forume atsispindi gyvenimo tikrove? Ne ir dar karta ne. Paprasciausiai cia daugumoje vienisu, nusivylusiu zmoniu svetaine(teatleidzia man jie - bet tai tiesa, kadaise ir as priklausiau siai brolijai:). O jei tai butu laimingu isimylejusiuju ir vedusiuju svetaine - komentarai kad ir ta pacia tema skirtusi kaip diena ir naktis...Tik taip jau yra: labai maza dalis laimingu zmoniu linkusi savo laime dalintis - nes galima sukelti pavyda. O stai negandos suvienija.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/07 21:03:23 21:03:23

[quote:2df0hcg2]
o tu kas? senas apsiseilejes pasileidelis [/quote:2df0hcg2]
Tai gal, BOBELE, pacituok TA mano komentaro dali, pagal kuria ishvada oadarei apie senuma, apsiselejima ir pasileidima? Ar tiesiog chia taip ishgirta bobishka "prota" demonstruoji?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/07 21:04:52 21:04:52

Borgia sakė, kad jam meilužių išvis nereikia, o gal ir moterų apskritai, kas jį ten žino. Pilna tokių keistuolių, nerandančių vietos gyvenime. Man tokių nereik.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/07 21:07:09 21:07:09

Svečias: [quote:2gvaykm4]
o tu kas? senas apsiseilejes pasileidelis

Tai gal, BOBELE, pacituok TA mano komentaro dali, pagal kuria ishvada oadarei apie senuma, apsiselejima ir pasileidima? Ar tiesiog chia taip ishgirta bobishka "prota" demonstruoji?[/quote:2gvaykm4]
tai kad tu net rasyti nemoki propesoriau, kruvos klaidu, musiet kuolais mokeisi, mars i pirma klase

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume