Zygfrid: Rozdionyj polzat- letat ne stanet. Isvertus i lietuviu kalba, butu: lauko toletui gimes, ant bide nesesk
Snobiskumas yra igimtas. Ne visiems muzikams ta suprasti. Ir nera tai nuobodu, nyku ar panasiai. Lietuvoje yra labai mazai vyru kurie nesioja kostiumus. O jei nesioja, tai perdidelius, sintetinius ir smirdancius, ir rankoves rankose. Apie batus tai isvis patyleti reiketu, nors tai pagrindinis vyro rubas! Nesuprantu zmoniu kurie nesioja treningus ne sporto saleje, ir pan. O kai pamatau aukto lygio vadovus ant Lietuvos su pigiais kostiumais ir dar pigesniais laikrodziais, tai tera viena isvada- runkelynas.
As tikriausiai snobas. Bet viska ka as darau darau naturaliai ir mano veiksmai man suteikia pasitenkinima. Taip as su kostiumu jauciuosi geriau ir man px ant viso pasaulio ka apie mane galvoja. Jei as jausciausi geriau su treningais nesiociau juos, bet taip nera. Jei as klausau simfonines muzikos, tai ji teikia man pasitenkinima. Jei as atidarineju duris moteriai, tai darau naturaliai. Jei laikau vyno taure uz kojeles, tai todel kad... Ir nera taip, kad snobo gyvenimas yra suvarzytas taisykliu. Taisykliu nera. Tiesiog tai yra gyvenimo budas. Kurio galbut kiti nesupranta. Ir jei bandytu kopijuoti, negautu pasitenkinimo. Nera nei gerai nei blogai. Ta pacia vyno taure galima laikyti su ranka, su koja, galima susikisti kur nori.. Esme yra laisve. Laisve savo pasirinkime, savo elgesyje.
Snobeli tu snobeli. Pasiimk tarptautinių žodžių žodyną prieš pasiskelbdamas kuo nors. Vienas pradėjo temą nuo liapsuso ir kiti pasigavo, nuvilnijo ir demonstruoja savo išsilavinimą.
Snobas - žmogus aklai mėgdžiojantis tai, kas jo manymu yra aukštuomenė ir eruditai. Tarkim, važinėja BMSu todėl, kad tai kruta ir parodo piniginės storį, o ne todėl, kad jam tai puiki, graži, elegantiška mašina. Tuo tarpu pačiam jam trūksta tiek išsilavinimo (ne laipsnių, o tikrosios inteligencijos), stiliaus pojūčio ir subtilumo. O Paprasčiau - snobas viešumoje valgys austres, o namie pasislėpęs - lašinius kramsnos Snobas - tai kevalas be turinio.
O teisingiausiai kas yra džentelmenas pasakė vienas vaikinas jau šioje diskusijoje, Kirilas, berods.