Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Nenoriu būti džentelmenas! Manifestas prieš snobiškumą.

Nenoriu būti džentelmenas! Manifestas prieš snobiškumą.

ieva

I

96405 įrašai

2008/08/05 08:31:23 08:31:23

kokia Agne saunuole, kad diskusija palaikai, man kostiumas, svarbus. sakoma, pagal ruba sutinka, na jei kostiumas, tai dazniausia ir mastymas tam tikras, ir subtilumai, ir elgesys ir issilavinimas, ir skonis. treningai tikrai nepatraukia mano demesio. Pries dzinsus nesu nusistaciusi, bet tai daugiau laisvalaikio rubas, gatveje atkreipiu demesi tik i stilingus zmones tiek vyrus tiek ir moteris. dar labai svarbu eisena, laikysena, simetrija.

smaila

S

343 įrašai

2008/08/25 16:49:51 16:49:51

Kaip visada į vyrų temas daugiau atsakinėja moterys :) Aš suprantu, kad būti džentelmenu yra sunkiau nei slunkiu, bet mieli vyrai, ar ne jūs griežtai peikiat merginas kurios yra neelegantiškos/storos/nenešioja sijonų/ nesirūpina išvaizda/nesilaiko etiketo taisyklių ir t.t. Norit nedėt pastangų į savo išvaizdą ir elgesį? Tai ir draugaukit su tokiom pat natūraliom moterim.

karile

K

33 įrašai

2008/10/07 09:01:56 09:01:56

pritariu :) Man gražu žiūrėti į kostiumuotus vyrus, jie atrodo dalykiškai, tvarkingai traukia akį. Tačiau jei džentelmeniškumas atsispindėtų tik kostiume.... Tai yra, kaip jau vienas narys minėjo, elgesys, manieros, mokėjimas bendrauti. Kitą kartą kostiumuotas nepraleis tavęs pro duris pirma praeiti, ką padarys džinsiuotas :)Taip kad čia neišsenkanti diskusija :)

ieva

I

96405 įrašai

2008/10/07 09:11:59 09:11:59

Kostiumas tik rūbas. Kiek kostiumuotu mužikų aplink. Džentelmenas, jei jis tikras džentelmenas, toks bus ir su triusikais.

Raa

R

103 įrašai

2009/01/17 20:16:44 20:16:44

smaila: Kaip visada į vyrų temas daugiau atsakinėja moterys Aš suprantu, kad būti džentelmenu yra sunkiau nei slunkiu, bet mieli vyrai, ar ne jūs griežtai peikiat merginas kurios yra neelegantiškos/storos/nenešioja sijonų/ nesirūpina išvaizda/nesilaiko etiketo taisyklių ir t.t. Norit nedėt pastangų į savo išvaizdą ir elgesį? Tai ir draugaukit su tokiom pat natūraliom moterim.

Va šis postas taikliausias

Tačiau kas yra snobizmas? Bandymas apsimesti tuo, ko nesi. Kostiumas ar šortai su kostiumu žmogaus džentelmenu nepadarys. Kaip ir asistavimas moteriai todėl, kad taip reikia

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/01/17 23:30:14 23:30:14

Rozdionyj polzat- letat ne stanet. Isvertus i lietuviu kalba, butu: lauko toletui gimes, ant bide nesesk

Snobiskumas yra igimtas. Ne visiems muzikams ta suprasti. Ir nera tai nuobodu, nyku ar panasiai. Lietuvoje yra labai mazai vyru kurie nesioja kostiumus. O jei nesioja, tai perdidelius, sintetinius ir smirdancius, ir rankoves rankose. Apie batus tai isvis patyleti reiketu, nors tai pagrindinis vyro rubas! Nesuprantu zmoniu kurie nesioja treningus ne sporto saleje, ir pan. O kai pamatau aukto lygio vadovus ant Lietuvos su pigiais kostiumais ir dar pigesniais laikrodziais, tai tera viena isvada- runkelynas.

As tikriausiai snobas. Bet viska ka as darau darau naturaliai ir mano veiksmai man suteikia pasitenkinima. Taip as su kostiumu jauciuosi geriau ir man px ant viso pasaulio ka apie mane galvoja. Jei as jausciausi geriau su treningais nesiociau juos, bet taip nera. Jei as klausau simfonines muzikos, tai ji teikia man pasitenkinima. Jei as atidarineju duris moteriai, tai darau naturaliai. Jei laikau vyno taure uz kojeles, tai todel kad... Ir nera taip, kad snobo gyvenimas yra suvarzytas taisykliu. Taisykliu nera. Tiesiog tai yra gyvenimo budas. Kurio galbut kiti nesupranta. Ir jei bandytu kopijuoti, negautu pasitenkinimo. Nera nei gerai nei blogai. Ta pacia vyno taure galima laikyti su ranka, su koja, galima susikisti kur nori.. Esme yra laisve. Laisve savo pasirinkime, savo elgesyje.

Raa

R

103 įrašai

2009/01/18 00:42:23 00:42:23

Zygfrid: Rozdionyj polzat- letat ne stanet. Isvertus i lietuviu kalba, butu: lauko toletui gimes, ant bide nesesk

Snobiskumas yra igimtas. Ne visiems muzikams ta suprasti. Ir nera tai nuobodu, nyku ar panasiai. Lietuvoje yra labai mazai vyru kurie nesioja kostiumus. O jei nesioja, tai perdidelius, sintetinius ir smirdancius, ir rankoves rankose. Apie batus tai isvis patyleti reiketu, nors tai pagrindinis vyro rubas! Nesuprantu zmoniu kurie nesioja treningus ne sporto saleje, ir pan. O kai pamatau aukto lygio vadovus ant Lietuvos su pigiais kostiumais ir dar pigesniais laikrodziais, tai tera viena isvada- runkelynas.

As tikriausiai snobas. Bet viska ka as darau darau naturaliai ir mano veiksmai man suteikia pasitenkinima. Taip as su kostiumu jauciuosi geriau ir man px ant viso pasaulio ka apie mane galvoja. Jei as jausciausi geriau su treningais nesiociau juos, bet taip nera. Jei as klausau simfonines muzikos, tai ji teikia man pasitenkinima. Jei as atidarineju duris moteriai, tai darau naturaliai. Jei laikau vyno taure uz kojeles, tai todel kad... Ir nera taip, kad snobo gyvenimas yra suvarzytas taisykliu. Taisykliu nera. Tiesiog tai yra gyvenimo budas. Kurio galbut kiti nesupranta. Ir jei bandytu kopijuoti, negautu pasitenkinimo. Nera nei gerai nei blogai. Ta pacia vyno taure galima laikyti su ranka, su koja, galima susikisti kur nori.. Esme yra laisve. Laisve savo pasirinkime, savo elgesyje.

Snobeli tu snobeli. Pasiimk tarptautinių žodžių žodyną prieš pasiskelbdamas kuo nors. Vienas pradėjo temą nuo liapsuso ir kiti pasigavo, nuvilnijo ir demonstruoja savo išsilavinimą.

Snobas - žmogus aklai mėgdžiojantis tai, kas jo manymu yra aukštuomenė ir eruditai. Tarkim, važinėja BMSu todėl, kad tai kruta ir parodo piniginės storį, o ne todėl, kad jam tai puiki, graži, elegantiška mašina. Tuo tarpu pačiam jam trūksta tiek išsilavinimo (ne laipsnių, o tikrosios inteligencijos), stiliaus pojūčio ir subtilumo. O Paprasčiau - snobas viešumoje valgys austres, o namie pasislėpęs - lašinius kramsnos Snobas - tai kevalas be turinio.

O teisingiausiai kas yra džentelmenas pasakė vienas vaikinas jau šioje diskusijoje, Kirilas, berods.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/01/18 00:55:39 00:55:39

Raa:
Zygfrid: Rozdionyj polzat- letat ne stanet. Isvertus i lietuviu kalba, butu: lauko toletui gimes, ant bide nesesk

Snobeli tu snobeli. Pasiimk tarptautinių žodžių žodyną prieš pasiskelbdamas kuo nors. Vienas pradėjo temą nuo liapsuso ir kiti pasigavo, nuvilnijo ir demonstruoja savo išsilavinimą.

Snobas - žmogus aklai mėgdžiojantis tai, kas jo manymu yra aukštuomenė ir eruditai. Tarkim, važinėja BMSu todėl, kad tai kruta ir parodo piniginės storį, o ne todėl, kad jam tai puiki, graži, elegantiška mašina. Tuo tarpu pačiam jam trūksta tiek išsilavinimo (ne laipsnių, o tikrosios inteligencijos), stiliaus pojūčio ir subtilumo. O Paprasčiau - snobas viešumoje valgys austres, o namie pasislėpęs - lašinius kramsnos Snobas - tai kevalas be turinio.

O teisingiausiai kas yra džentelmenas pasakė vienas vaikinas jau šioje diskusijoje, Kirilas, berods.

Turiu pastebeti, kad savoka snobas ir snobiskumas yra ivairiai suprantama, vienaip Europoje, kitaip JAV. Daznai si savoka suprantama neigiamai.

snob [countable]
1 someone who thinks they are better than people from a lower social class - used to show disapproval:
Stop being such a snob.
I don't want to sound like a snob, but I thought she was vulgar.
2 someone who thinks they are better than other people because they know more about something than other people - used to show disapproval:
a bunch of intellectual snobs
music/wine snob
3 snob value/appeal British English something that has snob value is liked by people who think they are better than other people:
That kind of car has real snob appeal.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/01/18 01:11:03 01:11:03

Lietuvoje snobu apsaukiamas bet kuris zmogus, esantis auksciau maximos ir ruskoje radio lygio.

Taip as vazineju su BMW. Ir galiu irodyneti visam pasauliui kokia tai gera masina ir kad jos isigyjimo salygos yra geros ir kad issirinkau is eiles analogisku auto. Bet vistiek kazkam pasirodys kad vazineju su BMW nes esu snobas, ir noriu pasirodyti nes is saves nieko neturiu...
Jei pasakai, kad apgyniau disertacija, tai kazkas pareiks kad man truksta intiligencijos...
Jei pasakysiu, kad mano proteviai visi buvo dvarininkai, vistiek kazkas sugalvos aibe priezasciu nukreiptu manes sumenkinti.

Nes visas prasivardziavimas snobiskumu yra is pavydo.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/18 09:33:28 09:33:28

zhygis: snobas ir dzentelmenas tikrai nera taspac (kaip galima butu suprasti is sios temos kurejo posto)

as pats tikrai megstu praleist mergina pirma pro duris, ar atidaryt duris jai lipant y masina:)
bet tikrai nemegstu jokiu kostiumu ar tauriu laikymo toj rankoj o ne kitoi:D (cia yra etiketas jeika:P)

Kiek pamenu Etikos pamokas mokykloje... Tai pirma praleidziamos iseinancios moterys, veliau iseinantys vyrai, po to ieina atejusios moterys ir galiausiai ateje vyrai. Pagal sia "taisykle" jeigu is pastato iseinantis vyras pirma praleisti i pastata ieinancia moteri, tai butu tiesiog etiketo nezinojimas....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume