Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Kaip patikti merginoms? Praktiški patarimai.

Kaip patikti merginoms? Praktiški patarimai.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/03/15 15:44:32 15:44:32

Matot protas plati sąvoka, tai ir intelektas, ir žinių bagažas, ir bendras išprusimas, taipogi elgesys – gali būti labai protingas, bet elgdamasis kvailai ar impulsyviai į tai dėmesio neatkreipsi. Vėlgi kitas svarbus dalykas – gebėjimas disponuoti turimomis žiniomis, neretai susiduriame su žmonėmis, kurių intelektas pasireiškia išskirtinai tik profesinėje srityje ir pokalbiuose apie ją, o laisviau bendraujant su moterimis(daug nekalbėkite apie darbą, nebent jos pačios domisi, nekalbėkit blogai apie buvusias merginas, tai visiškai neaktualu juk bendraujate su jų nepažįstančiu žmogumi) jų dialogai/monologai nors ir protingi, tačiau atrodo nuobodūs ir kiek egoistiški. Pasidomėkite lengvai atsimenamais faktais iš įvairių disciplinų. Prieš eidami į koncertus pasidomėkit atliekamu žanru, jo istorija, šaknimis, eidami į galerijas – menu, nėra labai sunku atsiminti keletą vienam ir kitam stiliui būdingų bruožų, teiginys – šis paveikslas man primena ankstyvo/vėlyvo tokio ar anokio stiliaus/ar konkretaus dailininko darbus - skamba ir yra žymiai patrauklesnis, nei abstraktus – man patinka/nepatinka. Venkite taisyti vos tik pasitaikius progai, atrodysite priekabus, tokių žodžių kaip – neteisingai, klysti – geriau išvis nevartoti. Sakykime – aš manau/nesu tikras, bet tai galėtų būti etc. – ši forma pašnekovės atžvilgiu yra daug švelnesnė ir tuo pačiu parodo, jog jos nuomonė buvo priimta ir griežtai neužginčyta, žmogus nesijaus nejaukiai ir toliau bendraus laisvai nebijodamas vėl ką nors pasakyti ne taip.

Apie C , kad lyg ir viskas aišku bendraujama todėl, kad yra kažkokia naudos forma. Paprasčiausias pvz. – klube/pube mergina bendrauja ne dėl to, kad jai patinka vyro išvaizda ar tai ką jis kalba, o dėl to ,kad jis vaišina – yra jai naudingas ir tuo momentu parankus. Pagrindinė problema čia, kad „naudingumas“ užgožia kitus bruožus, bei sukelia nuomonę – jis „perka“ mano dėmesį, vadinasi aš esu pranašesnė. Rodomas dėmesys +- turi būti lygus gaunamam dėmesiui. Rodyk per daug ir tapsi įkyrus, rodyk permažai ir būsi užmirštas.
Kaip ir žvejyboje – jeigu trauksi smarkiai gali trūkti valas, jeigu per lėtai gali pabėgti, „kirsk“ švelniai , leisk paspurdėti, pavargti ir tada trauk į krantą.

54367id_Lorenzo1895

5

114 įrašai

2012/08/07 19:38:29 19:38:29

Nusipirkti BMW.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/08/09 12:05:18 12:05:18

Lorenzo1895: Nusipirkti BMW.

Nusipirkti vilą, jachtą etc. Pirkti blizgučius, kailinius ir kitus barakudoms patinkančius atributus. Patekti į C kategoriją ir tapti tuo asilų, kuris mane „nuliovu“ BMW vežioja į Pilates studiją, kurioje aš nesukdama sau galvos po užsiėmimo pasidulkinu su instruktorium.

1379965159

1

2 įrašai

2013/09/27 17:39:19 17:39:19

Na leisiu ir aš sau pasireikšt šia tema.
Tad skiriu tiems kam nesiseka bendravimas su merginomis

1) sportuoji? ne? reiškia esi apsileidęs. Į kačialkę mikliai
2) Negalvok kad santykiai yra kažkoks išssigelbėjimas ir tik dėl jų gali būti laimingas, nes tada pasimatymuose su merginomis būni susikaustęs, niekam neidomus, moterys tai puikiausiai mato. Ar tau užguita žodžio nepratarianti mergina patraukli?
3) Susidraugauk su savimi, nestatyk santykiu į pirmą vietą. Koks tavo santykis su savimi toks tavo santykis ir su kitais ir tokius pat žmones tu pritrauksi.Atrask vidine harmonija, moterys tai jaučia kad esi užtikrintas, jaučia tavo ramybę. Tada sukuri žmogaus kuriuo ji gali pasikliauti vaizdinį ir visai kitaip į tai žiūri, moteriai vienas is svarbiausiu kriteriju jaustis saugiai ir tavimi pasitiketi.
4) Pasiimk piniginę ir kokia draugę ir tegul tau padeda apsipirkt drabužiu. Šeip bet kurį vyrą galima pritempt prie to kad jis atrodytu merginai fiziškai patenkinamas, tik vieniems reikia labai daug darbo o kitiems tik kryptį pasirinkti.
5) Būk pasitempęs pasimatymuose, jei ir esi pavargęs to neparodyk.
6)Analizuok jos asmenybę, jei atskleisi jos silpnybę ar kazkoki kompleksa, pabandyk patart kaip jai jo atsikratyt, uždek ją teigiama energija, priversk šypsotis, privalai po pasimatymo palikt merginai teigiama įspūdi tiek jos samoneje tiek pasamoneje kad jai isties gera su tavimi bendrauti.
7) Turėk savo ateities vizija(nevien turek bet ir siek), jei pasipasakosi apie savo vizija ir ateities svajones paliksi gilesni ispudi kaip galimas bendros gerovės kūrėjas.

Tiesiog reikia dirbt su savo psichologija, nevisiem tai daeina savaime, kaikuriems reikia nepabijot ir nueit pas psichologa. Darbas nera lengvas bet vaisiai labai saldus. Kryptingai dirbant su savimi galima pasiekt visai kitokios gyvenimo kokybes Tad sekmes
p.s. pirma nuo sporto pradekit

ieva

I

96405 įrašai

2013/09/28 06:19:56 06:19:56

Visit ie patarimai šūdo verti. Jei jau esi nevykęs, tai toks ir būsi, o apsimetinėjimas padeda nebent laikinai.

ieva

I

96405 įrašai

2013/09/28 09:53:20 09:53:20

Svečias: Visit ie patarimai šūdo verti. Jei jau esi nevykęs, tai toks ir būsi, o apsimetinėjimas padeda nebent laikinai.

Pats tu šūdas. Kalba eina ne apie apsimetinėjimą, o apie savęs tobulinimą. O patikimas merginoms tik akstinas tobulėti. Aišku, toks šūdas kaip tu, to net nesugebėtų

ieva

I

96405 įrašai

2013/09/28 10:53:25 10:53:25

Svečias:
Svečias: Visit ie patarimai šūdo verti. Jei jau esi nevykęs, tai toks ir būsi, o apsimetinėjimas padeda nebent laikinai.

Pats tu šūdas. Kalba eina ne apie apsimetinėjimą, o apie savęs tobulinimą. O patikimas merginoms tik akstinas tobulėti. Aišku, toks šūdas kaip tu, to net nesugebėtų

Tas tavo vadinamas savęs tobulinimas ir yra apsimetinėjimas. Tu negali būti tuo, kuo nesi. Kas tinka viskam, netinka niekam. Tai galioja ir visiem šitiem patarimam.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/09/28 17:42:08 17:42:08

Svečias:
Svečias:

Tas tavo vadinamas savęs tobulinimas ir yra apsimetinėjimas. Tu negali būti tuo, kuo nesi. Kas tinka viskam, netinka niekam. Tai galioja ir visiem šitiem patarimam.

Netiesa. Save tobulinti gali ir PRIVALO kiekvienas save gerbiantis asmuo, ir tai tik jam pačiam į naudą. Kita kalba, kad skiriasi tobulumo laipsniai, pvz išoriškai nelabai patrauklus žmogus netaps gražuoliu, ar labai drovus vargu ar taps kraštutiniu ekstravertu - kompanijos širdimi. Bet prisiminkime kiek yra ŽAVIŲ išoriškai nepatrauklių žmonių, kurie savo vidine charizma nustelbia gražuolius. Ir šioks toks drovumas gali pridėti vaikinui šarmo. Esu tikra kad kiekvieno tipo vaikinui būtinai yra merginos "simpatijų atitikmuo". Tada stebimės: o kuo ji/jis patraukė savo partnerį/-ę? O nereikėtų stebėtis. Mes skirtingi, ir tai puiku.

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/01 15:03:29 15:03:29

Reiktų krepšininkų klausti kaip patikti merginoms?

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/01 16:05:49 16:05:49

Reikia turėti pinigų. Temą galima ties tuo ir uždaryti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume