Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Kaip patikti merginoms? Praktiški patarimai.

Kaip patikti merginoms? Praktiški patarimai.

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/07 11:16:05 11:16:05

Margarituks: Labai geras straipsnis iš "Sveikas Žmogus". Vyrai, perskaitykit
O dėl to "kabinimo", tai ir aš pritariu daugumai merginų, kad patinka tas pirminis akių kontaktas. Tai tikrai sudomina, kai vyrukas akimis flirtuoja. Tik didžiausias nusivylimas būna tada, kai po tokio "žaidimo akimis", tas simpatulis taip ir neprieina, neužkalbina. Klausimas išėjus iš kavinės būna tik vienas: "Kodėl?" Galbūt klubuose vaikinai drąsesni? Na o ką daryti toms merginoms (kaip aš), kurios nemėgsta klubų? Jau daug kartų man yra buvęs tas "akių flirtas", bet taip viskas ir baigiasi... Galiu vyrams palinkėti tik drąsos, ir pasitikėjimo savimi. Juk už priėjimą ir užkalbinimą niekas į galvą neduos...

Palinkėsiu ir Jums drąsos. Patiko imi. Bijai tai ir sedėk, lauk.
swx

Margarituks

M

25 įrašai

2009/05/07 11:49:19 11:49:19

Svečias:
Margarituks: Labai geras straipsnis iš "Sveikas Žmogus". Vyrai, perskaitykit
O dėl to "kabinimo", tai ir aš pritariu daugumai merginų, kad patinka tas pirminis akių kontaktas. Tai tikrai sudomina, kai vyrukas akimis flirtuoja. Tik didžiausias nusivylimas būna tada, kai po tokio "žaidimo akimis", tas simpatulis taip ir neprieina, neužkalbina. Klausimas išėjus iš kavinės būna tik vienas: "Kodėl?" Galbūt klubuose vaikinai drąsesni? Na o ką daryti toms merginoms (kaip aš), kurios nemėgsta klubų? Jau daug kartų man yra buvęs tas "akių flirtas", bet taip viskas ir baigiasi... Galiu vyrams palinkėti tik drąsos, ir pasitikėjimo savimi. Juk už priėjimą ir užkalbinimą niekas į galvą neduos...

Palinkėsiu ir Jums drąsos. Patiko imi. Bijai tai ir sedėk, lauk.
swx

Hm... Esu gal kiek labiau senamadiška šiuo atveju. Manau, jog vaikinas turi rodyt iniciatyvą, o ne moteris. Moteriai užtekt turi žvilgsniu parodyt, jog vaikinas gali prieit. Tačiau kažkodėl jie to nedaro. Čia gal iš kartos į kartą perduodama bėda? Prie mano mamos irgi neprieidavo, bet jeigu jau prieidavo - neatkibdavo... Negi vyrai išsigandę tų furijų, kurioms reikia turčiaus su baltu mersu? Turbūt reikia nešiotis lentelę ant krūtinės užsikabinus "Nesikandžioju".

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/07 12:41:12 12:41:12

"Galimas skausmas, rizika visuomet baugina, ne be reikalo čia vis vartoju žodį „drįsti”. Taip, meilei ir gyvenimui reikia drąsos. Drąsos būti sužeistam, drąsos pykti, drąsos įveikti baimę, drąsos būti savimi, tokiu unikaliu ir netobulu… [b:32aak6xk]Yra ir kitas pasirinkimas – nerizikuoti ir viso to neturėti[/b:32aak6xk]."
[url:32aak6xk]http://zurnalas.darnipora.lt/menas-buti-kartu-ii-dalis-2528.html[/url:32aak6xk]
swx

Margarituks

M

25 įrašai

2009/05/07 16:05:24 16:05:24

Negi pats taip savimi pasitiki ir prieisi prie tavo akiai simpatiškos merginos? Aš tikrai nesu drąsi tiek, kad prieičiau prie simpatiško vaikino. Galbūt jam tos fyfos patinka su peroksidiniais priaugintais plaukais, mini sijonukais ir giliom iskirptėm...

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/07 16:57:56 16:57:56

Margarituks: Negi pats taip savimi pasitiki ir prieisi prie tavo akiai simpatiškos merginos? Aš tikrai nesu drąsi tiek, kad prieičiau prie simpatiško vaikino. Galbūt jam tos fyfos patinka su peroksidiniais priaugintais plaukais, mini sijonukais ir giliom iskirptėm...

Nesakau, kad nesijaudinau. Ex aš ją tada užuodžiau per penkis kilometrus. O pilnoje salėje stovėjom vieni.

Na priauginti ar peroksidiniai, bele kokie nagai kiekvienas supranta kitaip. Patinka jam furija, fifa ar fėja dama moteris gal senelė, o gal vaikinai, paklausti ar nepaklausti tavo reikalas.
Ar aš savim pasitikiu,- TAIP.

swx

kora

K

2495 įrašai

2009/05/07 19:51:56 19:51:56

Svečias:
kora: SWX, ar buvai jau drauge pasirinkes pries straipsnio skaityma ar po (2002m. Nr.5)

taip, daugiau nei dvigubai prieš straipsnio publikavimą. Ar kas nutiko ?
swx

Nutiko tai, kad tik sekso partnere pasirinkai, o ne Meile Straipsnyje labai teisingai kalbama apie kuna ir jausmus. Kai kam to pakanka, negalvojant apie seimynine laime. Bet renkantis vieninteli gyvenimo drauga, to per mazai. Ignoruodami savo prota, klystame, o is klaidu mokomes arba ne.

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/07 20:21:46 20:21:46

Svečias:
Svečias:
kora: SWX, ar buvai jau drauge pasirinkes pries straipsnio skaityma ar po (2002m. Nr.5)

daugiau nei dvigubai(nuo šios dienos)

swx
PS. užkalbino

nepakeliui mums Kora. Sekso partnere viską aš teisingai pasirinkau. Nesigailiu. Kartais griūnų tam, kad tvirtesnis būčiau...
Kartais vaikystė kalta

Ne motyvacija straipsnis, aš jų daug įkėliau. Laiko turėjau. Tam, kad neatsitiktu kaip daugeliui. Info yra, laiko nėra. Tai tiek.

Saldžių sapnų. Rytas už vakarą protingesnis
INTJ

swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/08 09:22:39 09:22:39

[url:2kho1p5j]http://zurnalas.darnipora.lt/kaip-sugundyti-moteri-42.html[/url:2kho1p5j]
swx

kora

K

2495 įrašai

2009/05/08 09:38:22 09:38:22

Svečias:
nepakeliui mums Kora. Sekso partnere viską aš teisingai pasirinkau. Nesigailiu. Kartais griūnų tam, kad tvirtesnis būčiau...
Kartais vaikystė kalta
Ne motyvacija straipsnis, aš jų daug įkėliau. Laiko turėjau. Tam, kad neatsitiktu kaip daugeliui. Info yra, laiko nėra. Tai tiek.

INTJ
swx

Jei galetum, ivardink pakeleivius. Manau, nei vienas neturetu teigti, kad elgiasi teisingai ir neklysta. Kad griuni, tvirtesnis del to nebusi, gal tiek kraujas netekes, nes randai oda stangresne padaro. Vaikyste, be abejo, dideli vaidmeni vaidina, taciau is jos islipti reikia, ryztingiau gal net grubiau kai kada sprendimus priimineti. Kancia - ne iseitis, turi is jos isbristi, kad gyventum, is keliu blogybiu renkies maziausia. Kai kada, kad zaizda uzgytu, reiketu isdraskyti, isdeginti iki pat saknu, tegul randas, negu skausmingas pulinys.
Merginoms, manau geriau patiktu randuoti vyrai, o ne kenciantys, nerandantys iseities.

P.S. Jezus kentejo, nes kancios prasme mate, o mums kiekvienam iki jo labai toli (izeisti nei vieno nenorejau, jei netycia, atsiprasau).

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/08 11:37:11 11:37:11

kora:
Svečias:
Kartais vaikystė kalta

INTJ
swx

Jei galetum, ivardink pakeleivius. Manau, nei vienas neturetu teigti, kad elgiasi teisingai ir neklysta. Kad griuni, tvirtesnis del to nebusi, gal tiek kraujas netekes, nes randai oda stangresne padaro. Vaikyste, be abejo, dideli vaidmeni vaidina, taciau is jos islipti reikia, ryztingiau gal net grubiau kai kada sprendimus priimineti. Kancia - ne iseitis, turi is jos isbristi, kad gyventum, is keliu blogybiu renkies maziausia. Kai kada, kad zaizda uzgytu, reiketu isdraskyti, isdeginti iki pat saknu, tegul randas, negu skausmingas pulinys.
Merginoms, manau geriau patiktu randuoti vyrai, o ne kenciantys, nerandantys iseities.
P.S. Jezus kentejo, nes kancios prasme mate, o mums kiekvienam iki jo labai toli (izeisti nei vieno nenorejau, jei netycia, atsiprasau).

sekmės
swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume