Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Kaip patikti merginoms? Praktiški patarimai.

Kaip patikti merginoms? Praktiški patarimai.

ieva

I

96405 įrašai

2008/10/27 13:32:33 13:32:33

Nepamirškite lengvai pajuokauti, pasirodyti intelektualiu. Tik nepradėkite ilgų istorijų apie savo darbą ir buvusius santykius, vienžo be graudenimų. Pasakykite lengvą , neperdėtą komplimentą, leiskite draugei išsisakyti. Ir dar, kokie bebūtumėte, dvelkite pasitikėjimu savimi, tai prikausto :) .

susipainiojes

S

1 įrašai

2008/11/28 23:37:14 23:37:14

klausykit sakotkjp kabint nepazystamas ar sjp kokias is klubo. O jeigu mergina pazysti ir esi ja iki galo isimylejas bet jos geriausia drauge tave isdure ohohoooo. ka daryt pasakiau kad ja myliu sake pagalvos pats esu stambaus kuno sudejimo nusiziurejas pre-sexbomba

Ernestas

E

3 įrašai

2009/01/26 12:00:02 12:00:02

KA VEIKI

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/26 12:00:36 12:00:36

KA VEIKI

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/26 12:04:34 12:04:34

susipainiojes: klausykit sakotkjp kabint nepazystamas ar sjp kokias is klubo. O jeigu mergina pazysti ir esi ja iki galo isimylejas bet jos geriausia drauge tave isdure ohohoooo. ka daryt pasakiau kad ja myliu sake pagalvos pats esu stambaus kuno sudejimo nusiziurejas pre-sexbomba

Tapk pats tokiu kad jai patiktum... pasistenk ir tu del trokstamos moters ... jei manai kad tau trukdo gyventi virsvoris tai susitvarkyk su juo.

rimav1297844936_db

R

88 įrašai

2009/01/26 20:38:33 20:38:33

irmanttas: mm nera nieko zaviau nei prisijaukinti mergina, kuriai tu visiskai ne jos skonio

.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2009/02/14 09:36:43 09:36:43

Siulau siek tiek pakrutinti smegenis stai info o praktika uziimkite patys :
David DeAngelo - Dating Ebooks serija (cia nevisos) Double Your Dating ir Attraction Isnt A Choice seip su keletu teiginiu nesutinku jose bet cia tik mano nuomone, toliau butu sio autoriaus Lover And Provider,Bridges,Sex Secrets.
Patariu perskaityti ir sia Joseph R.Plazo-Ph.D Of Persuasion, bei Bryan Plumb - Creating Rapport Cheating the Chemistry verta demesio - Martin Merill - Make women laugh
LT (isversta) Erich Fromm - Meiles Menas bei John Gray - Vyrai Kile is Marso, Moterys - is Veneros
Daug kas sako, kad meiles menas kaip kova/karas taigi ir sicia galima rasti geru minciu mirksiukas.gif Bendrosios ir Karo Psichologijos Pagrindai

Dar patariu paieskoti info apie NLP (Neuro-Linguistic Programming) paselusiai geras daiktas, man labai daznai suveikia tik zinoma reikia pernelyg neisijausti biggrin.gif

Radau nuorodele, kurioje pateikiami NLP pratimai :
[url:26g3hr1l]http://www.scribd.com/doc/15864/eBook-Info-NLP-Skill-Building-Exercises[/url:26g3hr1l]

Dar kai kas - tezes apie kuno kalba reiktu vertint labai atsargiai, nevisiems zmonems jos gali tikti, taigi prieme netinkama sprendima, galime gauti neigiama rezultata doh.gif

P.S. suprantu kodel daugelis lietuvaiciu merginu ir moteru sako, kad uzenieciai patrauklesni zavingesni, taip yra todel kad jie labai ikyrus (ypac italai biggrin.gif ) siekiantys tikslo, o lietuvis vyras yra siek tiek uzdaresnio budo ir nevisada ryztasi prieiti prie patinkancios merginos blush2.gif siulau tai daryti kuo dazniau, o jei nepasiseka nepriimti asmeniskai, o padaryti isvadas kodel. Bendravimas su mergina is dalies primena zaidima, kuriuo reikia megautis wub.gif

ruteleruta

R

5 įrašai

2009/04/11 08:36:47 08:36:47

Na,man bent jau asmeniskai tai nepatinka standartiniai ,,kabinimo" metodai,megstu vyrus,kurie parodo demesi,bet leidzia suprasti,kad nepuls tau po kojomis,nes man ir paciai norisi ,,pasistengti" del vyruko,o ne kad apsiseilejes stovetu salia ir vis sakytu ,,oj kokia tu grazi". Isvis tokius pasakymus ignoruoju. Jei jau zmogus nieko gudresnio nesugalvoja(na,kad ir ,,netycia" aplieti kokteiliu ),tai manes ir nesudomins.

Leo

L

543 įrašai

2009/04/11 18:37:34 18:37:34

svarbiau kaip atrodyti ir kuo buti, kad butum patrauklus merginai, o ne ka kalbeti ir kokia kabinimo strategija sukurti. Jei patiksi, tai nereikes galvos sukti, viskas gausis savaime, o ir mergina turetu pati pasistengti:)

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/25 14:16:19 14:16:19

Agne: Aš į visus tuos kabinimo ir pažinčių reikalus jau pradedu žiūrėt kažkaip fatališkai... Kabinsi nekabinsi, jei nelemta tai ir nepakabinsi (nebent trumpam). O kai sutinki savo žmogų kažkaip savaime viskas klostosi. Ir žiūrėk vieną dieną jau negali vienas nuo kito atsikabinti...

Būtent, jei pamačius tavo charakterį juo nesidomi, geriau nevargink išvis

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume